Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Ben havuz yapıyorum canım aynen senın gbi düşündüm hem maddı olarak daha uygun oluyo hem başarı sansın artıyo cok embrıyo oldgu için

İşte aynı noktaya geliyoruz aslında. Doktorlar bile tam olarak herşeyi bilmiyor. Sürecimiz çok zorlu. Sizin şahsınız için konuşmadım yanlış anlamayın lütfen. Amacımız birbirimizi kırmak değil. Tabiiki bildiklerimizi birbirimizle paylaşacağız mesela rahim kalınlığı kötüyse %100 nar suyu önerebilirim veya ananasın tutunmaya yardımcı özelliği var transfer sonrası günde 3 ince dilim ananas önerebilirim benim anlatmak istediğim hepimizin benzer şeyler yaşıyor olsak da aslında bireysel farklılıklarımız olduğu. Moralimizi çok yüksek tutmamız gerekiyor bu dönemde. Ama yorumlara bakıyorum bana bu yapıldı sana neden yapılmadı? Aaa bunu mu verdiler niye verdiler çok zararlı gibi herkes de bir doktor edası. Size özel konuşmadım inanın. Amacım sizleri yargılamak, üzmek değil biz daha önceki tedavilerimizde de gruplarda pek çok arkadaş edindik hala da görüşüyoruz Bi çoğu evlat sahibi oldu. Ama bizler hep nasıl birbirimize iyi geliriz diye uğraştık. Çünkü bizi en iyi bizler anlarız. Bu zorlu dönemde bunu yaşamayan kimse bizi anlayamaz. Doktorlarımız farklı doğru ya da yanlış pek çok işlem geçirdik. Ama burada birbirimizin tedavisinde verilen ilaçları ya da tedavi şeklini irdelemek bana çok garip geldi. Aaaa bu çok yanlış doktorun niye böyle yapmış denmesi çok garip geldi. Belki de onunki doğrudur. Belki de yanlış olan bizim tedavi şeklimizdir. Yoksa bize en iyi destek olacaklar yine bizleriz ki emin olun ben bunu bizzat yaşayanlardanım transfere giren arkadaşlara meryem süreleri okurduk, davulla zurnayla test sonuçları paylaşırdık, negatif gördüğümüzde özel mesajlar yağardı nolur üzülme, yılma devam et diye. Umarım anlatabilmişimdir. Ama şahsınıza direkt birşey söylemedim ki sizin ne yazdığınızı bile inanın hatırlamadım siz bana cevap yazınca dönüp baktım. Kırdıysam kusura bakmayın lütfen. İnşallah en güzel sonuçları alırsınız

Kızlar arkadaşım bu ay tüp bebeğe başlıyor doktor adet öncesi gonapeptyl igne verdi adet günü dündü olmadı bugün de gelen yok acaba igne geciktirme yapmış olabilirmi

Kızlar arkadaşım bu ay tüp bebeğe başlıyor doktor adet öncesi gonapeptyl igne verdi adet günü dündü olmadı bugün de gelen yok acaba igne geciktirme yapmış olabilirmi
gonapeptyl iğne yumurtaları uyarmak için verilen bir iğne, yumurta üretme kapasitesini arttırıyor. Doktorunu bir arasa aslında daha net bilgi alır. Stres de yapmış olabilir. En sağlıklısı doktoru ile görüşmesi ki bu süreçte stresten de gecikebiliyor.

Teşekkür ederim cnm

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi nasıl yapılıyor adetin kaçıncı günü gidiyor neler veriliyor ilaç olarak ve adetin kaçıncı gününden sonra transfer yapiyorlar

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi nasıl yapılıyor adetin kaçıncı günü gidiyor neler veriliyor ilaç olarak ve adetin kaçıncı gününden sonra transfer yapiyorlar
adetin ilkinci ya da üçüncü günü gidiyorsun canım kan alıyorlar ondan sonra seni bir hafta sonra yeniden çağırıyorlar yine kan alınıyor progestan estrofem oksapar vitamin yazıp seni gönderiyorlar ve bu ikinci gidişinde transfer gününü de söylüyorlar transfer günü de 15-20 gün arasında transfer olur adetle birlikte benim 16. gün transferim oldu..
transfer günü de embriyoların çözülüyor

Peki embriyolar çözülürken bozuluyor mu? Yanı tüm işlemler olduktan sonra bozuldu transfer yapılmıyor denilebilir mi onu merak ediyorum

Peki embriyolar çözülürken bozuluyor mu? Yanı tüm işlemler olduktan sonra bozuldu transfer yapılmıyor denilebilir mi onu merak ediyorum
benim bozulmadı canım bozulanda olabiliyormuş senin kaç embriyon var...

3 embriyo var. Umarım bozulmazlar
benim 2 tanesini çözdüler bozulmadılar için rahat olsun kaçıncı gün emriyosu ALLAH korusun bir tanesi bozulsa da kalan iki tane olur canım hepsi de bozulmaz yani korkma çok nadir bozulma oluyor ..

benim 2 tanesini çözdüler bozulmadılar için rahat olsun kaçıncı gün emriyosu ALLAH korusun bir tanesi bozulsa da kalan iki tane olur canım hepsi de bozulmaz yani korkma çok nadir bozulma oluyor ..
3 buçuk günlük iyi kalite denildi donduruldu. Çözülünce bozulur mu diye sordum. Iyi kalite embriyolarda sorun olmadığı söylendi genelde ama 5. Gun embriyosu olmadığı için endiseliyim

Merhabalar 30 hazirandan transferim gerçekleşti 25 yaşındayım ilk denemem başka da embriyomuz yok spremden dolayı bu yola başvurduk bugün 4. Günüm ama bi belirtim yok ne yapmalıyım açıkçası yok da dinlemiyorum ağır şeyler yapmıyorum ama evin içinde dolanıyorum kendimi zorlamadan bu durumu yaşayan var mı

3 buçuk günlük iyi kalite denildi donduruldu. Çözülünce bozulur mu diye sordum. Iyi kalite embriyolarda sorun olmadığı söylendi genelde ama 5. Gun embriyosu olmadığı için endiseliyim
ALLAH'IN izniyle bir şey olmaz canım..
kaliteliyse sorun zaten olmaz

Anladım canım birbirmzi üzmeyelım yeter ki zaten bir sürü stres yasıyoruz Allah hepımızı anne yapsın tek dıleğımız istegımız bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…