6+6 olduk canım keseyi gördük bugün kalp atışı için gideceğizBende bu duayı hiç eksik etmedim dilimden hala da devam ediyorum bu duayı söylemeye çünkü her defasında bu duayı okuduğumda bana yardımcı olmuştu senin kaç haftalık oldu keseyi gördünüz mü
Maşallah hadi hayırlısı olur inşallah biz de yarın kese için gidecez6+6 olduk canım keseyi gördük bugün kalp atışı için gideceğizbaya bir heyecan endişe bastı bana
Bende 5.gun baslayagim yani yarınKızlar ben uzun protokol da tedavi oluyorum adetin 16.günü lucrin vuruldum bugün adet oldum. 5.gün iğnelere başlıcaz dedi doktor geç değil mi 5.gün
Senin de mi uzun protokol canım :)Bende 5.gun baslayagim yani yarın ☺
Ayyy cok heyecanlandim6+6 olduk canım keseyi gördük bugün kalp atışı için gideceğizbaya bir heyecan endişe bastı bana
Bizde çok heyecanlıyız canımAyyy cok heyecanlandim
Güzel haberlerle inşallah canimMaşallah hadi hayırlısı olur inşallah biz de yarın kese için gidecez
İnşallah canım beklemesi çok zor ya benim taze transfer olduğu için ağrılarım da oluyor biraz tedirgin oluyorum bişe olur diyeGüzel haberlerle inşallah canim
Merhaba raporu nereden nasıl alabiliriz? Bilgi verir misiniz lütfenben tekrardan yeniletiyorum canım raporumu 2. deneme için
Raporla ilgili bilgi verir misiniz lütfenevet raporu çıkarınca belli süresi var canım
canım hamile olduğunu öğrendiğinde doktor sana kaç haftalıksın dedi normal gibi 4 hafta mı 5 hafta mı diyor keseyi tam ne zaman gördünüz6+6 olduk canım keseyi gördük bugün kalp atışı için gideceğizbaya bir heyecan endişe bastı bana
raporu hastane veriyor canım doktorun kararı ile ya 3 senelik evli olacaksınız hiç hamile kalmamış olacaksınız..Raporla ilgili bilgi verir misiniz lütfen
Cevap için teşekkür ederim.. İldışından gideceğim ben.. Gittiğimde herhangi bir doktor, vs. Kimle görüşmem lazım? Nereye sormam lazım? Tahlil? Rahim filmi? Nasıl yönlendiriyorlar?raporu hastane veriyor canım doktorun kararı ile ya 3 senelik evli olacaksınız hiç hamile kalmamış olacaksınız..
yada eşinizin sperm sayısı çok düşük çıkacak o zaman rapor çıkıyor 3 hakkınız oluyor rapırla da tüp bebek
tüp bebek yapan merkeze gidersin yani ünv hastanesi ya da özellerden medikalpark gibi..Cevap için teşekkür ederim.. İldışından gideceğim ben.. Gittiğimde herhangi bir doktor, vs. Kimle görüşmem lazım? Nereye sormam lazım? Tahlil? Rahim filmi? Nasıl yönlendiriyorlar?
hiç canını sıkma birkaç ay çok gecikme değil yeter ki ALLAH ikinci üçümcüye bırakmasın ilkinde hayırlısı ile sağlıcakla nasip etsin canım..inşallah amin..Kızlar sizin yanınızda kaplumbağa gibi hissediyordum kendimi. Ne güzel herkes pat pat transfer oluyor ben hala rahimle uğraşıyorum. Dün adet oldum haftaya hsg çekilecek artı balon kullanacağım dedi doktor. Balon uygulamasını yaptıran var mı hiç? Adetim bugün yoğun geliyor bu sevindirici haber. Düzelme olduğuna işaretmişAğustos sonu gibi artık iğnelerle başlayacağım.
Canım inan doktora kaç haftalık diye sormayi hep unutuyorum. Netten hesaplamalara soyluyorum 5+4 de vajinal ultrason ile gördük keseyicanım hamile olduğunu öğrendiğinde doktor sana kaç haftalıksın dedi normal gibi 4 hafta mı 5 hafta mı diyor keseyi tam ne zaman gördünüz
Ben AnkaraSenin de mi uzun protokol canım :)
kalp atşını duyunca kesinlikle sor canım ...Canım inan doktora kaç haftalık diye sormayi hep unutuyorum. Netten hesaplamalara soyluyorum 5+4 de vajinal ultrason ile gördük keseyi
Duydum yine sormayı unuttum heyecandankalp atşını duyunca kesinlikle sor canım ...
senin transfer ne zaman olmuştu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?