- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
Teşekkür ederim canımHadi hayırlısı hakkında canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımHadi hayırlısı hakkında canım
Canım dualarım seninle "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" Rabbim kolaylaştırsin canım merkeze girdiğim andan itibaren dilimden düşmedi çok şükür rabbim nasip etti sağlıkla devam ederse. Aklına geldikçe okumanı tavsiye ederim. Bütün kardeşlerime nasip etsin güzel mevlam10 temmuzda transfer gözüküyor bugün belli oldu
Hiç yavaş diye endişelenme canım benim o gelişimi yavaş olan bebislerim tuttuKızlar iki tane embriyom 5.güne kalmış .Ama biraz gelişimleri yavaşmış , yarına bekleyeceklermiş .İnşallah yarına büyürler
Evet seni hatırladım kuzum , hatta eşime de söyledim bir arkadaşın 6.gün tuttu diye .Ama 6.güne gelebilirlermi şu an çok tedirginimHiç yavaş diye endişelenme canım benim o gelişimi yavaş olan bebislerim tuttu
Gider gider sen rahat olEvet seni hatırladım kuzum , hatta eşime de söyledim bir arkadaşın 6.gün tuttu diye .Ama 6.güne gelebilirlermi şu an çok tedirginim
Hayırlısı olur inşallah10 temmuzda transfer gözüküyor bugün belli oldu
Teşekkür ederimHayırlısı olur inşallah
Bende bu duayı hiç eksik etmedim dilimden hala da devam ediyorum bu duayı söylemeye çünkü her defasında bu duayı okuduğumda bana yardımcı olmuştu senin kaç haftalık oldu keseyi gördünüz müCanım dualarım seninle "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" Rabbim kolaylaştırsin canım merkeze girdiğim andan itibaren dilimden düşmedi çok şükür rabbim nasip etti sağlıkla devam ederse. Aklına geldikçe okumanı tavsiye ederim. Bütün kardeşlerime nasip etsin güzel mevlam
Merhaba , Öncelikle çok tebrik ederim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahhh ben de tüp bebek için hazırlanıyorum da sizi kendime benzettim ben de 31 yaşıma yeni girdim geçen sene 2 aşılama yaptırdık tutmadı, anca gücümü toplayabildim tüp bebek denicem, biz devlet hastanesi zeynep kamilde denemek için evrak topluyoruz, siz de devlette mi denediniz acaba?Merhaba, 2019 nisan da asilama yaptırdım tutmadı bnde de. Tekrar asilama denemek istemedik tüp bebeğe geçtik. Bbm yumurtalarda sıkıntı yoktu. 17 yumurta toplandı 6 si olgun çıktı ve döllendi. 175 gonal f + menopur kullandim ve çatlamaması için cetrodite 10 gün filan sürdü diye hatırlıyorum.
Illa ki ilaç vericek doktor çünkü normal döngüde 2 yada 3 yumurta büyüyor amaç fazla sayıda yumurta büyütmek ama ilaçların dozunun sizin değerlerinize göre ayarlanması gerekiyor. Doktor doğrudan yüzde söylemedi ama şansımın çok yüksek olduğunu her görüştüğümüzde söyledi. Hatta bn 2 embriyo istedim olmaz senin şansın yüksek çoğul gebeliği göze alamayiz dedi.
Çok şükür ilk denemede pozitifi gördüm. Henüz kese ve kalb için gitmedim doktora. Inşallah sağlıkla devam eder. Korku hep var bnm için çok mucize bir durumdu yani bn sanki hiç hamile olamıcam diye düşünüyordum. Bizim durumlarımızda sebepsiz olanlarda bu korku çok fazla oluyor cnm. Ama içini ferah tut, güvendiğin doktorla başla tedavini. Kendin doktorculuk yapma, strese sokma.
Sormak istediğin başka şeyler varsa yaz canım cevaplarım elimden geldiğince.
Çok teşekkür ederim. Inşallah en yakin zamanda darısı başınıza ben özelde yaptırdım cnm, devleti çok bilmiyorum. Canim 15 bini geçti harcadığımız para, tedavi ve ilaç ücreti toplam.Merhaba , Öncelikle çok tebrik ederim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahhh ben de tüp bebek için hazırlanıyorum da sizi kendime benzettim ben de 31 yaşıma yeni girdim geçen sene 2 aşılama yaptırdık tutmadı, anca gücümü toplayabildim tüp bebek denicem, biz devlet hastanesi zeynep kamilde denemek için evrak topluyoruz, siz de devlette mi denediniz acaba?
Çok teşekkür ederim. Inşallah en yakin zamanda darısı başınıza ben özelde yaptırdım cnm, devleti çok bilmiyorum. Canim 15 bini geçti harcadığımız para, tedavi ve ilaç ücreti toplam.
Hayırlı uğurlu olsun, can ve kan olsunbugün transferim 2 gibi oldu br saat uzandım şimdi bekleme zamanı..
Nerde öğretmensiniz bende öğretmenimSağlıkta meslek öğretmeniyim canım Senin branş ne ?Meslekçi fazla olmuyor
ALLAH RAZI OLSUN canım hepimize bebeişlerimiz hayırlısı ile sağlıcakla tutunur inşallah aminHayırlı uğurlu olsun, can ve kan olsun
Diyarbakırdayım canımNerde öğretmensiniz bende öğretmenim
Hayırlı olsun cnm. Inşallah pozitif haberi alırsınbugün transferim 2 gibi oldu br saat uzandım şimdi bekleme zamanı..
ALLAH RAZI OLSUN dualarınızı eksik etmeyinHayırlı olsun cnm. Inşallah pozitif haberi alırsın