• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Canım yumurt toplamadan sonra rahim kalınlığı değişiyor mu? Benim yumurta toplamadan bir gun önce 11 mm çıkmıştı toplamadan sonra esroferm crinone jel falan kullandım transfer günü iyi dedi doktor ama mm olarak söylemedi değişmiş midir
Progestan basliyosan eğer o değer sabit kalıyor.

Nasıl moralim bozuk nasıl ağlayarak geldim eve anlatamam.hersey kursağımda kaldı.doktor diyorki 2 gün sonra gel yine kan vermen lazm değerin artması yada azalması icin tekrar bakıcaz dedi 50 ler de olması gerekiyor artabilirde azalabikirde dedi umitli olma dedi😓😓😓😓😓😓 negatif olan 5 lerde 0 larda olması gerekmezmi mantıken bnm 28 e kdr olmus
Üzülme canım daha yüksekte çıksa yinede Dr 2 gün sonra tekrar yaptıryo emin olmak için 4 kere bile yaptıranlar var üzme kendini bebeğine zarar 2 güne daha var yaptır sonucu görmeden üzme kendini 2 ye katlanırsa sağlıklı gebeliktir 42 ye bile yükselse sorun yok demektir üzme kendini canım

Canım 5 .gün emriyosu 12.gun için değerin biraz düşük oyuzden doktorun duruma şüpheyle yaklaşmış gayet normal.ama ben ne düşük değerlerle başlayanların sonradan yükseldiğini gördüm. Canını sıkma sonuçta bebeğin sana tutunmuş inşallah değerin artacak.
Insaallh cnm 🤲🏽

Üzülme canım daha yüksekte çıksa yinede Dr 2 gün sonra tekrar yaptıryo emin olmak için 4 kere bile yaptıranlar var üzme kendini bebeğine zarar 2 güne daha var yaptır sonucu görmeden üzme kendini 2 ye katlanırsa sağlıklı gebeliktir 42 ye bile yükselse sorun yok demektir üzme kendini canım
Ay inşallah canım yaa 🤲🏽

Bana 2 gün sonra duş demişlerdi o gün belden aşağı hemwncik ılık suyla yıkadıydım yoksa rahat edemzdm 2 dk bile suda durmadm yani
Şuan virüs korkusundan hemen yapmak istiyorum. Dr yapabilirsin dedi ama yanlış mı anladım acaba diye düşündüm

Sakız bence en iyi çmzüm stres azaltmak için.çakkudu çukludu çiğne patlat.çekirdek çitle.yani kafa orda olmasın.sana diyorum da bende aynıyım :)genelde rahat bir an kafa gidiyor geliyor
Canım sen test yapacaktin yaptın mi

Sakız bence en iyi çmzüm stres azaltmak için.çakkudu çukludu çiğne patlat.çekirdek çitle.yani kafa orda olmasın.sana diyorum da bende aynıyım :)genelde rahat bir an kafa gidiyor geliyor
Bende tedavimi beklıyorum temmuzun ilk haftası adetınle stresten neler yapmıyorum neler ☺️ Aklımda deli sorular kaç tane oluşcak ne olcak

Back