• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Bende bu duayı hiç eksik etmedim dilimden hala da devam ediyorum bu duayı söylemeye çünkü her defasında bu duayı okuduğumda bana yardımcı olmuştu senin kaç haftalık oldu keseyi gördünüz mü
6+6 olduk canım keseyi gördük bugün kalp atışı için gideceğiz 🤲 baya bir heyecan endişe bastı bana 🤲

6+6 olduk canım keseyi gördük bugün kalp atışı için gideceğiz 🤲 baya bir heyecan endişe bastı bana 🤲
canım hamile olduğunu öğrendiğinde doktor sana kaç haftalıksın dedi normal gibi 4 hafta mı 5 hafta mı diyor keseyi tam ne zaman gördünüz

Kızlar sizin yanınızda kaplumbağa gibi hissediyordum kendimi. Ne güzel herkes pat pat transfer oluyor ben hala rahimle uğraşıyorum. Dün adet oldum haftaya hsg çekilecek artı balon kullanacağım dedi doktor. Balon uygulamasını yaptıran var mı hiç? Adetim bugün yoğun geliyor bu sevindirici haber. Düzelme olduğuna işaretmiş 🙈 Ağustos sonu gibi artık iğnelerle başlayacağım.

Raporla ilgili bilgi verir misiniz lütfen
raporu hastane veriyor canım doktorun kararı ile ya 3 senelik evli olacaksınız hiç hamile kalmamış olacaksınız..
yada eşinizin sperm sayısı çok düşük çıkacak o zaman rapor çıkıyor 3 hakkınız oluyor rapırla da tüp bebek

raporu hastane veriyor canım doktorun kararı ile ya 3 senelik evli olacaksınız hiç hamile kalmamış olacaksınız..
yada eşinizin sperm sayısı çok düşük çıkacak o zaman rapor çıkıyor 3 hakkınız oluyor rapırla da tüp bebek
Cevap için teşekkür ederim.. İldışından gideceğim ben.. Gittiğimde herhangi bir doktor, vs. Kimle görüşmem lazım? Nereye sormam lazım? Tahlil? Rahim filmi? Nasıl yönlendiriyorlar?

Cevap için teşekkür ederim.. İldışından gideceğim ben.. Gittiğimde herhangi bir doktor, vs. Kimle görüşmem lazım? Nereye sormam lazım? Tahlil? Rahim filmi? Nasıl yönlendiriyorlar?
tüp bebek yapan merkeze gidersin yani ünv hastanesi ya da özellerden medikalpark gibi..
özellerde rapor çıksa da yine devletten 1-2 bin fiyatta oynama olur...
doktor tahlil ister benim rapor çıkmadan önce aşılamam rahim filmi eşinin sperm testi kan tahlilleri..
rahim ağzından parça alıyorlar adı neydi unuttum bunlar kesinlikle yapılır yani..
senin aşılaman falan var mı sıfırdan mı tedavi olacaksın olan tüm belgelerini yaotırdığın testleri götür görüneceğin doktora..
en başındaysan zaten eşinin spermlerinde de sorun yoksa aşılamadan başlatırlar seni canım

Kızlar sizin yanınızda kaplumbağa gibi hissediyordum kendimi. Ne güzel herkes pat pat transfer oluyor ben hala rahimle uğraşıyorum. Dün adet oldum haftaya hsg çekilecek artı balon kullanacağım dedi doktor. Balon uygulamasını yaptıran var mı hiç? Adetim bugün yoğun geliyor bu sevindirici haber. Düzelme olduğuna işaretmiş 🙈 Ağustos sonu gibi artık iğnelerle başlayacağım.
hiç canını sıkma birkaç ay çok gecikme değil yeter ki ALLAH ikinci üçümcüye bırakmasın ilkinde hayırlısı ile sağlıcakla nasip etsin canım..inşallah amin..
biz maddiyatsızlıktan 3-4 sene öylesine bekledik zor oluyor bazı şeyler sıkma canını her şey olması gerektiği gibi olsun yeter ki

canım hamile olduğunu öğrendiğinde doktor sana kaç haftalıksın dedi normal gibi 4 hafta mı 5 hafta mı diyor keseyi tam ne zaman gördünüz
Canım inan doktora kaç haftalık diye sormayi hep unutuyorum. Netten hesaplamalara soyluyorum 5+4 de vajinal ultrason ile gördük keseyi

Back