Canım senle ne çok ortak yanımız varmış. 16 haftalık bebek kaybetme.rahim inceligi ve senin gibi boru rahim inşallah hamile kalırsın banada umut olursunBende normalde rahim v şekilde olur bende boru düşün o şekilde düm düz.bu şerefsiz adi insan yaptığı kürtajdan dolayı neler çektim.adiyi aradım e demez mi sen dedin ben aldım.ya ben sana al dedim de kazı mı dedim.mahfet mi dedim.hiç sorun yoktu ya bende.hakkım helal değil.öteki dünya da benim çektiğim acıyı çeksin...yemedim içmedim gezmedim.bu tedavi için harcadım yanlış anlamayım 350 bin tl civarında bu tedavi için harcadım.hayatımı adadım ya.bir çocuğum olsun.bu dünyaya iyi bir birey yetirştirmek için.ama işte bir doktor hatası,hayatı mahfetti.ama o prof.denen adi insan beni biçti resmen.mahfetti hayatımı.parada bir yerde işe yaramıyor.çözmüyor.kime gitsem zor hastasın.bilmeö ne.bu arada bu öerkezler zor hasta sevmezler.reklamdan dolayı.başsrı şansını düşürmwlerini istemezler.zor hasta sevmezler.çoğu yerden dönmüşlüğüm de vardır.inşllah rabbim bu sefer çok dua ettim bu sefer umutluyum
Canım yumurtalar toplandıktan sonra anladılar 3. Gün embriyosun transfer ettiler ama 5. Güne de dondurulan embriyolarım olduu.. şimdi kan testi verdim sonuç bekliyorumNasıl anladılar canım yumurtanın kalitesını? Bana anlaşılmıyo dendı embrıyo oluştgunda kalitesi soylenıyo sadece. Bi tek spermı anlayabılıyorlar sanırım kaliteli mi degıl mi diye
benim doktorlar anlamadı valla rezerve göre amh sayısına o yüzden dikkate bile almadılar düşünDiyorum ya amh da amh doktorlar takmış amh.baksana sen rahim iç yapısına rahşm ters mi nasıl.tüpler de sıvı var mı duvar kalınlıpı.takılmışlar amh a.benim doktorum o kadsr doktor gezdim amh hiç takılmadı
Nedense senden umudum var benim bence pozitif ne zaman sonuç çıkacak canımCanım yumurtalar toplandıktan sonra anladılar 3. Gün embriyosun transfer ettiler ama 5. Güne de dondurulan embriyolarım olduu.. şimdi kan testi verdim sonuç bekliyorumçook ümitsizim
Benim doktorum bırakın şu amh yi benim için hiçbir önemi yok 1 kaliteli yumurta yeter ben kaliteye yönelirim 20 30 yumurtaya değil dedi. Bu yüzden hastalarına amh testi yaptırmıyorDiyorum ya amh da amh doktorlar takmış amh.baksana sen rahim iç yapısına rahşm ters mi nasıl.tüpler de sıvı var mı duvar kalınlıpı.takılmışlar amh a.benim doktorum o kadsr doktor gezdim amh hiç takılmadı
3. Gün embriyosu. Sadece 2 tane döllendi o yüzden 5. Güne bekletmek istemediler. Baya yüksek geldi bana da değer inşallah sorun olmaz. Yüksek görünce endişeleneceğim hiç aklıma gelmezdi :) Neye kafamı takıp düşüneceğimi şaşırdım. Süreç hep beklemekle geçiyor sakin kalmaya çalışsak da kafamız takılıyor.3.ncü gün embriyosu ise baya erken yapmışsın.tabi bilmiyorum yazmamışsın cnm 5.nci gün mü.adına sevindim aynı gün transfer olmuşuz.darısı bana isteyen herkese olsun .inşallah
Amin. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sürecin başından beri hepinizi takip ediyorum dua ediyorum hepimiz için.3.ncü gün embriyosu ise baya erken yapmışsın.tabi bilmiyorum yazmamışsın cnm 5.nci gün mü.adına sevindim aynı gün transfer olmuşuz.darısı bana isteyen herkese olsun .inşallah
İnşallah pozitif çıkarCanım yumurtalar toplandıktan sonra anladılar 3. Gün embriyosun transfer ettiler ama 5. Güne de dondurulan embriyolarım olduu.. şimdi kan testi verdim sonuç bekliyorumçook ümitsizim
Benim doktorum hiç test yapmadı. Ben bu testlerin ne için olduğunu bile bilmiyorum. Zaten her şey belli rahminden yumurtalıklarından regli düzeninden teste gerek yok diyor sürekli.Benim doktorum bırakın şu amh yi benim için hiçbir önemi yok 1 kaliteli yumurta yeter ben kaliteye yönelirim 20 30 yumurtaya değil dedi. Bu yüzden hastalarına amh testi yaptırmıyor
Canım hayırlı olsun hamilesin 3.gün embiryosu kana 7.gün idrara 8.gün geçiyor senin değerin çok iyi çıkmışMerhaba kızlar. Herkese selamlar sevgiler diliyorum. Öncelikle umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız diyelim.. 34 yaşındayım. Bizde 4 yıldır uğraşıyoruz. 2017 yılında bir gebeliğim var ancak kalbi atmadığı için 8. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. O gün bu gundur doğal yollarla olması için elimizden geleni yaptık. Bir kez de aşılama denedik ama başarılı olamadık. Bende hafif derece pko, eşimin spermlerinde morfoloji sorunu var. İleri hareket sayı vs diğerleri gayet güzel. Ayın 16 sında 1. Kalite tek embrio transferim gerçekleşti. Dün test yaptım sonuç 55. Doktorum çok erken yapmışsın ilaçların etkisi olabilir ama var olma ihtimali yüksek dedi. Yarın tekrar test yapacağız. Bakalım neler bekliyor bu süreçte bizi.
