• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Benim ilk deneyimim di ama inan ki isterim ki benden önce sen kavuş yıllar olmuş 😔 istanbul acı badem de bülent tıraş var maddi açıdan bir sıkıntı yoksa yada bi şekilde altından kalkarız diyorsan git belki umut olur çok üzüldüm cidden
Sağol canım rahim dünlendirmedeyim şuan 2 ay sonra tranfer edilecek nasip Buda olmazsa annelik ümidim rüyalarda kalıcak bu son denememiz çokmyorıldum hayırlısı neyse o olsun inş hepimiz için

Kimde tedavi oldunuz? Doktorlada bi görüşün bence 😣cok üzücü ya bende bekliyorım simdi faha tranfer olmadi ama cok zor ya negtafi görnek hic görmek istemiyorm kaç embriyo transfer edildi
İlk denemeydi 1 tane transfer edildi doktor çok ümitliydi ama olmadı. Adana başkentte erhan hocaya tedavi oldum.. pişmanım ama keşke başka doktora gitseydim

İlk denemeydi 1 tane transfer edildi doktor çok ümitliydi ama olmadı. Adana başkentte erhan hocaya tedavi oldum.. pişmanım ama keşke başka doktora gitseydim
Bilemeyizki işte .. hersey kader kısmet. Bakalım benm nasıl sonuclancak smdilik memnumm iyi ilerledi ilgilendilr. Ama bu süreçte doktor kadar embriologda cok önemliymis

Burda bekleyen herkese nasip olsun. Tvde cocuklarimi terkedenleri gördükce sinirim zıplıyor miluar harcıyoruz olsun diye .. bide bulupda kıymet bilmeyenlere bakın. Başka adamlara kaçanlara. Evlattan daha öte ne olabilir

bende cok korkuyorum ya olmicak gelişmicek diye cok heycanla bekliyorum yarını. ben otrivelle kullandım ama bana bi süre söylemediler o kafaylada sormayı unuttum. ufaktan adet agrım var gibi 1damla 1 damla da geldi dün bugun ama opudan dolayımı adetmı bilmiiyorm ama ağrımda adet agrisi gbi sinir bozucu
Bende ovitrelle kullandım. Dr 10 günde adet olursun dedi

Kızlar crinone jeli kullanmadan iki kere sallıyoruz sonra açtığımız zaman çıkıyor ucundan sizde de oluyor mu? Bir de tortu şeklinde değil ama çamaşırı ıslatacak şekilde akıntı gibi çıkıyor

Kızlar crinone jeli kullanmadan iki kere sallıyoruz sonra açtığımız zaman çıkıyor ucundan sizde de oluyor mu? Bir de tortu şeklinde değil ama çamaşırı ıslatacak şekilde akıntı gibi çıkıyor
Evet bende de aynı söylediğin şekilde oluyor su gibi akıntım oluyor o normalmiş ilaç yaptıktan baya Bi sonra geliyor mesela akşam yapıyorum 7.30 da sabah su gibi geliyor

Evet bende de aynı söylediğin şekilde oluyor su gibi akıntım oluyor o normalmiş ilaç yaptıktan baya Bi sonra geliyor mesela akşam yapıyorum 7.30 da sabah su gibi geliyor
Çamaşır ıslak oluyor benim hemen de geliyor ya bu ilaca sinir oluyorum ben 😅 sen pozitifi almıştın dimi kuzum bizim benzermiş benim de 15 yumurta toplandı 7 tane döllemdi 5.gune 2 tane kaldı çok moralimiz bozuldu o kadar az kalmasına biri transfer edildi insallah tutar benim de taze transfer oldu

Çamaşır ıslak oluyor benim hemen de geliyor ya bu ilaca sinir oluyorum ben 😅 sen pozitifi almıştın dimi kuzum bizim benzermiş benim de 15 yumurta toplandı 7 tane döllemdi 5.gune 2 tane kaldı çok moralimiz bozuldu o kadar az kalmasına biri transfer edildi insallah tutar benim de taze transfer oldu
İnşallah canım bende taze transfer oldum bugün 11. günüm daha Rabbim kucağımıza aldırmayı da nasip eder bugün kaçıncı günün

İnşallah canım bende taze transfer oldum bugün 11. günüm daha Rabbim kucağımıza aldırmayı da nasip eder bugün kaçıncı günün
3.gunum canım daha carsamba transfer oldum ☺️ Hiç bir şey hissetmiyorumolmadı gibi geliyor :( sehir dışında oldum ben bir gece kaldım sonra 1 buçuk saat yol geldim yol da çok kötüydü insallah kötü bir şey olmamıştır evde ufak tefek işler yapıyorum bugün Ocak sildim yemeği eşim hazırladı ilk transferim bir de anlamıyorum çok korkuyorum her şeyden

3.gunum canım daha carsamba transfer oldum ☺ Hiç bir şey hissetmiyorumolmadı gibi geliyor :KK43: sehir dışında oldum ben bir gece kaldım sonra 1 buçuk saat yol geldim yol da çok kötüydü insallah kötü bir şey olmamıştır evde ufak tefek işler yapıyorum bugün Ocak sildim yemeği eşim hazırladı ilk transferim bir de anlamıyorum çok korkuyorum her şeyden
Korkma inşallah Rabbim korur sana sımsıkı tutunur bebişin bende 3.günde 5 saat yol geldim çok şükür bişe olmamış pek iş yapmıyorum bulaşık yemek tamam o kadar Sağolsun eşim yapıyor her işimi

Korkma inşallah Rabbim korur sana sımsıkı tutunur bebişin bende 3.günde 5 saat yol geldim çok şükür bişe olmamış pek iş yapmıyorum bulaşık yemek tamam o kadar Sağolsun eşim yapıyor her işimi
Yemegi edim hazırladı ama Ocak silme bana kaldı 😅 doktor %55 pozitif alırız dedi iyi bir oranmış galiba bilmiyorum da ama nasip tabi insallah bana da nasip olur umutlanmaya korkuyorum

Yemegi edim hazırladı ama Ocak silme bana kaldı 😅 doktor %55 pozitif alırız dedi iyi bir oranmış galiba bilmiyorum da ama nasip tabi insallah bana da nasip olur umutlanmaya korkuyorum
Biz yüzdesini bile konuşmadık hiç doktorla inan transfer esnasında doktoru 1 dakika görmedim ki sorayım neyin ne olduğunu şaşkın şaşkın bekledim Rabbim ol dedikten sonra önüne kimse geçemez birde yaş genç olursa tutma olasılığı da yüksek oluyor diye biliyorum

Biz yüzdesini bile konuşmadık hiç doktorla inan transfer esnasında doktoru 1 dakika görmedim ki sorayım neyin ne olduğunu şaşkın şaşkın bekledim Rabbim ol dedikten sonra önüne kimse geçemez birde yaş genç olursa tutma olasılığı da yüksek oluyor diye biliyorum
İnsallah kuzum hayırlısıyla nasip 🙏🏽 26 benim yaşım insallah tutar bebeğim hayırlısıyla nasipte varsa olur 🙏🏽

Back