- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 53
450 İU450 IU olanı mı yoksa 300 IU mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
450 İU450 IU olanı mı yoksa 300 IU mu?
Ben dün ilk iğnemi yaptım hiç azalma olmadı gibi oldu sanki hala 450 de duruyordu anlamadım neden? Ama ayarlqmistim 150 ye.Benim de 1 kutu daha ister sanırım doktor
Canım 450 yazıyor ama içinde 600 ml var sakın kalanı atmaBen dün ilk iğnemi yaptım hiç azalma olmadı gibi oldu sanki hala 450 de duruyordu anlamadım neden? Ama ayarlqmistim 150 ye.
Sizde oluyor mu öyle?
Büyüme hormonu olan genotropinde bugün fulll dışarı aktı iğneyi ucuna takınca iki gündür sinirim bozuldu bu ilaçlar yüzünden
Biliyorum zaten bana 600ml lazim 2 gün yetecek banaCanım 450 yazıyor ama içinde 600 ml var sakın kalanı atma
Anında çekme canım biraz dursunBen dün ilk iğnemi yaptım hiç azalma olmadı gibi oldu sanki hala 450 de duruyordu anlamadım neden? Ama ayarlqmistim 150 ye.
Sizde oluyor mu öyle?
Büyüme hormonu olan genotropinde bugün fulll dışarı aktı iğneyi ucuna takınca iki gündür sinirim bozuldu bu ilaçlar yüzünden
Bana da aynen lazım canım mecbur alacaz eczaneden benim de doz 300Biliyorum zaten bana 600ml lazim 2 gün yetecek bana
Sen 150 kullanıyorsan doz canım 1 paket sana 4 gün gider içinde 600 olduğu içinBen dün ilk iğnemi yaptım hiç azalma olmadı gibi oldu sanki hala 450 de duruyordu anlamadım neden? Ama ayarlqmistim 150 ye.
Sizde oluyor mu öyle?
İlk başta 600 de mi oluyor ayarı cnmSen 150 kullanıyorsan doz canım 1 paket sana 4 gün gider içinde 600 olduğu için
Daha iğneyi yapmamıştım ki ilk defa böyle olduAnında çekme canım biraz dursun
İyi ki sormusum rahatlattın beni saol cnmCanım 450 yazıyor ama içinde 600 ml var sakın kalanı atma
Ben 300 doz yapıyorum canım 1 kutu 2 gün gidiyor yani aynen hemşire hepsini çekti 600 dedi gerçekten öyleİlk başta 600 de mi oluyor ayarı cnm
Ben hiç bakmadım doktor elime ayarlayıp verdi
Ayyy saol Allah razı olsun içimi rahtlattin
Sen kaç doz yapiyordun?
Doğru canım akarsa iade et senDaha iğneyi yapmamıştım ki ilk defa böyle oldu
Bildiğin aktı iğneyi ucuna takınca yarında böyle akarsa ilacı aldığım yeri arayacam
Çünkü böyle durumda iade edin yaziyor
Önce almıyoruz dediler soğuk zincir diye geçiyor dediler 4 eczaneye daha sorduk bu soğuk zincir mi alınırmı diye biz aliyz dediler .eşim de önce ankara eczacılar odasına ve sağlık bakanlığına şikayet etti sonra bulundgmz yerde ki eczacılar odasına da sikyt etti en son tüketici mah.dilekce yazıckti ki eczane aradı getirin aliyz dediler çünkü biz hakliyz başı yanacaktı çünkü eczanenin.aldilar dilekçeyi yazdirmadilar.2 gün önce almıştık biz gonal f yi üstünden çokta zaman geçmediydi yani zaten dolapta duran bişey.o yüzden herseyde eşim hakkını arar savunur bn yapma dediysem de yaptı ve basardı.eczanelrn hepsi alınmıyor deseydi tamm haklılar ama içlerinden 1 i alınmıyor 5 alırız dedilerse bu iste sıkıntı oluyrEczanede geri aliyorlarmi
