Süperrrrrr hamilesin canım İnan böyle haberler alınca kendi haberimmiş gibi içim kıpıt kıpır oluyo maşalahhhhKızlar varmi sizce hemn doktora gidiyrm şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süperrrrrr hamilesin canım İnan böyle haberler alınca kendi haberimmiş gibi içim kıpıt kıpır oluyo maşalahhhhKızlar varmi sizce hemn doktora gidiyrm şimdi
Progestan basliyosan eğer o değer sabit kalıyor.Canım yumurt toplamadan sonra rahim kalınlığı değişiyor mu? Benim yumurta toplamadan bir gun önce 11 mm çıkmıştı toplamadan sonra esroferm crinone jel falan kullandım transfer günü iyi dedi doktor ama mm olarak söylemedi değişmiş midir
Hemen toplamadan sonra estroferm progneyx diye bir iğne ve estroferm başladım ne ise yaradıklarını bilmiyorum amaProgestan basliyosan eğer o değer sabit kalıyor.
Üzülme canım daha yüksekte çıksa yinede Dr 2 gün sonra tekrar yaptıryo emin olmak için 4 kere bile yaptıranlar var üzme kendini bebeğine zarar 2 güne daha var yaptır sonucu görmeden üzme kendini 2 ye katlanırsa sağlıklı gebeliktir 42 ye bile yükselse sorun yok demektir üzme kendini canımNasıl moralim bozuk nasıl ağlayarak geldim eve anlatamam.hersey kursağımda kaldı.doktor diyorki 2 gün sonra gel yine kan vermen lazm değerin artması yada azalması icin tekrar bakıcaz dedi 50 ler de olması gerekiyor artabilirde azalabikirde dedi umitli olma dedi negatif olan 5 lerde 0 larda olması gerekmezmi mantıken bnm 28 e kdr olmus
Ben bidaha test yaptırmadım ptesi yaptırmayı düşünüyorumIlk sizin 31 cıktı sonra yükseltimi birden değeriniz
Insaallh cnmCanım 5 .gün emriyosu 12.gun için değerin biraz düşük oyuzden doktorun duruma şüpheyle yaklaşmış gayet normal.ama ben ne düşük değerlerle başlayanların sonradan yükseldiğini gördüm. Canını sıkma sonuçta bebeğin sana tutunmuş inşallah değerin artacak.
Ay inşallah canım yaaÜzülme canım daha yüksekte çıksa yinede Dr 2 gün sonra tekrar yaptıryo emin olmak için 4 kere bile yaptıranlar var üzme kendini bebeğine zarar 2 güne daha var yaptır sonucu görmeden üzme kendini 2 ye katlanırsa sağlıklı gebeliktir 42 ye bile yükselse sorun yok demektir üzme kendini canım
Erken sevinmemek gerekmisSüperrrrrr hamilesin canım İnan böyle haberler alınca kendi haberimmiş gibi içim kıpıt kıpır oluyo maşalahhhh
Bnde pazartesi yaptircmBen bidaha test yaptırmadım ptesi yaptırmayı düşünüyorum
Bana 2 gün sonra duş demişlerdi o gün belden aşağı hemwncik ılık suyla yıkadıydım yoksa rahat edemzdm 2 dk bile suda durmadm yaniOpu dan sonra aynı gün duş almakta sakınca var mı
Şuan virüs korkusundan hemen yapmak istiyorum. Dr yapabilirsin dedi ama yanlış mı anladım acaba diye düşündümBana 2 gün sonra duş demişlerdi o gün belden aşağı hemwncik ılık suyla yıkadıydım yoksa rahat edemzdm 2 dk bile suda durmadm yani
Canım sen test yapacaktin yaptın miSakız bence en iyi çmzüm stres azaltmak için.çakkudu çukludu çiğne patlat.çekirdek çitle.yani kafa orda olmasın.sana diyorum da bende aynıyım :)genelde rahat bir an kafa gidiyor geliyor
10 dk dan fazla durma bnm kâğıtta öyle yazıyorduŞuan virüs korkusundan hemen yapmak istiyorum. Dr yapabilirsin dedi ama yanlış mı anladım acaba diye düşündüm
Doktorum ayni gun dus alma demisti, ertesi gun alabilirsin dedi ama ben almadim. 2 gun sonra almistim. Ayni gun almayin.Opu dan sonra aynı gün duş almakta sakınca var mı
Bende tedavimi beklıyorum temmuzun ilk haftası adetınle stresten neler yapmıyorum neler Aklımda deli sorular kaç tane oluşcak ne olcakSakız bence en iyi çmzüm stres azaltmak için.çakkudu çukludu çiğne patlat.çekirdek çitle.yani kafa orda olmasın.sana diyorum da bende aynıyım :)genelde rahat bir an kafa gidiyor geliyor
Hiç ümidini kesme canım İnşallah artacak deger kat kattt... hem bebişinide strese sokarsınAmin cnm ama doktrdn sonra ümidim kesildi
Estrofem kullandım 8mm normal olması gereken
[/QUOTE
anladım hakkında hayırlısı olur isteyen herkes pozitif sonuc alıp sağlıkla bebegine kavuşsun inşallah
Kac yumurta toplandıİğne yapınca yükseliyor e2 benim en son 1500 çıktı opu öncesi
11 tane toplandı canımKac yumurta toplandı