Hiç üzülmeyin Allahım nasip ederse tek yumurta yetiyo zatenYaş 33 senin? Evet ilk duyduğumda yıkılmıştım ama yavaş yavaş alışıyorum artık sizde sorun neydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç üzülmeyin Allahım nasip ederse tek yumurta yetiyo zatenYaş 33 senin? Evet ilk duyduğumda yıkılmıştım ama yavaş yavaş alışıyorum artık sizde sorun neydi?
Erken evlendim 3822 yıllık evlilik ve fotoğraftaki sensen canım maşallah sen kaç yaşındasın :)
Tşk ederim bu aradaErken evlendim 38
Maşallah:) ben de 6 yıldır evliyim 3 denemem var 4.ye hazırlanıyorum ama korka korka çünkü hiç transfer olamadım bir kez bile gebe kalamadımErken evlendim 38
İnşMaşallah:) ben de 6 yıldır evliyim 3 denemem var 4.ye hazırlanıyorum ama korka korka çünkü hiç transfer olamadım bir kez bile gebe kalamadım
İnş herşey gönlünüzce olur hayat devam ettikçe umut bitmiyo bende kaç yıldır mücadele ediyorum Allahım emeklerimizin karşılığını vericek inş ümidini kaybetme
Amiiin inşallahİnş herşey gönlünüzce olur hayat devam ettikçe umut bitmiyo bende kaç yıldır mücadele ediyorum Allahım emeklerimizin karşılığını vericek inş ümidini kaybetme
Tek yumurtadan fazlasi yasak degil mi. Ben oyle duymustum sanki.inşallah hayırlısıyla sağlıcakla bizler de evlatlarımıza kavuşuruz...
sizin embriyolar kaçıncı gün embiriyosuydı ilki de ikinciler de benim şuan 6. gün embriyolarım var çift konacak nasipse ama bazen tutmaz diye korkuyorum 3 tane mi koydursam da diyorum
medikalpark nasıl memnun musunuz?
2 embriyo transfer ediliyor 3. De olabiliyor ilk denemeniz değilse ama Dr pek tavsiye etmiyor sağlıklı olmuyormuşTek yumurtadan fazlasi yasak degil mi. Ben oyle duymustum sanki.
Teşekkür ederim. Yok daha hic denemedik. Insallah rabbim hicbirisine gerek burakmadan yüzümüzü güldürür.2 embriyo transfer ediliyor 3. De olabiliyor ilk denemeniz değilse ama Dr pek tavsiye etmiyor sağlıklı olmuyormuş
Ama sizden onay almadan dondurmaları yasal değil inş herşey yolunda giderinşallah hayırlısıyla sağlıcakla bizler de evlatlarımıza kavuşuruz...
sizin embriyolar kaçıncı gün embiriyosuydı ilki de ikinciler de benim şuan 6. gün embriyolarım var çift konacak nasipse ama bazen tutmaz diye korkuyorum 3 tane mi koydursam da diyorum
AminnnnnmnTeşekkür ederim. Yok daha hic denemedik. Insallah rabbim hicbirisine gerek burakmadan yüzümüzü güldürür.
Ama sizden onay almadan dondurmaları yainşallah hayırlısıyla sağlıcakla bizler de evlatlarımıza kavuşuruz...
İnşallah canım rabbim önce sana nasip etsin ne kadar çok beklemişsin .Sorununuz neydi peki sizin ?İnş. Hayırlısı ile hepimizin dileğini Allah ım kabul eder bizde 22 yıllık evliyiz 7. Denememiz en çok deneyen bizi burda galiba Kocaeli Umuttepe’de başlıcaz rapor için evrakları hazırladık tam başlıcaz derken salgın başladı kısmet burda birbirimze destek olup bu zor günlerimizi atlarız sağlıkla inş iyi haberlerle
Allahım kucağınıza almayı nasip eder inşKaç kez kontrole gittiğimi hatırlamıyorum açıkçası. Pazartesi günü transfer oldu, 6 gün sonra yani pazar günü evde test yaptım, pozitif çıkmıştı.
Ben 10 yıllık evliyim. 5 yıl bebek istemedim, 3 yıl olmadı. Sonra oldu çok şükür. İnşallah güzel haberinizi bekliyorum. Dondurulmuşun tutma ihtimali çok daha yüksek
Allah razı olsun hepimizin yüzü Güler inş erkekte problem var malesef kadında olduğumda bir şekilde tevasi var ama erkek problem hayırlısı bakalımİnşallah canım rabbim önce sana nasip etsin ne kadar çok beklemişsin .Sorununuz neydi peki sizin ?
Malesef bizimki de erkek sorunu .Sperm sayımız hızımız herşeyimiz çok çok az Tüp bebekten başka çare yokAllah razı olsun hepimizin yüzü Güler inş erkekte problem var malesef kadında olduğumda bir şekilde tevasi var ama erkek problem hayırlısı bakalım
Olur inş herşeyin bi zamanı vardır belki şimdi zamanıdırMalesef bizimki de erkek sorunu .Sperm sayımız hızımız herşeyimiz çok çok az Tüp bebekten başka çare yok
Bizim de erkek faktörü sorun nedir acaba sizde ben de tutmaz diye çok korkuyorumOlur inş herşeyin bi zamanı vardır belki şimdi zamanıdır
Sperm hareketsiz sayısı az artırmaya çalışıyoruzBizim de erkek faktörü sorun nedir acaba sizde ben de tutmaz diye çok korkuyorum