Cok iyi dusunmus esiniz canim..iyi yapmissiniz ..ya herseyi gectim..buzdolabimda inanilmaz yer kapliyoo..benim 1 ay oldu daha almazlar sanirim geri..diger transfer olursa artik onda kullaniyimm..Önce almıyoruz dediler soğuk zincir diye geçiyor dediler 4 eczaneye daha sorduk bu soğuk zincir mi alınırmı diye biz aliyz dediler .eşim de önce ankara eczacılar odasına ve sağlık bakanlığına şikayet etti sonra bulundgmz yerde ki eczacılar odasına da sikyt etti en son tüketici mah.dilekce yazıckti ki eczane aradı getirin aliyz dediler çünkü biz hakliyz başı yanacaktı çünkü eczanenin.aldilar dilekçeyi yazdirmadilar.2 gün önce almıştık biz gonal f yi üstünden çokta zaman geçmediydi yani zaten dolapta duran bişey.o yüzden herseyde eşim hakkını arar savunur bn yapma dediysem de yaptı ve basardı.eczanelrn hepsi alınmıyor deseydi tamm haklılar ama içlerinden 1 i alınmıyor 5 alırız dedilerse bu iste sıkıntı oluyr
Tüp bebek tedavisinde zaten onca para harciyrz gözümüz 400 tl de değildi açıkçası ama eczane bize gıcıklık yaptığı icin iş inada bindiydi zaten 15 binimz çöpe gitmiş gibi geliyr şuan amaç ugrastirmakti aynn cnm ikincide kullnirsn. Bbm dondurulmuslarm var şuan 2 ay sonra transform acaba bu gonal f lerden kullaniliyrmu ki bilemedimCok iyi dusunmus esiniz canim..iyi yapmissiniz ..ya herseyi gectim..buzdolabimda inanilmaz yer kapliyoo..benim 1 ay oldu daha almazlar sanirim geri..diger transfer olursa artik onda kullaniyimm..
Canım aslında eczane hakkı neden dersen sen evet dolapta muhafaza etmişsin kullanıma uygun saklamışsın bazıları buna dikkat etmiyor ve bu ilaç hayati değer taşıyor birinin tedavisi için. Yani kullanıma uygun saklanmadığı takdirde başkasına satılıp onun tedavisini olumsuz etkileyebilir. Bu sebeple almamaları doğru aslında. Hani kimin nasıl muhafaza ettiğini bilmedikleri için genel yargı bu ilaç konusunda doğru. Kurunun yanında yaşta yanıyor amaÖnce almıyoruz dediler soğuk zincir diye geçiyor dediler 4 eczaneye daha sorduk bu soğuk zincir mi alınırmı diye biz aliyz dediler .eşim de önce ankara eczacılar odasına ve sağlık bakanlığına şikayet etti sonra bulundgmz yerde ki eczacılar odasına da sikyt etti en son tüketici mah.dilekce yazıckti ki eczane aradı getirin aliyz dediler çünkü biz hakliyz başı yanacaktı çünkü eczanenin.aldilar dilekçeyi yazdirmadilar.2 gün önce almıştık biz gonal f yi üstünden çokta zaman geçmediydi yani zaten dolapta duran bişey.o yüzden herseyde eşim hakkını arar savunur bn yapma dediysem de yaptı ve basardı.eczanelrn hepsi alınmıyor deseydi tamm haklılar ama içlerinden 1 i alınmıyor 5 alırız dedilerse bu iste sıkıntı oluyr
Kuzum gonal f kutu üzerinde enjeksiyonluk çözelti için toz ve çözüzü yazıyorsa evet oda sıcaklığında muhafaza ediliyor ama eğer gonal f pen ise yani kullanıma hazır dolu enjeksiyon kaleminde ise dolapta olması gerekiyorKızlar gonalf uzerinde oda sıcaklığında saklayın yazıyor . Dolapda mi saklanıyor kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim