Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Progestan basliyosan eğer o değer sabit kalıyor.

Üzülme canım daha yüksekte çıksa yinede Dr 2 gün sonra tekrar yaptıryo emin olmak için 4 kere bile yaptıranlar var üzme kendini bebeğine zarar 2 güne daha var yaptır sonucu görmeden üzme kendini 2 ye katlanırsa sağlıklı gebeliktir 42 ye bile yükselse sorun yok demektir üzme kendini canım

Insaallh cnm

Ay inşallah canım yaa

Bana 2 gün sonra duş demişlerdi o gün belden aşağı hemwncik ılık suyla yıkadıydım yoksa rahat edemzdm 2 dk bile suda durmadm yani
Şuan virüs korkusundan hemen yapmak istiyorum. Dr yapabilirsin dedi ama yanlış mı anladım acaba diye düşündüm

Sakız bence en iyi çmzüm stres azaltmak için.çakkudu çukludu çiğne patlat.çekirdek çitle.yani kafa orda olmasın.sana diyorum da bende aynıyım :)genelde rahat bir an kafa gidiyor geliyor
Canım sen test yapacaktin yaptın mi

Sakız bence en iyi çmzüm stres azaltmak için.çakkudu çukludu çiğne patlat.çekirdek çitle.yani kafa orda olmasın.sana diyorum da bende aynıyım :)genelde rahat bir an kafa gidiyor geliyor
Bende tedavimi beklıyorum temmuzun ilk haftası adetınle stresten neler yapmıyorum neler Aklımda deli sorular kaç tane oluşcak ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…