• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Biliyorum canım Kadın doğum doktoru yazdı ama yan etkileri çok fazla biranönce şu tedavi hayırlı sonuçla bitsene kurtulsak
Canım ben dışardan 370 e aldım bilmiyordum kadın doğumcu yazınca ne kadara alınıyor. Valla canım çok haklısın hormon alıp duruyoruz hiç kolay değil tabiki

Ben de miyom var evet canım ama asıl sebep uzun protokol benim tedavi adetin 16.günü vuruldum lucrin. Bu lucrin miyom küçültür mü
Küçültüyormuş Dr öyle dedi ama ben adetin 3. Günü vuruldum göbekten aylık benimki 3 ay sonra bitecekmiş sizinki kaç ay sürecekmiş miyom büyüklüğünü söyledimi Dr

Küçültüyormuş Dr öyle dedi ama ben adetin 3. Günü vuruldum göbekten aylık benimki 3 ay sonra bitecekmiş sizinki kaç ay sürecekmiş miyom büyüklüğünü söyledimi Dr
Canım benim miyom 6.5 cm rahmin arka duvarına doğru büyüyor. Ben opu olmadım daha canım 16.gün lucrin vuruldum. Adetin 5.günü gonalf 300 doz ve büyüme hormanu saizen 13cc kullanıyorum 3 gündür. Sanırım 10 gün ortalama kullanılıyor

Canım benim miyom 6.5 cm rahmin arka duvarına doğru büyüyor. Ben opu olmadım daha canım 16.gün lucrin vuruldum. Adetin 5.günü gonalf 300 doz ve büyüme hormanu saizen 13cc kullanıyorum 3 gündür. Sanırım 10 gün ortalama kullanılıyor
Bir defa vuruldum ben sonra vermedi transfer sonrası verilir mi bilmiyorum

Sizin de mi miyom var canım ilk gebelikte benim 5 cm Di tedaviye başladığım da doğuma kadar 10 cm olmuştu ağrı kanama vs yapmadı şükür bunda 6.5 cm ne olur bilmiyorum

Benimki 12 mm rahmim dışındaymış adetin 3. Günü opudan sonra başlandı her Dr farklı tedavisi oluyor demekki ikimizinkide inş hayırlı olur güzel sonuçlar getiri çektiklerimizin mükafatı olur inş

Sizin de mi miyom var canım ilk gebelikte benim 5 cm Di tedaviye başladığım da doğuma kadar 10 cm olmuştu ağrı kanama vs yapmadı şükür bunda 6.5 cm ne olur bilmiyorum
İyi şükür sorum yapmamış size ama milyonun yeride çok önemliymiş birazda nasip taktiri ilahi oluyo bazen kötü yerde bile olsa sorun olmuyo duyuyorum çoğu kişide kısmet

İyi şükür sorum yapmamış size ama milyonun yeride çok önemliymiş birazda nasip taktiri ilahi oluyo bazen kötü yerde bile olsa sorun olmuyo duyuyorum çoğu kişide kısmet
Evet canım bendede oluşmuş 12 mm çok küçük ama ted oluyorum bakalım kısmey oda kullandığım ilaçlardan olmuş şimdi yine ilaç kullan bakalım bunların yan etkisi ne olacak 😔

Evet canım bendede oluşmuş 12 mm çok küçük ama ted oluyorum bakalım kısmey oda kullandığım ilaçlardan olmuş şimdi yine ilaç kullan bakalım bunların yan etkisi ne olacak 😔
Çok çok küçük canım hiç sıkıntı etme
. Evet miyom da yer çok önemli rahmin içindeyse sıkıntı

Benimki 12 mm rahmim dışındaymış adetin 3. Günü opudan sonra başlandı her Dr farklı tedavisi oluyor demekki ikimizinkide inş hayırlı olur güzel sonuçlar getiri çektiklerimizin mükafatı olur inş
İnşAllah canım seninki çok önemsiz canım hiç dert etme düşün benim 6.5 cm benim tedavi öncesi de vardı ama ilaçtan olmadı

Hiç duymadım öyle bir şey canım
Kızlar tup bebek sonrası yumurtalar mi azalıyor? Tedavide kullanılan iğneler yumurta kalitesini mi bozuyor?
ilaçlar tam tersi yumurta kalitesini artıyor ilaçları kullanmadığın normal adet düzenin neyse devam ediyorsun yumurta sayısını artırmaz da eksiltmezse ama işte normal çalışan bünyemizde altüst oluyo ama yapacak bişey yok katlanıyoruz

Back