- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Canım hemşire bana 1 gün bekle dedi duş için .Anesteziden dolayı denge kaybı felan olur diye.İstersen gece alabilirsin .Bende bugün opu oldum .Sabah duşa girerimOpu dan sonra aynı gün duş almakta sakınca var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hemşire bana 1 gün bekle dedi duş için .Anesteziden dolayı denge kaybı felan olur diye.İstersen gece alabilirsin .Bende bugün opu oldum .Sabah duşa girerimOpu dan sonra aynı gün duş almakta sakınca var mı
aynı durumdayız benimde carsamba opu oldu. 9 tane toplantı toplam 4ü degerlendi 3üde döllenmis yarın sonraki aşama belli olcak geliştilermi durdular mı görcez.. senin hemen transfer olcakmı?Kızlar benimde sabah opu vardı .11 yumurta toplandı .Zaten doktorum son kontrolde 10 tane iyi demişti .Bakalım yarın arayacaklar .Beklemek çok heyecanlı
Hayır canım .İlk adetimle estrofem kullanmaya başlayacağım .Temmuzun sonu gibi transferim olcak .Peki neden sadece 4 ü değerlenmiş , birşey dediler mi ?aynı durumdayız benimde carsamba opu oldu. 9 tane toplantı toplam 4ü degerlendi 3üde döllenmis yarın sonraki aşama belli olcak geliştilermi durdular mı görcez.. senin hemen transfer olcakmı?
evet başta da demişti bazen toplanan yumurtların hepsi gelişirmş bazende gelişmezmş başta söylemişti zten. nette braz araştırdım ici boş olanlar genelde gelişmiyormus öyle birseydir belki. benimde transfer temmuzda olcak ortası muhtemelen yada sonu olabilri adete baglı olarak.Hayır canım .İlk adetimle estrofem kullanmaya başlayacağım .Temmuzun sonu gibi transferim olcak .Peki neden sadece 4 ü değerlenmiş , birşey dediler mi ?
Ben çatlatma iğnesi olarak lucrin kullanmıştım .Hemşire lucrinden dolayı 4-5 günde adet olursun dedi .İnşallah erken oluruz , transfer bayrama gelirse sıkıntı çünkü .Bana en son doktor 10 tane iyi durumda yumurta var demişti .İnşallah öyledir , çünkü benim eşimde sorun var , o yüzden tedirginim döllenecek mi , kaçıncı güne gidecek diyeevet başta da demişti bazen toplanan yumurtların hepsi gelişirmş bazende gelişmezmş başta söylemişti zten. nette braz araştırdım ici boş olanlar genelde gelişmiyormus öyle birseydir belki. benimde transfer temmuzda olcak ortası muhtemelen yada sonu olabilri adete baglı olarak.
bende cok korkuyorum ya olmicak gelişmicek diye cok heycanla bekliyorum yarını. ben otrivelle kullandım ama bana bi süre söylemediler o kafaylada sormayı unuttum. ufaktan adet agrım var gibi 1damla 1 damla da geldi dün bugun ama opudan dolayımı adetmı bilmiiyorm ama ağrımda adet agrisi gbi sinir bozucuBen çatlatma iğnesi olarak lucrin kullanmıştım .Hemşire lucrinden dolayı 4-5 günde adet olursun dedi .İnşallah erken oluruz , transfer bayrama gelirse sıkıntı çünkü .Bana en son doktor 10 tane iyi durumda yumurta var demişti .İnşallah öyledir , çünkü benim eşimde sorun var , o yüzden tedirginim döllenecek mi , kaçıncı güne gidecek diye
ne zor dimii beklemek zamanın gecmemesi 4 yıl bekledk oysaki 1 günü yada 1 ayı beklemek gözümde aşırı büyüyoBen çatlatma iğnesi olarak lucrin kullanmıştım .Hemşire lucrinden dolayı 4-5 günde adet olursun dedi .İnşallah erken oluruz , transfer bayrama gelirse sıkıntı çünkü .Bana en son doktor 10 tane iyi durumda yumurta var demişti .İnşallah öyledir , çünkü benim eşimde sorun var , o yüzden tedirginim döllenecek mi , kaçıncı güne gidecek diye
