Cnm kaçıncı gün embriyisuni tarnsfer edrm dediydi doktrn konustnzmu hiç pzrtesi 3.gun oluyr sanırsamKızlar 11 yumurtam toplanmıştı .10 yumurta olgunmuş .7 si döllenmiş .Şimdi pazartesiyi bekliyorum .
oo o zaman hiç hiç endişelenme dondurulmuşlarda biraz daha hemen yksek çıkmasını bekliyorlar ama taze de normal yani sen içini ferah tut gerçi dondurulmuş bile olsa onların bile birden pat diye yükseliyor boşu boşuna canını sıkma pazartesi değerin çok iyi olacağına eminim inşallah bizlere de yaz..Sıfırdan cnm ilk tedavi ilk test
Yok canım o konuda konuşmadık hiç açıkçası .Sanırım 1 tane 3.günden dondurur .Kalan olursa 5.güne bekletirCnm kaçıncı gün embriyisuni tarnsfer edrm dediydi doktrn konustnzmu hiç pzrtesi 3.gun oluyr sanırsam
Nasıl rahtlattn beni allh razı olsun insalah cnm yükselir insalahoo o zaman hiç hiç endişelenme dondurulmuşlarda biraz daha hemen yksek çıkmasını bekliyorlar ama taze de normal yani sen içini ferah tut gerçi dondurulmuş bile olsa onların bile birden pat diye yükseliyor boşu boşuna canını sıkma pazartesi değerin çok iyi olacağına eminim inşallah bizlere de yaz..
Tamm cnm haber edersin ınslahh inaniyrm güzel şeydir olucak senin icindeYok canım o konuda konuşmadık hiç açıkçası .Sanırım 1 tane 3.günden dondurur .Kalan olursa 5.güne bekletir
İnşallah canım , eşimde sperm problemi olduğu için biraz korkuyorum ama inşallah 5.güne de embriyom kalırTamm cnm haber edersin ınslahh inaniyrm güzel şeydir olucak senin icinde
yok yok endişe edecek bir şey yok senelerdir buranın kurduyum ben yüzlerce konu ve yazı arkadaşların tecrübelerini okuduk ben de şimdi küçük bir ihtimal olmayabilir diye hep aklıma yazıyorum ama senin değerin o kadar da kötü değil yani normalinde de bana da doktor 11-12. gün gibi test yap demişti ilk tüp bebeğimde ee 25 çıksa hamilesin şimdi katlanmalarını da görelim diye herkese onu birkaç kez denettiriyor..testi bugün mü yaptın ne zamanın deperi bu..Nasıl rahtlattn beni allh razı olsun insalah cnm yükselir insalahtabiki hmncik yazarım buraya
Cuma günü yaptım dün yani 12.günmdü.herseye dikkat ediyorm iste geziyim Yatiym ne bilim herşey yolundaydı ama taa ki doktr öle diyene kadr insalah baklm pzrtesi yükselirde netleştiryok yok endişe edecek bir şey yok senelerdir buranın kurduyum ben yüzlerce konu ve yazı arkadaşların tecrübelerini okuduk ben de şimdi küçük bir ihtimal olmayabilir diye hep aklıma yazıyorum ama senin değerin o kadar da kötü değil yani normalinde de bana da doktor 11-12. gün gibi test yap demişti ilk tüp bebeğimde ee 25 çıksa hamilesin şimdi katlanmalarını da görelim diye herkese onu birkaç kez denettiriyor..testi bugün mü yaptın ne zamanın deperi bu..
içini ferah tut dinlen ilaçlarını ihmal etme dizi film falan izle kafanı dağıt çok çok önemli bunlar
Biri transfer edildi 16 sında. Bebiş yaptı gibiAyyyy maşallahhhh Allahım onlarıda bebiş yapsın inşallahhhbenımde fena degıl folikul sayım 12 15 falan ama kalitesi yas gectıkte dusuyormuş ya ondan korkuyorum inşallah benimde sizin gbi olur
yok yok o kadar skılma pazartesi için ferahlar ALLAH'IN izniyle inşallah ...Cuma günü yaptım dün yani 12.günmdü.herseye dikkat ediyorm iste geziyim Yatiym ne bilim herşey yolundaydı ama taa ki doktr öle diyene kadr insalah baklm pzrtesi yükselirde netleştir
hayırlı uğurlu olsun inşallah gözünüz aydın darısı kalan bizlere inşallah amin..Biri transfer edildi 16 sında. Bebiş yaptı gibi ☺ 8.gun degerim 55 10.gun degerim 155. Keseyi gorup kalp atisini duymadan kesin konusamiyoruz gecmis deneyimlerimizden dolayi ama bakalim kismet neler olacakHepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah..
50 ye bile raziyim wallahi yeteki az bi yukselme olsun dayok yok o kadar skılma pazartesi için ferahlar ALLAH'IN izniyle inşallah ...
güzel haberlerini alırız inşallah muhtemelen 100 ün üzerinde rahat olur deperin inşallah
ALLAH'IN izniyle yükseldikten sonra canım ooo 100 de olur 200 de sen rahat ol bence ..50 ye bile raziyim wallahi yeteki az bi yukselme olsun da
Tek transfer yapildi digeri donduruldu. 2 adet dollendigi icin doktor bekletmek istemedi o yuzden 3. Gun embriyosu kondu.hayırlı uğurlu olsun inşallah gözünüz aydın darısı kalan bizlere inşallah amin..
kaçıncı gün embriyosuydu? tek mi kondu çift mi
Amin. Surecin basindan beri takip ediyorum sizleri. Hepinize dua ediyorumhayırlı uğurlu olsun inşallah gözünüz aydın darısı kalan bizlere inşallah amin..
kaçıncı gün embriyosuydu? tek mi kondu çift mi
Canım çok tebrik ederim benim de iki tane 5.gun oldu biri transfer edildi biri donduruldu nelere dikkat ettin? Ben şehir dışında yaptırdım bir saat hastanede yattım tuvalate kalktım bir gun Antalya’da kaldım ama hep yatmadım evde yürüdüm uzandım oturdum ikinci gun 1.5 saat yol geldim evime yol da çok bozuktu genelde yatıyorum ama yine de sofra falan hazırlıyorum kendimi yormayacak isler yapıyorum bir şey olur mu çok korkuyorumAmin. Surecin basindan beri takip ediyorum sizleri. Hepinize dua ediyorum
Ayyyyy cok sevındım yaaaa inşallah tutunsun sıkı sıkı kalbınıde duyunBiri transfer edildi 16 sında. Bebiş yaptı gibi ☺ 8.gun degerim 55 10.gun degerim 155. Keseyi gorup kalp atisini duymadan kesin konusamiyoruz gecmis deneyimlerimizden dolayi ama bakalim kismet neler olacakHepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah..
Hayirli olsun. Umarim cok guzel sonuclar alirsinizCanım çok tebrik ederim benim de iki tane 5.gun oldu biri transfer edildi biri donduruldu nelere dikkat ettin? Ben şehir dışında yaptırdım bir saat hastanede yattım tuvalate kalktım bir gun Antalya’da kaldım ama hep yatmadım evde yürüdüm uzandım oturdum ikinci gun 1.5 saat yol geldim evime yol da çok bozuktu genelde yatıyorum ama yine de sofra falan hazırlıyorum kendimi yormayacak isler yapıyorum bir şey olur mu çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?