• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

İyi akşamlar herkese ben de başladım tedaviye, bir hafta içinde toplama yapılacak.. çikolata kistinden dolayı 7-9 arası yumurta toplanırndedi doktorum. Aslında çok önemsememiştim ama okudukça şimdi düşünüyorum 🤔 yeterli sayıda toplanıp embriyo oluşur mu diye ..
Hayırlı olsun ne kadar çikolata kistin benim de var çikolata kisti önemli olan kaliteli olması inşallah o da olur

Ben pkolu değilim ama doktor dondurulmuş yapcaz dedi :rolleyes: Adet olunca estrofem e başlıyacağım.Adetin 13.günü kontrol olacak .Temmmuzn 25 i gibi felan muhtemelen transfer olacak , daha erken de olabilir .Hemşire 4 -5 güne adet olursun demişti

Nasıl moralim bozuk nasıl ağlayarak geldim eve anlatamam.hersey kursağımda kaldı.doktor diyorki 2 gün sonra gel yine kan vermen lazm değerin artması yada azalması icin tekrar bakıcaz dedi 50 ler de olması gerekiyor artabilirde azalabikirde dedi umitli olma dedi😓😓😓😓😓😓 negatif olan 5 lerde 0 larda olması gerekmezmi mantıken bnm 28 e kdr olmus
Canım ya seni üzmek istemem ama değerin biraz düşük ama hiç belli olmaz yüksele de bilir benim de bu civarlardaydı sonraki ölçümde maalesef düştü ve kimyasal gebelik oldu inşallah senin öyle olmaz canım

Canım ya seni üzmek istemem ama değerin biraz düşük ama hiç belli olmaz yüksele de bilir benim de bu civarlardaydı sonraki ölçümde maalesef düştü ve kimyasal gebelik oldu inşallah senin öyle olmaz canım
Adet ne zmn oldunuz sonra yani adet olunca mi direk kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı doktrnz sonra müdahale ettimi size

Kuzum nasipte varsa bölünür ikiz olur sen hangi doktor içine siniyorsa ona git doktora güvenmen çok önemli ben doktoruma çok güveniyordum güvenmiyor olsam her şeyde şüphe duyardım zor olurdu süreç benim için insan her şeyden şüphe duyuyor çünkü 😄
Merhaba Sizin doktorunuz kimdi acaba ?

Günaydınlar opu sonrası ilk reglimi oldu 11. Günde dün kontrolüm vardı rahim içi düzensizlikleri gidermek ve daha iyi bir ortam hazırlamak adına histeroskopi yapılacak çarşamba günü inşallah. Çizik de atacağını söyledi doktorum. Bir sonraki reglimde ise transfer hazırlığına başlayacağız hayırlısı ile 🙏🏻🥰süreç bir heyecanlı ki 😬☺️

Kızlar tarlusal kullandım adetle birlikte başlayacaz. Ben birkaç testi mi öncesinde yaptırmak istiyorum. Amh, b12, d vitamini, prolaktin. Bunların dışında hangi testleri yapmam gerekiyor

Bugün aradılar 5 i sağlam yumurta imiş, ancak 2 sinde döllenme gerçekleşebilmiş. Yarın tekrar haber edecekler, Allah hayırlısını versin. Beni de dualarınıza katabilir misiniz?

Bugün aradılar 5 i sağlam yumurta imiş, ancak 2 sinde döllenme gerçekleşebilmiş. Yarın tekrar haber edecekler, Allah hayırlısını versin. Beni de dualarınıza katabilir misiniz?
Canım Allah yardımcınız olsun insallah anlıyorum seni insallaj ikisi de hayırlısıyla gününe kalsın sana evlat olsunlar 🙏🏽

Back