• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Merhaba beni de ekleyebilirsiniz liste varsa temmuzda transfer inşallah birlikte beklemek güzel olur 😇
listemiz yok canım ben liste çıkarmamıştım annem vefat etti konuya liste yapmak da istiyordum ama öylece kaldı sohbet olarak devam ediyor ama hamiş arkadaşlarımızın haberlerini de aldık burada da ...
arkadaşlar yarn 1 temmuz ve benim transferim var saat 11 de dualarınızı bekliyorum

listemiz yok canım ben liste çıkarmamıştım annem vefat etti konuya liste yapmak da istiyordum ama öylece kaldı sohbet olarak devam ediyor ama hamiş arkadaşlarımızın haberlerini de aldık burada da ...
arkadaşlar yarn 1 temmuz ve benim transferim var saat 11 de dualarınızı bekliyorum
Dualarımdasin rabbim yardımcın olsun ❤️ burdan bende sohbet ederim benimde yaklaştı sayılır haftaya 😇

Hayırlısı olsun inş yeni ayın ilk günü müjdeli haberler getirir size inşşşşş

Ben büyüme hormonu humotrop kullanmıştım canım yatmadan once vuruluyodum acayip agır bı ilaçtı vurduktan 1 dakıka sonra agzımdan bıle kokusu cıkıyodu
Vuruldum bunu 13 cc canım hiç öyle olmadı ama senin niye öyle olmuş ki opu oldun mu canım

Back