Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Canım senle ne çok ortak yanımız varmış. 16 haftalık bebek kaybetme.rahim inceligi ve senin gibi boru rahim inşallah hamile kalırsın banada umut olursun

Nasıl anladılar canım yumurtanın kalitesını? Bana anlaşılmıyo dendı embrıyo oluştgunda kalitesi soylenıyo sadece. Bi tek spermı anlayabılıyorlar sanırım kaliteli mi degıl mi diye
Canım yumurtalar toplandıktan sonra anladılar 3. Gün embriyosun transfer ettiler ama 5. Güne de dondurulan embriyolarım olduu.. şimdi kan testi verdim sonuç bekliyorum çook ümitsizim

benim doktorlar anlamadı valla rezerve göre amh sayısına o yüzden dikkate bile almadılar düşün

Canım yumurtalar toplandıktan sonra anladılar 3. Gün embriyosun transfer ettiler ama 5. Güne de dondurulan embriyolarım olduu.. şimdi kan testi verdim sonuç bekliyorum çook ümitsizim
Nedense senden umudum var benim bence pozitif ne zaman sonuç çıkacak canım

Benim doktorum bırakın şu amh yi benim için hiçbir önemi yok 1 kaliteli yumurta yeter ben kaliteye yönelirim 20 30 yumurtaya değil dedi. Bu yüzden hastalarına amh testi yaptırmıyor

3.ncü gün embriyosu ise baya erken yapmışsın.tabi bilmiyorum yazmamışsın cnm 5.nci gün mü.adına sevindim aynı gün transfer olmuşuz.darısı bana isteyen herkese olsun .inşallah
3. Gün embriyosu. Sadece 2 tane döllendi o yüzden 5. Güne bekletmek istemediler. Baya yüksek geldi bana da değer inşallah sorun olmaz. Yüksek görünce endişeleneceğim hiç aklıma gelmezdi :) Neye kafamı takıp düşüneceğimi şaşırdım. Süreç hep beklemekle geçiyor sakin kalmaya çalışsak da kafamız takılıyor.

3.ncü gün embriyosu ise baya erken yapmışsın.tabi bilmiyorum yazmamışsın cnm 5.nci gün mü.adına sevindim aynı gün transfer olmuşuz.darısı bana isteyen herkese olsun .inşallah
Amin. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sürecin başından beri hepinizi takip ediyorum dua ediyorum hepimiz için.

İnşallah pozitif çıkar Şuan kendim için bekliyormuş gibi heyecanlandım

Benim doktorum bırakın şu amh yi benim için hiçbir önemi yok 1 kaliteli yumurta yeter ben kaliteye yönelirim 20 30 yumurtaya değil dedi. Bu yüzden hastalarına amh testi yaptırmıyor
Benim doktorum hiç test yapmadı. Ben bu testlerin ne için olduğunu bile bilmiyorum. Zaten her şey belli rahminden yumurtalıklarından regli düzeninden teste gerek yok diyor sürekli.

Canım hayırlı olsun hamilesin 3.gün embiryosu kana 7.gün idrara 8.gün geçiyor senin değerin çok iyi çıkmış

Canım hayırlı olsun hamilesin 3.gün embiryosu kana 7.gün idrara 8.gün geçiyor senin değerin çok iyi çıkmış
Teşekkür ederim. Darısı herkesin başına diyeceğim de bir kez yüksek değer görmekle hamileyim denmeyeceğini öğretti bu süreçler. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. Katlanarak artsın inşallah kucağımıza alalım hepimiz.

Amin canım sağlıklı sıhhatli inşallah

hayırlı olsun cnm. bende 7.günü kan verdim 90 çıktı değerim. Doktorum çok erken vermişsin yorumlayamam değerini, test günü kan ver dedi. o an çok moralim bozuldu, üzüldüm. 2 gün sonra tekrar verdim 2 kat artışı gördüm rahatladım. dün test günümdü. çok şükür değerim artmış. Moralini çok bozma içini rahatlatmak için 2 gün sonra tekrar kan ver artışa bak cnm.

Hayırlı olsun çok mutlu güzel haberler.. Doktor bana da aynısını söyledi o yüzden biraz moralim bozuldu. Yarın tekrar kan vereceğim. Doktora bildireceğim. İnşallah artış olur..

Hayırlı olsun çok mutlu güzel haberler.. Doktor bana da aynısını söyledi o yüzden biraz moralim bozuldu. Yarın tekrar kan vereceğim. Doktora bildireceğim. İnşallah artış olur..
inşallah cnm, sen içini ferah tut dua et kat katlanacak değerin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…