İnş canım ya ne olacaksa olsun artık iğneler ilaçlar gitmeler gelmeler yordu hepimizi hayırlısı inşİnşAllah canım seninki çok önemsiz canım hiç dert etme düşün benim 6.5 cm benim tedavi öncesi de vardı ama ilaçtan olmadı
Döllenme olmaması sadece yumurta değil spermde önemli zaten ilk önce yumurta kaliten iyi ise spermle birleştiriliyor yani spermde etkiliPeki döllenme az olursa sebebi yumurta kalitesizliği mi ?
Canim gonal f leri ne kadara alıyorsunuz ?Canım benim miyom 6.5 cm rahmin arka duvarına doğru büyüyor. Ben opu olmadım daha canım 16.gün lucrin vuruldum. Adetin 5.günü gonalf 300 doz ve büyüme hormanu saizen 13cc kullanıyorum 3 gündür. Sanırım 10 gün ortalama kullanılıyor
Rapor çıkartmanız gerek Özaman 225 e alırsınızCanim gonal f leri ne kadara alıyorsunuz ?
Benimkini devlet karşılamıyor
Etiket fiyatı 863
Tanıdık eczaneden 490 a aldık canımCanim gonal f leri ne kadara alıyorsunuz ?
Etiket fiyatı 863
Canım bendede rahım dısında myom var dedıler 4mm fakat gebelık için hiç problem olmuyo dedıler rahım dısında oldgu için ve hiç ilgilenmediler bıleBenimki 12 mm rahmim dışındaymış adetin 3. Günü opudan sonra başlandı her Dr farklı tedavisi oluyor demekki ikimizinkide inş hayırlı olur güzel sonuçlar getiri çektiklerimizin mükafatı olur inş
Canım bı de doktora baglı bu konu dıye duydum mesela bazı doktorlar ilaç dozunu tam ayarlayamıyo fazla doz ilaç kullandırıyo ve yumurtanın kalitesını bozuyomuşilaçlar tam tersi yumurta kalitesini artıyor ilaçları kullanmadığın normal adet düzenin neyse devam ediyorsun yumurta sayısını artırmaz da eksiltmezse ama işte normal çalışan bünyemizde altüst oluyo ama yapacak bişey yok katlanıyoruz
Bende anlayamadım içeriye baskı yapabilirmiş dış yuzeyinde bitişiğindeymişCanım bendede rahım dısında myom var dedıler 4mm fakat gebelık için hiç problem olmuyo dedıler rahım dısında oldgu için ve hiç ilgilenmediler bıleSana neden ilaç vermişler hiç anlayamadım
Yanı benim 9 tane olgun yumurtadan 3 tanesi iyi kalite oluyor o da 3 buçuk günde istatistiklere baktığımda insanların 5 6 tane oluyorDöllenme olmaması sadece yumurta değil spermde önemli zaten ilk önce yumurta kaliten iyi ise spermle birleştiriliyor yani spermde etkili
Olmuyor problem canım bizzat ben yaşadım benim 5cm Di düşün şuan 6.5 cmCanım bendede rahım dısında myom var dedıler 4mm fakat gebelık için hiç problem olmuyo dedıler rahım dısında oldgu için ve hiç ilgilenmediler bıleSana neden ilaç vermişler hiç anlayamadım
Rahım dısında mıydı canım senınde?Olmuyor problem canım bizzat ben yaşadım benim 5cm Di düşün şuan 6.5 cm
Ben boyle dusunmuyorum bir doktora gttım senın rahminin bi kısmı yok amelyat yapalım dedi sonra profa gttm sadece dıs kısmında myom var dedı sonra başka profa gttım o da ne amelyatı hiç bişey yok rahmın tam dedı. Yani benım sordgm soruda üzücek ya da kırıcak bir konu yokki belki benım doktorum bana müdahele etmeyerek kotu bişey yaptı diye merak ederek sordum o da bana sagolsun rahıme baskı yaptgnı soylemiş demekki bende baskı gormemiş doktor diye dusundum. Burda sorarak birbirmzden ogrencez bazı seylerıde. Ben sorgulamadım kotu embrıyo koydular iyi dedıkleri halde, sorgulamadım 2. Tedavımde fazla dozaj ilaç verdıler ohss oldum ayrıca normalden kotu embrıyolarım oldu mesela onu doktordan dolayı oldgnu dusunuyorum.. inşallah Allah herkesi anne yapsın burda tek istedıgımız sey buTüp bebek uygulamasında benzer sorunlar yaşasak da herkesin tedavisi farklı, kişiye özel. Evet çok fazla yanlış uygulamaya da maruz kalıyoruz bu da bir gerçek. Ancak burada birbirimizin motivasyonunu düşürmek yerine birbirimize destek olmalıyız. Sana neden böyle yapıldı? Bu çok yanlış? Bu böyle olmamalı diye herkes bilimsel konuşuyor ama farketmeden de olsa birbirimize zarar veriyoruz. Bu süreç zaten yeterince yıpratıcı. Deneyimlerinizi paylaşsak, dertlerimiz ortak olsak daha güzel olmaz mı? Doktorların bile tam olarak herşeyi bilmediği bir alanda bizler yani tedavi görenler neden sürekli başkalarının tedavi şekillerini irdeliyoruz? Okuduğum bazı yorumlarda hayrete düşüyorum herkes herşeyin en iyisini biliyor. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Bu mübarek cuma günü hepinize dua edeceğim. Birbirimizin umutlarını yıkmayalım, amacımız birbirimize destek vermek olmalı. Bu benim şahsi fikrim. 6. tedavisini geçirecek biri olarak bunları düşünüyorum. Allah hepimize yardım etsin bu süreçte. Pozitif olalım hep pozitifleri bizi bulsun inşallah.
Yaştan dolayı mantıklı ne kadar embriyo o kadar başarı şansı olur ilaçsız duydum doktorunuzda bilgi verir zaten ama bence güzel düşün müşsünüz hayırlı olsun inşKızlar şu an 3. Embriyom dondurulmuş duruyor. Yaşım 37. Acaba hiç transfer olmayıp bir de ilaçsız mi denesem embriyo havuzu mu olustursam diye kararsizim. Çünkü bu 3 embriyo tutmazsa bir daha bekleyeceğim 2 ay ve yaşım da ilerleyecek. 10 embriyo falan elimde olsaydı düşünmezdim ama en az 10 embriyo olacak şekilde havuz mu yapsam.
Ilacsiz tup bebek deneyenler oldu mu? Daha kaliteli yumurta elde ediliyor diye duydum bunu denemek istiyorum
Ben 450 ye aldım. Ama 3-4 eczaneyi arayıp sordum 3 tane alacağım deyip pazarlık yaptım.Canim gonal f leri ne kadara alıyorsunuz ?
Etiket fiyatı 863
Uygun almışsınız iyi güzelBen 450 ye aldım. Ama 3-4 eczaneyi arayıp sordum 3 tane alacağım deyip pazarlık yaptım.
Aynen canım o yüzden sıkıntı olmuyor zaten içinde olsa sıkıntıRahım dısında mıydı canım senınde?
Bende oyle bılıyodum içim rahatladıAynen canım o yüzden sıkıntı olmuyor zaten içinde olsa sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?