• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Benim de 1 kutu daha ister sanırım doktor
Ben dün ilk iğnemi yaptım hiç azalma olmadı gibi oldu sanki hala 450 de duruyordu anlamadım neden? Ama ayarlqmistim 150 ye.
Sizde oluyor mu öyle?
Büyüme hormonu olan genotropinde bugün fulll dışarı aktı 😣 iğneyi ucuna takınca iki gündür sinirim bozuldu bu ilaçlar yüzünden 🥺

Ben dün ilk iğnemi yaptım hiç azalma olmadı gibi oldu sanki hala 450 de duruyordu anlamadım neden? Ama ayarlqmistim 150 ye.
Sizde oluyor mu öyle?
Büyüme hormonu olan genotropinde bugün fulll dışarı aktı 😣 iğneyi ucuna takınca iki gündür sinirim bozuldu bu ilaçlar yüzünden 🥺
Canım 450 yazıyor ama içinde 600 ml var sakın kalanı atma

Sizde oluyor mu öyle?
Anında çekme canım biraz dursun

Sizde oluyor mu öyle?
Sen 150 kullanıyorsan doz canım 1 paket sana 4 gün gider içinde 600 olduğu için

İlk başta 600 de mi oluyor ayarı cnm
Ben hiç bakmadım doktor elime ayarlayıp verdi
Ayyy saol Allah razı olsun içimi rahtlattin☺️
Sen kaç doz yapiyordun?
Ben 300 doz yapıyorum canım 1 kutu 2 gün gidiyor yani aynen hemşire hepsini çekti 600 dedi gerçekten öyle

Eczanede geri aliyorlarmi
Önce almıyoruz dediler soğuk zincir diye geçiyor dediler 4 eczaneye daha sorduk bu soğuk zincir mi alınırmı diye biz aliyz dediler .eşim de önce ankara eczacılar odasına ve sağlık bakanlığına şikayet etti sonra bulundgmz yerde ki eczacılar odasına da sikyt etti en son tüketici mah.dilekce yazıckti ki eczane aradı getirin aliyz dediler çünkü biz hakliyz başı yanacaktı çünkü eczanenin.aldilar dilekçeyi yazdirmadilar.2 gün önce almıştık biz gonal f yi üstünden çokta zaman geçmediydi yani zaten dolapta duran bişey.o yüzden herseyde eşim hakkını arar savunur bn yapma dediysem de yaptı ve basardı.eczanelrn hepsi alınmıyor deseydi tamm haklılar ama içlerinden 1 i alınmıyor 5 alırız dedilerse bu iste sıkıntı oluyr

Önce almıyoruz dediler soğuk zincir diye geçiyor dediler 4 eczaneye daha sorduk bu soğuk zincir mi alınırmı diye biz aliyz dediler .eşim de önce ankara eczacılar odasına ve sağlık bakanlığına şikayet etti sonra bulundgmz yerde ki eczacılar odasına da sikyt etti en son tüketici mah.dilekce yazıckti ki eczane aradı getirin aliyz dediler çünkü biz hakliyz başı yanacaktı çünkü eczanenin.aldilar dilekçeyi yazdirmadilar.2 gün önce almıştık biz gonal f yi üstünden çokta zaman geçmediydi yani zaten dolapta duran bişey.o yüzden herseyde eşim hakkını arar savunur bn yapma dediysem de yaptı ve basardı.eczanelrn hepsi alınmıyor deseydi tamm haklılar ama içlerinden 1 i alınmıyor 5 alırız dedilerse bu iste sıkıntı oluyr
Cok iyi dusunmus esiniz canim..iyi yapmissiniz ..ya herseyi gectim..buzdolabimda inanilmaz yer kapliyoo..benim 1 ay oldu daha almazlar sanirim geri..diger transfer olursa artik onda kullaniyimm..

Cok iyi dusunmus esiniz canim..iyi yapmissiniz ..ya herseyi gectim..buzdolabimda inanilmaz yer kapliyoo..benim 1 ay oldu daha almazlar sanirim geri..diger transfer olursa artik onda kullaniyimm..
Tüp bebek tedavisinde zaten onca para harciyrz gözümüz 400 tl de değildi açıkçası ama eczane bize gıcıklık yaptığı icin iş inada bindiydi zaten 15 binimz çöpe gitmiş gibi geliyr şuan amaç ugrastirmakti😅 aynn cnm ikincide kullnirsn. Bbm dondurulmuslarm var şuan 2 ay sonra transform acaba bu gonal f lerden kullaniliyrmu ki bilemedim🤷‍♀️

Canım aslında eczane hakkı neden dersen sen evet dolapta muhafaza etmişsin kullanıma uygun saklamışsın bazıları buna dikkat etmiyor ve bu ilaç hayati değer taşıyor birinin tedavisi için. Yani kullanıma uygun saklanmadığı takdirde başkasına satılıp onun tedavisini olumsuz etkileyebilir. Bu sebeple almamaları doğru aslında. Hani kimin nasıl muhafaza ettiğini bilmedikleri için genel yargı bu ilaç konusunda doğru. Kurunun yanında yaşta yanıyor ama

Kızlar gonalf uzerinde oda sıcaklığında saklayın yazıyor . Dolapda mi saklanıyor kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar gonalf uzerinde oda sıcaklığında saklayın yazıyor . Dolapda mi saklanıyor kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
Kuzum gonal f kutu üzerinde enjeksiyonluk çözelti için toz ve çözüzü yazıyorsa evet oda sıcaklığında muhafaza ediliyor ama eğer gonal f pen ise yani kullanıma hazır dolu enjeksiyon kaleminde ise dolapta olması gerekiyor

Back