- 1 Ocak 2020
- 619
- 797
- 53
Hayırlısıyla süreci tamamlar bebeğinize kavuşursunuz inşallah çok az kalmış Evet dondurulmuş olacak.Benim transferim bir sorun olmazsa bu perşembe olacak inşallah. Sizinki dondurulmuş olacak sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla süreci tamamlar bebeğinize kavuşursunuz inşallah çok az kalmış Evet dondurulmuş olacak.Benim transferim bir sorun olmazsa bu perşembe olacak inşallah. Sizinki dondurulmuş olacak sanırım.
İlaçialara başladın mı canım crinone jele iğnelere Ben de hemen opudan 5gun sonra transfer oldumBenim transferim bir sorun olmazsa bu perşembe olacak inşallah. Sizinki dondurulmuş olacak sanırım.
Hayırlı olsun ne kadar çikolata kistin benim de var çikolata kisti önemli olan kaliteli olması inşallah o da olurİyi akşamlar herkese ben de başladım tedaviye, bir hafta içinde toplama yapılacak.. çikolata kistinden dolayı 7-9 arası yumurta toplanırndedi doktorum. Aslında çok önemsememiştim ama okudukça şimdi düşünüyorum yeterli sayıda toplanıp embriyo oluşur mu diye ..
İnşallah Ya Nasip. Bir yandan heyecan bir yandan teslimiyet . İmtihanımızı kolaylaştırsın Allah.Hayırlısıyla süreci tamamlar bebeğinize kavuşursunuz inşallah çok az kalmış☺ Evet dondurulmuş olacak.
İğne vermedi benim doktorum sadece jel verildi. Siz ne tür iğne kullandınızİlaçialara başladın mı canım crinone jele iğnelere ☺ Ben de hemen opudan 5gun sonra transfer oldum☺
Canım ben hem crinone jel kullandım bir de progestan ignesi kullandım ☺İğne vermedi benim doktorum sadece jel verildi. Siz ne tür iğne kullandınız
Canım ya seni üzmek istemem ama değerin biraz düşük ama hiç belli olmaz yüksele de bilir benim de bu civarlardaydı sonraki ölçümde maalesef düştü ve kimyasal gebelik oldu inşallah senin öyle olmaz canımNasıl moralim bozuk nasıl ağlayarak geldim eve anlatamam.hersey kursağımda kaldı.doktor diyorki 2 gün sonra gel yine kan vermen lazm değerin artması yada azalması icin tekrar bakıcaz dedi 50 ler de olması gerekiyor artabilirde azalabikirde dedi umitli olma dedi negatif olan 5 lerde 0 larda olması gerekmezmi mantıken bnm 28 e kdr olmus
Adet ne zmn oldunuz sonra yani adet olunca mi direk kimyasal gebelik olduğu anlaşıldı doktrnz sonra müdahale ettimi sizeCanım ya seni üzmek istemem ama değerin biraz düşük ama hiç belli olmaz yüksele de bilir benim de bu civarlardaydı sonraki ölçümde maalesef düştü ve kimyasal gebelik oldu inşallah senin öyle olmaz canım
Merhaba Sizin doktorunuz kimdi acaba ?Kuzum nasipte varsa bölünür ikiz olur sen hangi doktor içine siniyorsa ona git doktora güvenmen çok önemli ben doktoruma çok güveniyordum güvenmiyor olsam her şeyde şüphe duyardım zor olurdu süreç benim için insan her şeyden şüphe duyuyor çünkü
Murat ÖzekinciMerhaba Sizin doktorunuz kimdi acaba ?
3,5 cm bir tarafta . 12 yıl önce bir ameliyat geçmişim varHayırlı olsun ne kadar çikolata kistin benim de var çikolata kisti önemli olan kaliteli olması inşallah o da olur
Samsun medikal parkçok geçmis olsun inşallah seninledir bebegin özel olmazsa hangi merkezde tedavi goruyorsun?
Canım Allah yardımcınız olsun insallah anlıyorum seni insallaj ikisi de hayırlısıyla gününe kalsın sana evlat olsunlarBugün aradılar 5 i sağlam yumurta imiş, ancak 2 sinde döllenme gerçekleşebilmiş. Yarın tekrar haber edecekler, Allah hayırlısını versin. Beni de dualarınıza katabilir misiniz?
?????Canım ya seni üzmek istemem ama değerin biraz düşük ama hiç belli olmaz yüksele de bilir benim de bu civarlardaydı sonraki ölçümde maalesef düştü ve kimyasal gebelik oldu inşallah senin öyle olmaz canım
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim. Sizlerinde inşallahCanım Allah yardımcınız olsun insallah anlıyorum seni insallaj ikisi de hayırlısıyla gününe kalsın sana evlat olsunlar
78kova.!: Cnm bide idrar yapmismiydn sen ben bu Sabh idarr da yaptım çok hafif silik ama çok hafif çizgi gördüm acaba idrara yeni mi indi ki adetm de 3 gün gecikti