• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

inşallah hayırlısıyla sağlıcakla bizler de evlatlarımıza kavuşuruz...
sizin embriyolar kaçıncı gün embiriyosuydı ilki de ikinciler de benim şuan 6. gün embriyolarım var çift konacak nasipse ama bazen tutmaz diye korkuyorum 3 tane mi koydursam da diyorum
medikalpark nasıl memnun musunuz?
Tek yumurtadan fazlasi yasak degil mi. Ben oyle duymustum sanki.

sizin embriyolar kaçıncı gün embiriyosuydı ilki de ikinciler de benim şuan 6. gün embriyolarım var çift konacak nasipse ama bazen tutmaz diye korkuyorum 3 tane mi koydursam da diyorum
Ama sizden onay almadan dondurmaları yasal değil inş herşey yolunda gider

Ama sizden onay almadan dondurmaları ya

İnş. Hayırlısı ile hepimizin dileğini Allah ım kabul eder bizde 22 yıllık evliyiz 7. Denememiz en çok deneyen bizi burda galiba Kocaeli Umuttepe’de başlıcaz rapor için evrakları hazırladık tam başlıcaz derken salgın başladı kısmet burda birbirimze destek olup bu zor günlerimizi atlarız sağlıkla inş iyi haberlerle 🙏🙏🙏🙏🙏
İnşallah canım rabbim önce sana nasip etsin ne kadar çok beklemişsin .Sorununuz neydi peki sizin ?

Kaç kez kontrole gittiğimi hatırlamıyorum açıkçası. Pazartesi günü transfer oldu, 6 gün sonra yani pazar günü evde test yaptım, pozitif çıkmıştı.
Ben 10 yıllık evliyim. 5 yıl bebek istemedim, 3 yıl olmadı. Sonra oldu çok şükür. İnşallah güzel haberinizi bekliyorum. Dondurulmuşun tutma ihtimali çok daha yüksek
Allahım kucağınıza almayı nasip eder inş

Allah razı olsun hepimizin yüzü Güler inş erkekte problem var malesef kadında olduğumda bir şekilde tevasi var ama erkek problem hayırlısı bakalım
Malesef bizimki de erkek sorunu .Sperm sayımız hızımız herşeyimiz çok çok az 😔Tüp bebekten başka çare yok

Back