• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

ben şuan transfere hazirlaniyorum 12gun estrofem kullanip 4temmuzda kontrole gidecegim o gün transfer günüm belli olacak seninde mi dondurulmus embriyo
Evet dondurulmuş 5.gun emriyosu iki tane koyulacak.ama benim rahim duvar kalinligim iyi değil oyuzden pek umutlanamiyorum

Kızlar bilmeyenlere çok büyük bir iyilik yapiyim, transfer sonrası kullanacağınız ilaçları iğneleri gidip bi kadın doğumcuya yazdırın salak gibi 400 tl verdiğim ilaçları şimdi 50 tlye aldım şaka gibi hiçbir eczacı da demiyo böyle böyle diye, pislikler

Kızlar ben uzun protokol da tedavi oluyorum adetin 16.günü lucrin vuruldum bugün adet oldum. 5.gün iğnelere başlıcaz dedi doktor geç değil mi 5.gün

Kızlar bilmeyenlere çok büyük bir iyilik yapiyim, transfer sonrası kullanacağınız ilaçları iğneleri gidip bi kadın doğumcuya yazdırın salak gibi 400 tl verdiğim ilaçları şimdi 50 tlye aldım şaka gibi hiçbir eczacı da demiyo böyle böyle diye, pislikler
Hangi ilaçları karşılıyor sigorta acaba

Hangi ilaçları karşılıyor sigorta acaba
Merhaba ben de lucrin kullanmıştım, dondurulmuş transferdi benim. Adetin 15.günü vuruldum sonra 10 gün sonra adet olunca transfer hazırlığına başlamıştık :) Benim kistimi baya küçültmüştü lucrin iğne inşallah hayırlısı olur tutar 🙏🏻

Ay hadi gözün Aydın canım kaçıncı günüydü 😍
Canım uzun protokol benim de adetin 5.günü çağırdı hemşire uzun protokol da adetin 5.günü ne kadar başlanabilir dedi aklım karıştı hiç duymadım daha önce

Nasıl moralim bozuk nasıl ağlayarak geldim eve anlatamam.hersey kursağımda kaldı.doktor diyorki 2 gün sonra gel yine kan vermen lazm değerin artması yada azalması icin tekrar bakıcaz dedi 50 ler de olması gerekiyor artabilirde azalabikirde dedi umitli olma dedi😓😓😓😓😓😓 negatif olan 5 lerde 0 larda olması gerekmezmi mantıken bnm 28 e kdr olmus

Arkadaşlar merhaba, biz yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz. Daha önce Ada'na Başkent'te bir denemem var. Kurumdan ve doktordan pek memnun kalmadım. Şimdi 10 Haziranda Acıbadem'de tekrar başladık. Salı günü yumurtalarım toplandı, 16 toplanıp, 14'ü işlem gördü, onunla 11 tanesi döllendi.
Doktorum bu ay transfer yapmayacak, kan değerlerim yüksek olduğu için 2 period beklemek istiyor. Bütün embriyolar dondurulacak. Kendimi bu aya çok hazırlamıştım ama kısmet 💁🏻
Umarım herşey hepimiz için güzel devam eder 🙏🏻
Merhaba canım ben de Mart ayında adana başkent te tedavi gördüm ben de hiçbir şekilde memnun kalmadım. Şuan Bülent haydardedeoğlu na gidiyorum o da işlemleri acıbademde de yapıyor opu vs mikro chip için ayrıca ücret ödediniz mi acaba

Nasıl moralim bozuk nasıl ağlayarak geldim eve anlatamam.hersey kursağımda kaldı.doktor diyorki 2 gün sonra gel yine kan vermen lazm değerin artması yada azalması icin tekrar bakıcaz dedi 50 ler de olması gerekiyor artabilirde azalabikirde dedi umitli olma dedi😓😓😓😓😓😓 negatif olan 5 lerde 0 larda olması gerekmezmi mantıken bnm 28 e kdr olmus
Transfer sonrası kaçıncı gün canım benimde 31 çıktı. Artabilirde kötü düşünme hemen

Canım olumlu ol , pozitif düşün .İnşallah artacak

Canım moralini bozma onu hep söylüyorlar benim doktorum transfer günü söyledi artıp azalabilir tüm ihtimalleri söylüyor onlar sen üzülme ki bebek üzülmesin artacak insallah gönlünü ferah tut🙏🏽

Bence hiç moral bozma otur film izle komedi sakız çiğne çekirdek çitle keyfine bak hiç düşünme bence olumlu

Sıkma canını inşallah olumlu sonuç alırsın hepimize diyorlar bidaha kan verin diye içini ferah tut Rabbim büyük üzülme inan sizler böyle olunca bende üzülüyorum

Back