Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Canım farklı konularda endişeli halini görünce yazmak istedim. 2 defa tüp bebek deneyimim oldu ilkinde ben de senin gibiydim çok korkuyordum yanlış bişe yapmaktan ama çok şükür bir bebeğim var ilk denemeden. Şimdi 2. deneme de idrarda pozitif çıktı tahlil günüm gelmedi daha bakalım Allah nasip eder de sağlıkla büyür inşallah.Tecrübelerimi paylaşayım belki rahatlatır seni biraz.
Transferde çok sıkışık olmama gerek olmadığını söylediler rahim pozisyonu itibariyle.1 saat kadar merkezde yattıktan sonra 1 saatlik yol geldik komşu ilde yaptırdığımız için.Ağır iş yapmadım ama ilkinde okullar açıktı işe gittim 3. günden itibaren bunda da küçük bebeğim var ister istemez onunla ilgilenmek zorundayım. Zaten full yatmak hem kan akışı açısından hem de psikolojik olarak stresi arttırdığından önerilmiyor. Transfer sonrası hemşire biz embriyoyu rahmin en iç tabakasına yerleştiriyoruz öyle kolay kolay düşmez demişti. Mesele aslında embriyonun canlılığını sürdürüp sürdürmemesi eğer uygun bir rahim ortamı varsa. Nasibinde varsa her türlü olur rahat ol.Kendini yoracak ağır işler yapma yeter onun dışında normal hayatına devam etmen daha sağlıklı.

Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın kendimi I kadar suçlu hissediyordum ki keşke şunu yapmasaydım bunu yapmasaydım bir türlü rahatlatamadım Allah razı olsun içimi rahatlattın insallah ben de alırım o güzel sonucu

Dok teşekkür ederim Allah razı olsun sizler içimi rahatlatıyorsunuz ilk tecrübem ve okuduklarım beni çok korkutuyor ne yapsam pişman oluyorum Kendimi suçluyorum sürekli insallah ben de alırım pozitif sonucu sizi de çok tebrik ederim insallah darısı basıma

İçinizi ferah tutun en olmadı galiba denilen yerde tutundu o bebişler Bi çok kişide nasibinizde varsa siz tutsun istemeseniz de tutar inşallah güzel sonuçlar alırsınız

çok geçmis olsun inşallah seninledir bebegin özel olmazsa hangi merkezde tedavi goruyorsun?

İyi akşamlar herkese ben de başladım tedaviye, bir hafta içinde toplama yapılacak.. çikolata kistinden dolayı 7-9 arası yumurta toplanırndedi doktorum. Aslında çok önemsememiştim ama okudukça şimdi düşünüyorum yeterli sayıda toplanıp embriyo oluşur mu diye ..

Olur inşallah aslına bakarsanız 1 tane oluşması yeterli 1 tane kulla
Çok teşekkür ederim, hepimize bu süreci Allah kolaylaştırsın.
Amin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Canım sayısı hiç önemli değil kaliteli güzel olsun az olsun hiç takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…