• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Opunuz nasıl geçti. Ne tavsiye edersiniz? Yarın opum var🙈
Hiç korkma canım ben çok korkarak gittim iyi uykular dediler uyudum uyandığımda eşim yanımda yatıyordum 😄 agrım sızım da olmadı hafif kanamam oldu sadece yanına ped al canım☺️

Kanamanız ne kadar süre geçti? Çok teşekkür ederim ya beni çok rahatlattınız🙈
Çok az bir kanama belki 10 dakika falan anca sürmüştür doğru düzgün kirlenmedi bile ped☺️ Küçücük hiç korkmayın hiç ağrı falan olmuyor ben de çok korkuyordum hiç korkulacak bir şey yok ☺️

Çok az bir kanama belki 10 dakika falan anca sürmüştür doğru düzgün kirlenmedi bile ped☺ Küçücük hiç korkmayın hiç ağrı falan olmuyor ben de çok korkuyordum hiç korkulacak bir şey yok ☺
Opudan önce kan testi istediler mi siz de de ? E2 değerim 2000 lerde çıktı garip geldi bana ☹️

Normal kuzum benim de 2400 çıkmıştı ☺
Oh şükür Allah razı olsun sizden. Arada buraya girip yazmak o kadar rahatlatıyor ki beni anlatamam. Aile mahremimizi bizde kimselere açmayalanlardanız. 26 yaşındayım. Ailem herşeyden habersiz. Bu beni çok çok rahatlatıyor ancak bir yandan da insan konuşmaya ihtiyaç duyuyor😔

Oh şükür Allah razı olsun sizden. Arada buraya girip yazmak o kadar rahatlatıyor ki beni anlatamam. Aile mahremimizi bizde kimselere açmayalanlardanız. 26 yaşındayım. Ailem herşeyden habersiz. Bu beni çok çok rahatlatıyor ancak bir yandan da insan konuşmaya ihtiyaç duyuyor😔
Ben de 26 yaşındayım canım biz de hiç kimseye söylemeden başladık tedaviye her kafama takılanın burdan öğrendim aklına ne takılırsa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum☺️ Ben transferimi oldum bekliyorum☺️

Ben de 26 yaşındayım canım biz de hiç kimseye söylemeden başladık tedaviye her kafama takılanın burdan öğrendim aklına ne takılırsa sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum☺ Ben transferimi oldum bekliyorum☺
Hayırlı uğurlu olsun inşallah mutlu haber gönlünüzü doldursun☺️ Sizi rahatsız ederim🌺

Transferimin bugün 7. günüydü. Az önce tam jeli yapacakken akıntı geldi jelden kaynaklı sandım. Meğer kanmış. Çok üzgünüm 😔 Neden kan gelir ki? Tutmasa negatif olsa bile bu kadar erken adet olabilir miyim?

Transferimin bugün 7. günüydü. Az önce tam jeli yapacakken akıntı geldi jelden kaynaklı sandım. Meğer kanmış. Çok üzgünüm 😔 Neden kan gelir ki? Tutmasa negatif olsa bile bu kadar erken adet olabilir miyim?
Yerleşme olabilir mi?
Miktarı çok değilse adet sanciniz yoksa yerlesme ksnamasi olabilir

İlaç kullanırken adet olamassin.yerlesme kanaması olabilir inşallah.

Bende tam jel atıcakken lönk diye bir kan gelmişti adet olmuştum bazen ilaçlar pek işe yaramıyor 😪😪 ama umarım sizin öyle değildir

Back