- 10 Şubat 2020
- 731
- 415
- 53
- 29
İnşallah tutar sıkma canınıİnsallah kuzum hayırlısıyla nasip 26 benim yaşım insallah tutar bebeğim hayırlısıyla nasipte varsa olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tutar sıkma canınıİnsallah kuzum hayırlısıyla nasip 26 benim yaşım insallah tutar bebeğim hayırlısıyla nasipte varsa olur
İnsallah canımİnşallah tutar sıkma canını
Opu basit bir işlem canım .Herhangi bir tavsiye ye gerek yokOpunuz nasıl geçti. Ne tavsiye edersiniz? Yarın opum var
Hiç korkma canım ben çok korkarak gittim iyi uykular dediler uyudum uyandığımda eşim yanımda yatıyordum agrım sızım da olmadı hafif kanamam oldu sadece yanına ped al canımOpunuz nasıl geçti. Ne tavsiye edersiniz? Yarın opum var
Kanamanız ne kadar süre geçti? Çok teşekkür ederim ya beni çok rahatlattınızHiç korkma canım ben çok korkarak gittim iyi uykular dediler uyudum uyandığımda eşim yanımda yatıyordum agrım sızım da olmadı hafif kanamam oldu sadece yanına ped al canım☺
Çok az bir kanama belki 10 dakika falan anca sürmüştür doğru düzgün kirlenmedi bile ped Küçücük hiç korkmayın hiç ağrı falan olmuyor ben de çok korkuyordum hiç korkulacak bir şey yokKanamanız ne kadar süre geçti? Çok teşekkür ederim ya beni çok rahatlattınız
Opudan önce kan testi istediler mi siz de de ? E2 değerim 2000 lerde çıktı garip geldi banaÇok az bir kanama belki 10 dakika falan anca sürmüştür doğru düzgün kirlenmedi bile ped☺ Küçücük hiç korkmayın hiç ağrı falan olmuyor ben de çok korkuyordum hiç korkulacak bir şey yok ☺
Normal kuzum benim de 2400 çıkmıştıOpudan önce kan testi istediler mi siz de de ? E2 değerim 2000 lerde çıktı garip geldi bana ☹
Oh şükür Allah razı olsun sizden. Arada buraya girip yazmak o kadar rahatlatıyor ki beni anlatamam. Aile mahremimizi bizde kimselere açmayalanlardanız. 26 yaşındayım. Ailem herşeyden habersiz. Bu beni çok çok rahatlatıyor ancak bir yandan da insan konuşmaya ihtiyaç duyuyorNormal kuzum benim de 2400 çıkmıştı ☺
Ben de 26 yaşındayım canım biz de hiç kimseye söylemeden başladık tedaviye her kafama takılanın burdan öğrendim aklına ne takılırsa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum Ben transferimi oldum bekliyorumOh şükür Allah razı olsun sizden. Arada buraya girip yazmak o kadar rahatlatıyor ki beni anlatamam. Aile mahremimizi bizde kimselere açmayalanlardanız. 26 yaşındayım. Ailem herşeyden habersiz. Bu beni çok çok rahatlatıyor ancak bir yandan da insan konuşmaya ihtiyaç duyuyor
Hayırlı uğurlu olsun inşallah mutlu haber gönlünüzü doldursun Sizi rahatsız ederimBen de 26 yaşındayım canım biz de hiç kimseye söylemeden başladık tedaviye her kafama takılanın burdan öğrendim aklına ne takılırsa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum☺ Ben transferimi oldum bekliyorum☺
Ne zaman istersen Amin hepimizin insallahHayırlı uğurlu olsun inşallah mutlu haber gönlünüzü doldursun☺ Sizi rahatsız ederim
Yerleşme olabilir mi?Transferimin bugün 7. günüydü. Az önce tam jeli yapacakken akıntı geldi jelden kaynaklı sandım. Meğer kanmış. Çok üzgünüm Neden kan gelir ki? Tutmasa negatif olsa bile bu kadar erken adet olabilir miyim?
İlaç kullanırken adet olamassin.yerlesme kanaması olabilir inşallah.Transferimin bugün 7. günüydü. Az önce tam jeli yapacakken akıntı geldi jelden kaynaklı sandım. Meğer kanmış. Çok üzgünüm Neden kan gelir ki? Tutmasa negatif olsa bile bu kadar erken adet olabilir miyim?
Daha önce iki kaybım var normal hamile kalmıştım. Yerleşme kanaması daha lekemsi oluyor direk kırmızı gelmedi beni korkuttu.Yerleşme olabilir mi?
Miktarı çok değilse adet sanciniz yoksa yerlesme ksnamasi olabilir
İnşallah öyledir. Ama bi kere kan geldikten sonra benim hamilelikte hayır gelmiyor, hep düşükle sonuçlanıyorİlaç kullanırken adet olamassin.yerlesme kanaması olabilir inşallah.
Bu ilaçları kullanınca genelde adet gecikiyor ama doktoruna bir danış umarım sandığın gibi degildirDaha önce iki kaybım var normal hamile kalmıştım. Yerleşme kanaması daha lekemsi oluyor direk kırmızı gelmedi beni korkuttu.
Bende tam jel atıcakken lönk diye bir kan gelmişti adet olmuştum bazen ilaçlar pek işe yaramıyor ama umarım sizin öyle değildirTransferimin bugün 7. günüydü. Az önce tam jeli yapacakken akıntı geldi jelden kaynaklı sandım. Meğer kanmış. Çok üzgünüm Neden kan gelir ki? Tutmasa negatif olsa bile bu kadar erken adet olabilir miyim?