Aynen canım doğruBenim doktorum hiç test yapmadı. Ben bu testlerin ne için olduğunu bile bilmiyorum. Zaten her şey belli rahminden yumurtalıklarından regli düzeninden teste gerek yok diyor sürekli.
Teşekkür ederim. Darısı herkesin başına diyeceğim de bir kez yüksek değer görmekle hamileyim denmeyeceğini öğretti bu süreçler. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. Katlanarak artsın inşallah kucağımıza alalım hepimiz.Canım hayırlı olsun hamilesin 3.gün embiryosu kana 7.gün idrara 8.gün geçiyor senin değerin çok iyi çıkmış
Amin canım sağlıklı sıhhatli inşallahTeşekkür ederim. Darısı herkesin başına diyeceğim de bir kez yüksek değer görmekle hamileyim denmeyeceğini öğretti bu süreçler. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. Katlanarak artsın inşallah kucağımıza alalım hepimiz.
Negatifİnşallah pozitif çıkarŞuan kendim için bekliyormuş gibi heyecanlandım ☺
Negatif canımNedense senden umudum var benim bence pozitif ne zaman sonuç çıkacak canım
Üzülme vardırNegatif
Üzülmeyin ne olur vardır rabbimin bi bildiği elbet bir gün nasip edicekNegatif canım
canım zamanı değilmiş demek ki , dondurulmuşların var hem.Onlarla olacak inşallahNegatif canım
hayırlı olsun cnm. bende 7.günü kan verdim 90 çıktı değerim. Doktorum çok erken vermişsin yorumlayamam değerini, test günü kan ver dedi. o an çok moralim bozuldu, üzüldüm. 2 gün sonra tekrar verdim 2 kat artışı gördüm rahatladım. dün test günümdü. çok şükür değerim artmış. Moralini çok bozma içini rahatlatmak için 2 gün sonra tekrar kan ver artışa bak cnm.Merhaba kızlar. Herkese selamlar sevgiler diliyorum. Öncelikle umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız diyelim.. 34 yaşındayım. Bizde 4 yıldır uğraşıyoruz. 2017 yılında bir gebeliğim var ancak kalbi atmadığı için 8. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. O gün bu gundur doğal yollarla olması için elimizden geleni yaptık. Bir kez de aşılama denedik ama başarılı olamadık. Bende hafif derece pko, eşimin spermlerinde morfoloji sorunu var. İleri hareket sayı vs diğerleri gayet güzel. Ayın 16 sında 1. Kalite tek embrio transferim gerçekleşti. Dün test yaptım sonuç 55. Doktorum çok erken yapmışsın ilaçların etkisi olabilir ama var olma ihtimali yüksek dedi. Yarın tekrar test yapacağız. Bakalım neler bekliyor bu süreçte bizi.
Hayırlı olsun çok mutlu güzel haberler.. Doktor bana da aynısını söyledi o yüzden biraz moralim bozuldu. Yarın tekrar kan vereceğim. Doktora bildireceğim. İnşallah artış olur..hayırlı olsun cnm. bende 7.günü kan verdim 90 çıktı değerim. Doktorum çok erken vermişsin yorumlayamam değerini, test günü kan ver dedi. o an çok moralim bozuldu, üzüldüm. 2 gün sonra tekrar verdim 2 kat artışı gördüm rahatladım. dün test günümdü. çok şükür değerim artmış. Moralini çok bozma içini rahatlatmak için 2 gün sonra tekrar kan ver artışa bak cnm.
inşallah cnm, sen içini ferah tut dua et kat katlanacak değerin inşallahHayırlı olsun çok mutlu güzel haberler.. Doktor bana da aynısını söyledi o yüzden biraz moralim bozuldu. Yarın tekrar kan vereceğim. Doktora bildireceğim. İnşallah artış olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?