İnş canım ya hepimizin tek dileğiBenim biri 15 iken diğeri 30 mm olmuştu biraz dengesiz ilerlemişlerdi umarım bu başlıyacağım tedavide öyle olmaz rabbim büyük umarım bu emeklerimizin karşılığını alıcaz ve bizimde yüzümüz gülücek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım ya hepimizin tek dileğiBenim biri 15 iken diğeri 30 mm olmuştu biraz dengesiz ilerlemişlerdi umarım bu başlıyacağım tedavide öyle olmaz rabbim büyük umarım bu emeklerimizin karşılığını alıcaz ve bizimde yüzümüz gülücek
Amin canım inşallahBenim uzun tedaviler sonrası oldu zaten bu tedavilerin de vücuda bir çok yan etkisi var. Allah hepimize çektiğimiz bunca çilenin mükafatını versin inşallah
Merhaba inş herşey yolunda gider güzel haberler verir sinizMerhaba bende katılabilir miyim temmuz ayında transfer yapılacak konusu yazdım iki yer çıktı burası da aktif
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz inş güzel haberler alırsınızMerhaba beni de ekleyebilirsiniz liste varsa temmuzda transfer inşallah birlikte beklemek güzel olur
Teşekkür ederim inşallahMerhaba hayırlı olsun tedaviniz inş güzel haberler alırsınız
Teşekkür ederimMerhaba inş herşey yolunda gider güzel haberler verir siniz
listemiz yok canım ben liste çıkarmamıştım annem vefat etti konuya liste yapmak da istiyordum ama öylece kaldı sohbet olarak devam ediyor ama hamiş arkadaşlarımızın haberlerini de aldık burada da ...Merhaba beni de ekleyebilirsiniz liste varsa temmuzda transfer inşallah birlikte beklemek güzel olur
Dualarımdasin rabbim yardımcın olsun burdan bende sohbet ederim benimde yaklaştı sayılır haftayalistemiz yok canım ben liste çıkarmamıştım annem vefat etti konuya liste yapmak da istiyordum ama öylece kaldı sohbet olarak devam ediyor ama hamiş arkadaşlarımızın haberlerini de aldık burada da ...
arkadaşlar yarn 1 temmuz ve benim transferim var saat 11 de dualarınızı bekliyorum
elbette canım sohbetlerimiz tam gaz devam ediyor...Dualarımdasin rabbim yardımcın olsun ❤ burdan bende sohbet ederim benimde yaklaştı sayılır haftaya
Ben büyüme hormonu humotrop kullanmıştım canım yatmadan once vuruluyodum acayip agır bı ilaçtı vurduktan 1 dakıka sonra agzımdan bıle kokusu cıkıyoduKızlar bugün iğnelere başladım gonalf ve saizen büyüme hormonu kullanan duyan var mı
Hayırlısı olsun inş yeni ayın ilk günü müjdeli haberler getirir size inşşşşşlistemiz yok canım ben liste çıkarmamıştım annem vefat etti konuya liste yapmak da istiyordum ama öylece kaldı sohbet olarak devam ediyor ama hamiş arkadaşlarımızın haberlerini de aldık burada da ...
arkadaşlar yarn 1 temmuz ve benim transferim var saat 11 de dualarınızı bekliyorum
Vuruldum bunu 13 cc canım hiç öyle olmadı ama senin niye öyle olmuş ki opu oldun mu canımBen büyüme hormonu humotrop kullanmıştım canım yatmadan once vuruluyodum acayip agır bı ilaçtı vurduktan 1 dakıka sonra agzımdan bıle kokusu cıkıyodu
hayırlısıyla sağlıcakla inşallah amin..Hayırlısı olsun inş yeni ayın ilk günü müjdeli haberler getirir size inşşşşş
Benim cok agırdı o ilaç ve cok ödem yapmıştı zaten. Bir onceki tedavımde kullanmıştım canım onu şimdi adet olmayı beklıyorum tedavıye başlıcam 1 hafta içinde inşallahVuruldum bunu 13 cc canım hiç öyle olmadı ama senin niye öyle olmuş ki opu oldun mu canım
Hadi hayırlısı hakkında canım10 temmuzda transfer gözüküyor bugün belli oldu