5.gün embriyosu 12.günTransfer sonrası kaçıncı gün canım benimde 31 çıktı. Artabilirde kötü düşünme hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.gün embriyosu 12.günTransfer sonrası kaçıncı gün canım benimde 31 çıktı. Artabilirde kötü düşünme hemen
5.gündü cnm
Aynn cnm 2 ama ne bilim baksana doktrn dediklerine insalah kat kat artar da değerVar canım .2 embriyo transfer edilmişti dimi ş hayırlı olsun
Ilk sizin 31 cıktı sonra yükseltimi birden değerinizBelkide geç tutunmustur bence şu dönemde hiç üzülme belli olana kadar. Dua et sadece. Ben tutmadı diye çok üzüldüm ağladım ama kan verdim pozitif çıktı bosuna üzülmüşüm kasmışım kendimi. Bide bunun stresi hiç bitmeyecek bende çok pimpirikli bi insanım ama kendimi rahatlatmaya çalısıyorum. İkiye katlandımı kese olacakmı kalbi atacak mı sorular hiç bitmiy yüzden şuan üzme kendini.
Inslahh cnm yaaCanım olumlu ol , pozitif düşün .İnşallah artacak
Aynn kafa dağıtıcı şeyler yapm Ak istyrm ama aklıma geliyrBence hiç moral bozma otur film izle komedi sakız çiğne çekirdek çitle keyfine bak hiç düşünme bence olumlu
Inslahh cnm kat kat artar da değer baksana doktrn söylediklerineTebrikler canim sonuc 26,88 çıkmış hamilesin gozun aydin
Amin cnm ama doktrdn sonra ümidim kesildiEvet var canım çok şükür Rabbim tamamına erdirsin inşallah kat kat katlansın
Ah o doktorlar var ya insanın bogazında bırakırlar hiç belli olmaz bakarsın artar sayın Rabbimin mucizeleri çokAmin cnm ama doktrdn sonra ümidim kesildi
Sakız bence en iyi çmzüm stres azaltmak için.çakkudu çukludu çiğne patlat.çekirdek çitle.yani kafa orda olmasın.sana diyorum da bende aynıyım :)genelde rahat bir an kafa gidiyor geliyorAynn kafa dağıtıcı şeyler yapm Ak istyrm ama aklıma geliyr
Benim ilk transferimde sonucum 20ydi, sevinmistim cok. Sonra doktorla konustum ayni seyi soyledi minimum 50 bekliyoruz dedi ve umarim bu degerin duser ve dis gebelik degildir demisti.. seni cok iyi anliyorum arkadasim. Onceki yazismalari okumadim kacinci gunun bilmiyorum ama sakin kalmaya calis, belki yukselir.. olumlu dusun..Hakkinda hayirlisi ne ise o olsunNasıl moralim bozuk nasıl ağlayarak geldim eve anlatamam.hersey kursağımda kaldı.doktor diyorki 2 gün sonra gel yine kan vermen lazm değerin artması yada azalması icin tekrar bakıcaz dedi 50 ler de olması gerekiyor artabilirde azalabikirde dedi umitli olma dedi negatif olan 5 lerde 0 larda olması gerekmezmi mantıken bnm 28 e kdr olmus
Mikrocip için yanlış hatırlamıyorsam +1800 daha ödedik biz. Opu pakete dahil.Merhaba canım ben de Mart ayında adana başkent te tedavi gördüm ben de hiçbir şekilde memnun kalmadım. Şuan Bülent haydardedeoğlu na gidiyorum o da işlemleri acıbademde de yapıyor opu vs mikro chip için ayrıca ücret ödediniz mi acaba
5.gün embriyosu bugün 12.günm cnmBenim ilk transferimde sonucum 20ydi, sevinmistim cok. Sonra doktorla konustum ayni seyi soyledi minimum 50 bekliyoruz dedi ve umarim bu degerin duser ve dis gebelik degildir demisti.. seni cok iyi anliyorum arkadasim. Onceki yazismalari okumadim kacinci gunun bilmiyorum ama sakin kalmaya calis, belki yukselir.. olumlu dusun..Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun
Sizin yükseltimi sonra degerinzBenim ilk transferimde sonucum 20ydi, sevinmistim cok. Sonra doktorla konustum ayni seyi soyledi minimum 50 bekliyoruz dedi ve umarim bu degerin duser ve dis gebelik degildir demisti.. seni cok iyi anliyorum arkadasim. Onceki yazismalari okumadim kacinci gunun bilmiyorum ama sakin kalmaya calis, belki yukselir.. olumlu dusun..Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun
Maalesef canim tutmadi, 2 gun sonra bana gel demisti ama regl oldum sonra konustuk ama o surecte doktorumla sevindigimiz konu dis gebelikte olmamasiydi.. 3 transferimi oldum bekliyorum suanda..Sizin yükseltimi sonra degerinz
Anldm cnm hayırlısı olsun sizin icin de insalah Bnm de adetm 1 gün gecikti zaten baklm ne olacak görüczMaalesef canim tutmadi, 2 gun sonra bana gel demisti ama regl oldum sonra konustuk ama o surecte doktorumla sevindigimiz konu dis gebelikte olmamasiydi.. 3 transferimi oldum bekliyorum suanda..
Canim merhaba mikrocipi neden yaptirdiniz..Mikrocip için yanlış hatırlamıyorsam +1800 daha ödedik biz. Opu pakete dahil.
Estrofem kullandım 8mm normal olması gerekenolumsuz düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah.normalde ne kdar olmasi gerekiyormus sen ilac kullandinmi dogal süreclemi beklediler
Canım yumurt toplamadan sonra rahim kalınlığı değişiyor mu? Benim yumurta toplamadan bir gun önce 11 mm çıkmıştı toplamadan sonra esroferm crinone jel falan kullandım transfer günü iyi dedi doktor ama mm olarak söylemedi değişmiş midirEstrofem kullandım 8mm normal olması gereken
Canım 5 .gün emriyosu 12.gun için değerin biraz düşük oyuzden doktorun duruma şüpheyle yaklaşmış gayet normal.ama ben ne düşük değerlerle başlayanların sonradan yükseldiğini gördüm. Canını sıkma sonuçta bebeğin sana tutunmuş inşallah değerin artacak.5.gün embriyosu bugün 12.günm cnm