Sizde sorun neydı canım?İnsallah kuzum hayırlısıyla nasip26 benim yaşım insallah tutar bebeğim hayırlısıyla nasipte varsa olur
Erkek faktörü canım bizim bende bir sorun yok esinde speem sayısı çok azdı aşılama içim yetersizdi tüp bebek dedilerSizde sorun neydı canım?
bendede sorun yok fakat yasım 30 yasım gecıyo gibi gelıyo sankı bendende kalitelı cıkmaz gibi gelıyo yasımdan dolayıErkek faktörü canım bizim bende bir sorun yok esinde speem sayısı çok azdı aşılama içim yetersizdi tüp bebek dediler ☺
Çıkar canım hiç belli olmuyor ki bana yasın genç dediler 15 yumurta toplamdı ama sadece 8 tanesini işleme alabildiler 2 tanesi kaldı 5.gune hiç belli olmuyor yani benden yaşça büyük olsa bile benden çok embriyosu kalan bir sürü insan varbendede sorun yok fakat yasım 30 yasım gecıyo gibi gelıyo sankı bendende kalitelı cıkmaz gibi gelıyo yasımdan dolayıiçimi yiip bitiriyorum sonra bakıyorum millet 30 33 yaslarında hep dogurmuş ama ne bılım işte
Nolur uzulmeyin, biliyorum zor ama metanetli olun güçlü durun Kacinci gun testi yaptiniz? Ve kacinci gun embriyosu kondu size?Ay hadi geçmiş olsun cnm kaç yumurtan toplandı
Anladım canım inşallah onlarda bebiş olsun sanaÇıkar canım hiç belli olmuyor ki bana yasın genç dediler 15 yumurta toplamdı ama sadece 8 tanesini işleme alabildiler 2 tanesi kaldı 5.gune hiç belli olmuyor yani benden yaşça büyük olsa bile benden çok embriyosu kalan bir sürü insan var☺
5.gün embriyosu 12.gün test 26.88 pzrtesi tekrar kan vericem doktor çok ümidimi yıktıNolur uzulmeyin, biliyorum zor ama metanetli olun güçlü durun Kacinci gun testi yaptiniz? Ve kacinci gun embriyosu kondu size?
NEDEN MORALİNİ BOZDU CANIM NE DEDİ Kİ5.gün embriyosu 12.gün test 26.88 pzrtesi tekrar kan vericem doktor çok ümidimi yıktı
Teste göre gebelik var ama bu sayı yükselmeye de bilir 50 lerde olmasını beklerdim dedi yarın yada pazartesi tekrar test yapmamı istedi bnde pazartesi yapmayı düşünüyorm.psikolojikmn çökertti doktor beni napcagmida bilmiyrm artikNEDEN MORALİNİ BOZDU CANIM NE DEDİ Kİ
yok yok sen moralini bozma olumlu düşün pazartesi bir bakmışsın 2 iki üç katı olmuş sayı kötü değil ki yani ...dondurulmuşmuydu sıfırdan tedavi miydi canım?Teste göre gebelik var ama bu sayı yükselmeye de bilir 50 lerde olmasını beklerdim dedi yarın yada pazartesi tekrar test yapmamı istedi bnde pazartesi yapmayı düşünüyorm.psikolojikmn çökertti doktor beni napcagmida bilmiyrm artik
Evet normal o vücut ihtiyacı kadarını alıyormuş zaten ama yapar yapmaz kalkmayacaksın 10 dk kadar uzan sırt üstü sonra kalk ve kısa yürüyüşler yap diyorlardı.Kızlar crinone jeli kullanmadan iki kere sallıyoruz sonra açtığımız zaman çıkıyor ucundan sizde de oluyor mu? Bir de tortu şeklinde değil ama çamaşırı ıslatacak şekilde akıntı gibi çıkıyor
Benim kardesimin de ilk sonucu 43 tu.Adetinden 3-4 gun sonraydi hemde5.gün embriyosu 12.gün test 26.88 pzrtesi tekrar kan vericem doktor çok ümidimi yıktı
Hiç endişelenme. Ben 34 eşim 38 yaşında. Bende pko var eşimde de %0 morfoloji. Daha önce düşük yaşadık aşılama yaptık olmadı. İlk Kez tüp bebek denedik. 8 yumurtadan 2 adet en iyi kalite embrio oluştu.bendede sorun yok fakat yasım 30 yasım gecıyo gibi gelıyo sankı bendende kalitelı cıkmaz gibi gelıyo yasımdan dolayıiçimi yiip bitiriyorum sonra bakıyorum millet 30 33 yaslarında hep dogurmuş ama ne bılım işte
Ayyyy maşallahhhh Allahım onlarıda bebiş yapsın inşallahhhHiç endişelenme. Ben 34 eşim 38 yaşında. Bende pko var eşimde de %0 morfoloji. Daha önce düşük yaşadık aşılama yaptık olmadı. İlk Kez tüp bebek denedik. 8 yumurtadan 2 adet en iyi kalite embrio oluştu.
Sıfırdan cnm ilk tedavi ilk testyok yok sen moralini bozma olumlu düşün pazartesi bir bakmışsın 2 iki üç katı olmuş sayı kötü değil ki yani ...dondurulmuşmuydu sıfırdan tedavi miydi canım?
Ay inslahh Bnm de öyle olurBenim kardesimin de ilk sonucu 43 tu.Adetinden 3-4 gun sonraydi hemdeyinede az mi diye dusunmedi, doktorlar biraz evhamli umut vermemek onlarin gorevi bir yerde. Siz nolur vazgecmeyin , ilaclara dewam herseye devam. INANIN ,Allah buyuktur.Bu arada kizkardesimin bebegi ona sımsıki tutundu ve buyudu
çok çok geçmş olsun canım inşallah bugün çektiklerinin ardından bebeğin seninledir ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah amin..Kizlar bugün transverim oldu çok zorlandım rahim içine bir türlü giremedi orda bir darlık varmis.ugrasti sonra kaldırdı beni masadan tuvaletini Yapta gel dedi.sonra tekrar masaya aynı işlemler baştan bidaha olmadı.enson anestezi verdiler de öyle oldu.agladim sinirlerim bozuldu.insallah cektiklerime değer. Çok bunaldim bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?