Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Sıfırdan cnm ilk tedavi ilk test
oo o zaman hiç hiç endişelenme dondurulmuşlarda biraz daha hemen yksek çıkmasını bekliyorlar ama taze de normal yani sen içini ferah tut gerçi dondurulmuş bile olsa onların bile birden pat diye yükseliyor boşu boşuna canını sıkma pazartesi değerin çok iyi olacağına eminim inşallah bizlere de yaz..

Cnm kaçıncı gün embriyisuni tarnsfer edrm dediydi doktrn konustnzmu hiç pzrtesi 3.gun oluyr sanırsam
Yok canım o konuda konuşmadık hiç açıkçası .Sanırım 1 tane 3.günden dondurur .Kalan olursa 5.güne bekletir

Nasıl rahtlattn beni allh razı olsun insalah cnm yükselir insalah tabiki hmncik yazarım buraya

Nasıl rahtlattn beni allh razı olsun insalah cnm yükselir insalah tabiki hmncik yazarım buraya
yok yok endişe edecek bir şey yok senelerdir buranın kurduyum ben yüzlerce konu ve yazı arkadaşların tecrübelerini okuduk ben de şimdi küçük bir ihtimal olmayabilir diye hep aklıma yazıyorum ama senin değerin o kadar da kötü değil yani normalinde de bana da doktor 11-12. gün gibi test yap demişti ilk tüp bebeğimde ee 25 çıksa hamilesin şimdi katlanmalarını da görelim diye herkese onu birkaç kez denettiriyor..testi bugün mü yaptın ne zamanın deperi bu..
içini ferah tut dinlen ilaçlarını ihmal etme dizi film falan izle kafanı dağıt çok çok önemli bunlar

Cuma günü yaptım dün yani 12.günmdü.herseye dikkat ediyorm iste geziyim Yatiym ne bilim herşey yolundaydı ama taa ki doktr öle diyene kadr insalah baklm pzrtesi yükselirde netleştir

Ayyyy maşallahhhh Allahım onlarıda bebiş yapsın inşallahhh benımde fena degıl folikul sayım 12 15 falan ama kalitesi yas gectıkte dusuyormuş ya ondan korkuyorum inşallah benimde sizin gbi olur
Biri transfer edildi 16 sında. Bebiş yaptı gibi 8.gun degerim 55 10.gun degerim 155. Keseyi gorup kalp atisini duymadan kesin konusamiyoruz gecmis deneyimlerimizden dolayi ama bakalim kismet neler olacak Hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah..

Cuma günü yaptım dün yani 12.günmdü.herseye dikkat ediyorm iste geziyim Yatiym ne bilim herşey yolundaydı ama taa ki doktr öle diyene kadr insalah baklm pzrtesi yükselirde netleştir
yok yok o kadar skılma pazartesi için ferahlar ALLAH'IN izniyle inşallah ...
güzel haberlerini alırız inşallah muhtemelen 100 ün üzerinde rahat olur deperin inşallah

hayırlı uğurlu olsun inşallah gözünüz aydın darısı kalan bizlere inşallah amin..
kaçıncı gün embriyosuydu? tek mi kondu çift mi

hayırlı uğurlu olsun inşallah gözünüz aydın darısı kalan bizlere inşallah amin..
kaçıncı gün embriyosuydu? tek mi kondu çift mi
Tek transfer yapildi digeri donduruldu. 2 adet dollendigi icin doktor bekletmek istemedi o yuzden 3. Gun embriyosu kondu.

Amin. Surecin basindan beri takip ediyorum sizleri. Hepinize dua ediyorum
Canım çok tebrik ederim benim de iki tane 5.gun oldu biri transfer edildi biri donduruldu nelere dikkat ettin? Ben şehir dışında yaptırdım bir saat hastanede yattım tuvalate kalktım bir gun Antalya’da kaldım ama hep yatmadım evde yürüdüm uzandım oturdum ikinci gun 1.5 saat yol geldim evime yol da çok bozuktu genelde yatıyorum ama yine de sofra falan hazırlıyorum kendimi yormayacak isler yapıyorum bir şey olur mu çok korkuyorum

Ayyyyy cok sevındım yaaaa inşallah tutunsun sıkı sıkı kalbınıde duyun Bana umut oldun canım ya

Hayirli olsun. Umarim cok guzel sonuclar alirsiniz Ben pek dikkat etmedim. Bu sureci yalniz gecirdim diyebilirim. Transfer Oncesi cok fazla su icmisim o yuzden cok zorlandim. Ordek getirdiler ama yetmedi. Toplamda yarim saat yatamamisimdir hemen lavaboya gitmek zorunda kaldim. Transfer sirasinda cok sıkışmam iyi olmuş ama sonrası zordu Sonrasında eşim beni eve bıraktı ve işe gitmek durumunda kaldı. Süreci yalnız geçirdim diyebilirim. Doğal olarak sürekli yatamadım. Yemekleri çamaşırları temizliği öncesinde yapmıştım o yüzden bu işleri hiç yapmama gerek kalmadı. Komşum da yemek getirdi sağolsun. 3 gün sonra normal hayatıma döndüm zaten. Ama hep yatmadım. Oturdum dolanştım. Duş yapıp gitmiştim 2 gün sonra duş yaptım ılık suyla. İlaçları hiç ihmal etmedim. Dakikası dakikasına kullandım. Bol bol su içtim. Özel bişeyler yemedim her gün ne yiyorsam aynen devam ettim. Kabız olmamak için sabahları 2 kuru kayısı yedim aç karnına üstüne su içtim yaptığım tek özel şey buydu Kahve de içtim çay da içtim. Bitki çayı gibi ödem söktürücülerden uzak durdum. Sakin kalmaya çalıştım en zoru ve en önemlisi buydu. Hep önümdeki sürece odaklandım. Daha uzaklara bakıp ya şöyle olursa ya böyle olursa demedim. Stres yapmadım pek. Olmazsa da olmaz dünyanın sonu değil diye düşündüm. Hayırlısı dedim. Şimdi de aynı sakinliğimi korumaya çalışıyorum. Günler çok zor geçiyor çünkü süreç sürekli beklemek. Sakin olmak en güzeli. 3 gün sonraya değil bir gün sonraya odaklanmak. Şimdi önümde keseyi görmek var ayın 4 unde randevum var. Ama o günü düşünmüyorum. Ben stres olsam da olmasam da zaman aynı akıyor Akışına bıraktım diyelim Uzun uzun da yazdım kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…