• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Merhabalar 30 hazirandan transferim gerçekleşti 25 yaşındayım ilk denemem başka da embriyomuz yok spremden dolayı bu yola başvurduk bugün 4. Günüm ama bi belirtim yok ne yapmalıyım açıkçası yok da dinlemiyorum ağır şeyler yapmıyorum ama evin içinde dolanıyorum kendimi zorlamadan bu durumu yaşayan var mı
Herkesın verdıgı tepki farklı canım kimilerınde hiç bir belirti yokken turuyo kiminde tutunma kanaması oluyo kiminde kramplar giriyo uykudan gozunu acamıyo... o yuzden 12. Gun kan testı ne sonuç canım

Kızlar benim 2.transferim olacak şuan adetimin 2.günündeyim doktorum bu sefer değişik bir tedavi yöntemi uyguluyor doğum kontrol hapı kullanıcam 21 gün sonrasında lucrin diye bir iğne var onu yaptırıcam 1 adet görücem ve transfer ilaçlarına başlayacağız bu şekilde şansımız dahamı yükseliyor acaba çikolata kistimi baskılayacakmış öyle söyledi

Arkadaşlar size bir sorum olucak . Elbette Dr um ile görüştüm ama mutlaka benim gibi bir durum yaşayan olmustur diye fikir sormak istiyorum. Bu ay adetim bihafta erken geldi ve çok az iki gün sürdü afedersiniz iki ped ortası sadece kan oldu. İlk defa böyle bişey oldu. Dr a gittim hormon testleri yaptı estradiol 303 prolaktin 32 fsh 6..... Dr. um muayene etmeden tahlile bakarak yumurta kisti olmuş dedi takip edicez. Başına böyle bir durum gelen varmi mesela hamile olabilir miyim bu durumda. Beta hcg yapmadı. Test te yapmadım ben artık umudu kaybettigim için yapmıyorum test. Eylül'de tüp bebek denedi tutmadi bir sonraki ay kendiliğinden hamile kaldim oda 10. Haftada kürtaj oldum kalp atışı duyamadik.Yaş 43.

Merhaba kizlar 1 haziranda 2. Tup bebek tedavim oldu..negatifle sonuclandi..haberi aldigim gun cok uzulmustum..ve o gun kendimi toparlayip..aslinda hep gitmek istedigim doktordan randevu aldim..benim sorunum yumurta rezerv azligi ve kalitesizligiydi..esimde bir problem yoktu..ve bunun icinde 3 aylik vitamin ve hormon tesavisine basladik..basladiktan sonra bu tedavinin de cok etkili olmadigini okuyup karamsarliga kapildim..ama bugun kendi doktorumla gorustumm..ve icim inanilmaz rahatladi..doktorumun dedigi suydu.amh dusuklugu kisirlik gostergesi degildir..dedi..ve sık sık iliskide olamamiz gerektigini soyledi...0.01 amhla bile dogal yoldan hamile kalan hastalarinin oldugundan bahsetti..negatif alan ozellikle yumurta rezerv azligi ve amh dusuklugu olan arkadaslaraa ozellikle..moral olur insallah..lutfen toparlanin..1 yumurta ve 1 spermm..ben bugun arisutu propolis ve polen karisiminada basladim..onun disinda ot cop kullanmiyorum...birde kullandigim ilaclar var..lutfen iliski sayinizi artirin..cunki bazen insanlar yogun iş sartlarindan bunun onemini kavrayamiyolar...nitekim benim boyleydi..insallah guzel haberler alicaz hep birlikte..🤗🤗🤗
Önce gonal f cnm ilerleyen zamanlarda cetrocide iğne verir belki
Bana gonalf lazim kizlar 1 kutu

Back