- 22 Temmuz 2014
- 30.117
- 26.866
- 798
:) transfer günün ne zamandı canım hangi tarih beşinci gün embriyosu muydu?Duydum yine sormayı unuttum heyecandan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) transfer günün ne zamandı canım hangi tarih beşinci gün embriyosu muydu?Duydum yine sormayı unuttum heyecandan
İnş emeklerinin karşılığını alırsın canım banada lucrin verdi aylık tek seferde vuruldum ama ayağımda ağrı oluştu inş sorun olmaz Dr aulaşamıyourmbugün transferim 2 gibi oldu br saat uzandım şimdi bekleme zamanı..
ALLAH RAZI OLSUN canım lucrini neden verdi ben hiç kullanmadım lucrinİnş emeklerinin karşılığını alırsın canım banada lucrin verdi aylık tek seferde vuruldum ama ayağımda ağrı oluştu inş sorun olmaz Dr aulaşamıyourm
Rahim dinlendirme için 3 ay sonra transfer dedi aylık vuruluyorum ama iğne çok yan etkisi var canım sıkıldıALLAH RAZI OLSUN canım lucrini neden verdi ben hiç kullanmadım lucrin
Canım lucrin kadın doğum uzmanı yazıyormuş biliyor musunİnş emeklerinin karşılığını alırsın canım banada lucrin verdi aylık tek seferde vuruldum ama ayağımda ağrı oluştu inş sorun olmaz Dr aulaşamıyourm
3 Haziran canım 6. Gün embriyosu:) transfer günün ne zamandı canım hangi tarih beşinci gün embriyosu muydu?
Biraz geç oldu kusura bakma alıntı yapmışım yazmamışım. Rahim ne derece düzeldi ona bakacağız. Yapışıklık gitti mi diye.Histereskopi yapıldıysa hsg gerek yok ki cnm.zaten onu kamera da görmekte.
Bu benim 3. denemem olacak şimdiye kadar hep bekleyerek geçti. Rahim çok uğraştırdı bizi. Umarım senin transferin tutar. Pozitif haberler geldikçe umut oluyor bekleyenlere.hiç canını sıkma birkaç ay çok gecikme değil yeter ki ALLAH ikinci üçümcüye bırakmasın ilkinde hayırlısı ile sağlıcakla nasip etsin canım..inşallah amin..
biz maddiyatsızlıktan 3-4 sene öylesine bekledik zor oluyor bazı şeyler sıkma canını her şey olması gerektiği gibi olsun yeter ki
Çok teşekkürler benim kızımda orda oldu Emre bey vardı o zaman emre beyde tedavi görmüştüm eğer olursa yine orayı düşünüyorum Keşke gerek kalmasa ama kısmet ..İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar 8500 TL artı ilaçlar bir de her gittiğinde e2 bir de progestorena bakılıyor 90 TL o da zaten çok sık çağırmıyor da benim ilaçlar çok tuttu 6000 TL civarı Allah kolaylık versin size de ama doktordan da merkezden de çok memnunum tavsiye ederim
ALLAH'IN izniyle canım bu sefer sen de bebeğine kavuşursun benm de ikinci tüp bebek bu transferim ..Biraz geç oldu kusura bakma alıntı yapmışım yazmamışım. Rahim ne derece düzeldi ona bakacağız. Yapışıklık gitti mi diye.
Bu benim 3. denemem olacak şimdiye kadar hep bekleyerek geçti. Rahim çok uğraştırdı bizi. Umarım senin transferin tutar. Pozitif haberler geldikçe umut oluyor bekleyenlere.
Gerek kalmaz umarım canım Allah gönlüne göre versinÇok teşekkürler benim kızımda orda oldu Emre bey vardı o zaman emre beyde tedavi görmüştüm eğer olursa yine orayı düşünüyorum Keşke gerek kalmasa ama kısmet ..
çocuğun olduğu için artık rapor hakkın kalmıyor bundan sonrası senin maddiyatınla olacak canımKizlar merhaba benim 3 rapor hakkimdan 2015 dogumlu 2. tüp bebek ile çocuğum var kalan 1 rapor yandimi şimdi problem erkek faktörü
Canım işler aslında görüldüğü gibi degil. Mesela ben tam 1 sene sonra transver olabildim rahimden kaynaklı sorunlar yüzünden.keske dediğin gibi patır patır sorunsuz olsa herseyimiz.Kızlar sizin yanınızda kaplumbağa gibi hissediyordum kendimi. Ne güzel herkes pat pat transfer oluyor ben hala rahimle uğraşıyorum. Dün adet oldum haftaya hsg çekilecek artı balon kullanacağım dedi doktor. Balon uygulamasını yaptıran var mı hiç? Adetim bugün yoğun geliyor bu sevindirici haber. Düzelme olduğuna işaretmiş Ağustos sonu gibi artık iğnelerle başlayacağım.
İşte burada takılıyoruz keşke kanunlar bu konuda biraz daha esnek olsa teşekkürler cevap için o zaman boşa devlet hast. Gitmeme gerek kalmadı bu arada Rabbim inşirah ferahlığı versin kalbinize Evlat sevgisiyle acınızı hafifletsinçocuğun olduğu için artık rapor hakkın kalmıyor bundan sonrası senin maddiyatınla olacak canım
Amin hepimizin inşallah Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinGerek kalmaz umarım canım Allah gönlüne göre versin
Biliyorum canım Kadın doğum doktoru yazdı ama yan etkileri çok fazla biranönce şu tedavi hayırlı sonuçla bitsene kurtulsakCanım lucrin kadın doğum uzmanı yazıyormuş biliyor musun
Siz yine de gidin görüşün. Net bilgi alın. Allah gönlünüze göre versin.İşte burada takılıyoruz keşke kanunlar bu konuda biraz daha esnek olsa teşekkürler cevap için o zaman boşa devlet hast. Gitmeme gerek kalmadı bu arada Rabbim inşirah ferahlığı versin kalbinize ❤ Evlat sevgisiyle acınızı hafifletsin
Yan etkileri bu kadar kafanıza takmayın. Bende kullandım bir tedavimde lucrin. Güzel düşünmek, pozitif olmak çok önemli bu süreçte. Geç olsun sonucu güzel olsun. İyi düşünün. Gezin eğlenin bu 3 aylık dinlenme döneminde. Hatta kısa bir tatil yapın. Belki de çocuksuz son tatiliniz son yazınız olacak buRahim dinlendirme için 3 ay sonra transfer dedi aylık vuruluyorum ama iğne çok yan etkisi var canım sıkıldı
İnş canım ya Allahım herkese hayırlısıyla evlat nasip etsinYan etkileri bu kadar kafanıza takmayın. Bende kullandım bir tedavimde lucrin. Güzel düşünmek, pozitif olmak çok önemli bu süreçte. Geç olsun sonucu güzel olsun. İyi düşünün. Gezin eğlenin bu 3 aylık dinlenme döneminde. Hatta kısa bir tatil yapın. Belki de çocuksuz son tatiliniz son yazınız olacak bu