• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

İnş emeklerinin karşılığını alırsın canım banada lucrin verdi aylık tek seferde vuruldum ama ayağımda ağrı oluştu inş sorun olmaz Dr aulaşamıyourm😔
ALLAH RAZI OLSUN canım lucrini neden verdi ben hiç kullanmadım lucrin

Histereskopi yapıldıysa hsg gerek yok ki cnm.zaten onu kamera da görmekte.
Biraz geç oldu kusura bakma alıntı yapmışım yazmamışım. Rahim ne derece düzeldi ona bakacağız. Yapışıklık gitti mi diye.

hiç canını sıkma birkaç ay çok gecikme değil yeter ki ALLAH ikinci üçümcüye bırakmasın ilkinde hayırlısı ile sağlıcakla nasip etsin canım..inşallah amin..
biz maddiyatsızlıktan 3-4 sene öylesine bekledik zor oluyor bazı şeyler sıkma canını her şey olması gerektiği gibi olsun yeter ki
Bu benim 3. denemem olacak şimdiye kadar hep bekleyerek geçti. Rahim çok uğraştırdı bizi. Umarım senin transferin tutar. Pozitif haberler geldikçe umut oluyor bekleyenlere.

Kizlar merhaba benim 3 rapor hakkimdan 2015 dogumlu 2. tüp bebek ile çocuğum var kalan 1 rapor yandimi şimdi problem erkek faktörü

İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar 8500 TL artı ilaçlar bir de her gittiğinde e2 bir de progestorena bakılıyor 90 TL o da zaten çok sık çağırmıyor da benim ilaçlar çok tuttu 6000 TL civarı Allah kolaylık versin size de ama doktordan da merkezden de çok memnunum tavsiye ederim
Çok teşekkürler benim kızımda orda oldu Emre bey vardı o zaman emre beyde tedavi görmüştüm eğer olursa yine orayı düşünüyorum 😊 Keşke gerek kalmasa ama kısmet ..

Biraz geç oldu kusura bakma alıntı yapmışım yazmamışım. Rahim ne derece düzeldi ona bakacağız. Yapışıklık gitti mi diye.

Bu benim 3. denemem olacak şimdiye kadar hep bekleyerek geçti. Rahim çok uğraştırdı bizi. Umarım senin transferin tutar. Pozitif haberler geldikçe umut oluyor bekleyenlere.
ALLAH'IN izniyle canım bu sefer sen de bebeğine kavuşursun benm de ikinci tüp bebek bu transferim ..
ilk tüp bebek öncesi histeroskopi falan olmuştum hastaneye düştün mü doktorların insafına kalıyorsun gerçekten de..
inşallah emeklerimizin karşılığında ALLAH hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize amin..
20 gün önce annemi kaybettim şimdi anne olmak için uğraşıyorum bu hayat çok garip...anne olmadan bile anne kadar güçlü olmamız gerekiyor ne yazık ki yoksa bu tedavilere sabır dayanmaz

Çok teşekkürler benim kızımda orda oldu Emre bey vardı o zaman emre beyde tedavi görmüştüm eğer olursa yine orayı düşünüyorum 😊 Keşke gerek kalmasa ama kısmet ..
Gerek kalmaz umarım canım Allah gönlüne göre versin

Kizlar merhaba benim 3 rapor hakkimdan 2015 dogumlu 2. tüp bebek ile çocuğum var kalan 1 rapor yandimi şimdi problem erkek faktörü
çocuğun olduğu için artık rapor hakkın kalmıyor bundan sonrası senin maddiyatınla olacak canım

Kızlar sizin yanınızda kaplumbağa gibi hissediyordum kendimi. Ne güzel herkes pat pat transfer oluyor ben hala rahimle uğraşıyorum. Dün adet oldum haftaya hsg çekilecek artı balon kullanacağım dedi doktor. Balon uygulamasını yaptıran var mı hiç? Adetim bugün yoğun geliyor bu sevindirici haber. Düzelme olduğuna işaretmiş 🙈 Ağustos sonu gibi artık iğnelerle başlayacağım.
Canım işler aslında görüldüğü gibi degil. Mesela ben tam 1 sene sonra transver olabildim rahimden kaynaklı sorunlar yüzünden.keske dediğin gibi patır patır sorunsuz olsa herseyimiz.

çocuğun olduğu için artık rapor hakkın kalmıyor bundan sonrası senin maddiyatınla olacak canım
İşte burada takılıyoruz 😓 keşke kanunlar bu konuda biraz daha esnek olsa teşekkürler cevap için o zaman boşa devlet hast. Gitmeme gerek kalmadı bu arada Rabbim inşirah ferahlığı versin kalbinize ❤️ Evlat sevgisiyle acınızı hafifletsin 🤲🏻

İşte burada takılıyoruz 😓 keşke kanunlar bu konuda biraz daha esnek olsa teşekkürler cevap için o zaman boşa devlet hast. Gitmeme gerek kalmadı bu arada Rabbim inşirah ferahlığı versin kalbinize ❤ Evlat sevgisiyle acınızı hafifletsin 🤲🏻
Siz yine de gidin görüşün. Net bilgi alın. Allah gönlünüze göre versin.

Rahim dinlendirme için 3 ay sonra transfer dedi aylık vuruluyorum ama iğne çok yan etkisi var canım sıkıldı
Yan etkileri bu kadar kafanıza takmayın. Bende kullandım bir tedavimde lucrin. Güzel düşünmek, pozitif olmak çok önemli bu süreçte. Geç olsun sonucu güzel olsun. İyi düşünün. Gezin eğlenin bu 3 aylık dinlenme döneminde. Hatta kısa bir tatil yapın. Belki de çocuksuz son tatiliniz son yazınız olacak bu :anneadayı: :dua:

Yan etkileri bu kadar kafanıza takmayın. Bende kullandım bir tedavimde lucrin. Güzel düşünmek, pozitif olmak çok önemli bu süreçte. Geç olsun sonucu güzel olsun. İyi düşünün. Gezin eğlenin bu 3 aylık dinlenme döneminde. Hatta kısa bir tatil yapın. Belki de çocuksuz son tatiliniz son yazınız olacak bu :anneadayı: :dua:
İnş canım ya Allahım herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin

Back