Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Herkesın verdıgı tepki farklı canım kimilerınde hiç bir belirti yokken turuyo kiminde tutunma kanaması oluyo kiminde kramplar giriyo uykudan gozunu acamıyo... o yuzden 12. Gun kan testı ne sonuç canım

Kızlar benim 2.transferim olacak şuan adetimin 2.günündeyim doktorum bu sefer değişik bir tedavi yöntemi uyguluyor doğum kontrol hapı kullanıcam 21 gün sonrasında lucrin diye bir iğne var onu yaptırıcam 1 adet görücem ve transfer ilaçlarına başlayacağız bu şekilde şansımız dahamı yükseliyor acaba çikolata kistimi baskılayacakmış öyle söyledi

Arkadaşlar size bir sorum olucak . Elbette Dr um ile görüştüm ama mutlaka benim gibi bir durum yaşayan olmustur diye fikir sormak istiyorum. Bu ay adetim bihafta erken geldi ve çok az iki gün sürdü afedersiniz iki ped ortası sadece kan oldu. İlk defa böyle bişey oldu. Dr a gittim hormon testleri yaptı estradiol 303 prolaktin 32 fsh 6..... Dr. um muayene etmeden tahlile bakarak yumurta kisti olmuş dedi takip edicez. Başına böyle bir durum gelen varmi mesela hamile olabilir miyim bu durumda. Beta hcg yapmadı. Test te yapmadım ben artık umudu kaybettigim için yapmıyorum test. Eylül'de tüp bebek denedi tutmadi bir sonraki ay kendiliğinden hamile kaldim oda 10. Haftada kürtaj oldum kalp atışı duyamadik.Yaş 43.

Önce gonal f cnm ilerleyen zamanlarda cetrocide iğne verir belki
Bana gonalf lazim kizlar 1 kutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…