Malesef çok zor .Yarını korkarak bekliyorum .İnşallah hayırlı sonuçlar alırızne zor dimii beklemek zamanın gecmemesi 4 yıl bekledk oysaki 1 günü yada 1 ayı beklemek gözümde aşırı büyüyo
Korkma bende aşırı korkarak gittim hatta masa da kalbim 170 attı doktora kalbim hızlandi dedim evwt 170 suan dedi bisiler taktılar sora uyumusum. Ama uyandigimda bile iyiydim sojrasinda da kötü olmadim. Beni arkadasimm cok korkmutstu aşırı ağrım oldu ağladm dedi. Cok sükür benm cok kısa adet agrisi gibi oldu ama 3 saat sora taburcu ettiler iyiydim gayet hic heycan yapcak bisi yok korkcak bisi yokMalesef çok zor .Yarını korkarak bekliyorum .İnşallah hayırlı sonuçlar alırız
Yok canım .Opuyu oldum zaten Bugün .embriyoların durumunu beklemek korkutuyorKorkma bende aşırı korkarak gittim hatta masa da kalbim 170 attı doktora kalbim hızlandi dedim evwt 170 suan dedi bisiler taktılar sora uyumusum. Ama uyandigimda bile iyiydim sojrasinda da kötü olmadim. Beni arkadasimm cok korkmutstu aşırı ağrım oldu ağladm dedi. Cok sükür benm cok kısa adet agrisi gibi oldu ama 3 saat sora taburcu ettiler iyiydim gayet hic heycan yapcak bisi yok korkcak bisi yok
Çok üzüldüm nasip değilmiş değer çokmu düşüktü erken adet olmuşsun amaKızlar dün transferin 10. Günüydü negatif sonucu aldım maalesef şimdi de adet oldum sanırım hemen oluyor mu ki doktorum 4 5 gün sonra olursun demişti
Evet canım 0.2 adet olurken acillik olurum normalde ağrı sızı birşey de yok üstelik çok tuhafÇok üzüldüm nasip değilmiş değer çokmu düşüktü erken adet olmuşsun ama
he tmam ozaman gecti gitti :) artık bekleme aşaması zor tabi yarın arıcaklar beni de ins 4üde degerlenmiştir gelişmiştirYok canım .Opuyu oldum zaten Bugün .embriyoların durumunu beklemek korkutuyor
Çok üzüldüm nasip değilmiş değer çokmu düşüktü erken adet olmuşKızlar dün transferin 10. Günüydü negatif sonucu aldım maalesef şimdi de adet oldum sanırım hemen oluyor mu ki doktorum 4 5 gün sonra olursun demişti
üzme canını ümidini kaybetme biz 22 yıldır çekmediğimiz kalmadı olmayınca olmuyo ama Allahtan ümidimi hiç kesmedim nasip hakkımızda en hayırlısı olsun canım üzme kendiniEvet canım 0.2 adet olurken acillik olurum normalde ağrı sızı birşey de yok üstelik çok tuhaf
Yerleşme olamaz mi ? Belki adet degildirKızlar dün transferin 10. Günüydü negatif sonucu aldım maalesef şimdi de adet oldum sanırım hemen oluyor mu ki doktorum 4 5 gün sonra olursun demişti
Ah keşke ama zaten sonuç 0.2 hiç ümit yok kiYerleşme olamaz mi ? Belki adet degildir
Benim ilk deneyimim di ama inan ki isterim ki benden önce sen kavuş yıllar olmuş istanbul acı badem de bülent tıraş var maddi açıdan bir sıkıntı yoksa yada bi şekilde altından kalkarız diyorsan git belki umut olur çok üzüldüm ciddenÇok üzüldüm nasip değilmiş değer çokmu düşüktü erken adet olmuş
üzme canını ümidini kaybetme biz 22 yıldır çekmediğimiz kalmadı olmayınca olmuyo ama Allahtan ümidimi hiç kesmedim nasip hakkımızda en hayırlısı olsun canım üzme kendini
Kimde tedavi oldunuz? Doktorlada bi görüşün bence cok üzücü ya bende bekliyorım simdi faha tranfer olmadi ama cok zor ya negtafi görnek hic görmek istemiyorm kaç embriyo transfer edildiAh keşke ama zaten sonuç 0.2 hiç ümit yok ki