• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Kızlar beta 15.66 ne demek.Yarın test günümdü ben idrar testi yaptım iki gün önce negatif çıkınca ilaçları bırakmıştım.Doktorum bu değere şuan için pozitif dedi iki gün sonra tekrar ver netleşecek dedi.Bu durumu yaşayan var mı
Gününde yaptırdıysanız biraz değer düşük gibi inş katlanarak artar 5 in üstündeki değer pozitiftir gözün Aydın hayırlı olsun inş

Kızlar beta 15.66 ne demek.Yarın test günümdü ben idrar testi yaptım iki gün önce negatif çıkınca ilaçları bırakmıştım.Doktorum bu değere şuan için pozitif dedi iki gün sonra tekrar ver netleşecek dedi.Bu durumu yaşayan var mı
İlaçları da söyledin mi doktora?? 5 in üstü pozitif canım, 2 gün sonraki değerde en az %60 katlanması gerekir.

İlaçları bıraktığımı söylemedim tabi ben o an şok yaşadığım için.Katlanır mı bakalım 10.günümdü bu gün
Şöyle hep doktorlar tembihliyor sakın ilaçları bırakma diye o yüzden sordum. Peki ne yapacaksın içecek misin ilaçlarını?

Eve gelince içtim canım.Aslında idrar testi çoğunlukla yanıltır diye çok okudum burda ama yine yaptım.Durumu da kabullenip tatil proğramı falan yaptım.Hayırlısı iki gün daha bekleyeceğim.

Eve gelince içtim canım.Aslında idrar testi çoğunlukla yanıltır diye çok okudum burda ama yine yaptım.Durumu da kabullenip tatil proğramı falan yaptım.Hayırlısı iki gün daha bekleyeceğim.
İç cnm bırakma sakın. Sen yine de içini ferah tut inşallah katlanır değerin. Tam savaşçı çıktı senin bebeğin :KK200: hayırlı olsun cnm

Yaeın şimdi kimler test veriyor.ben sabah ki durumuma göre verebilirim.daha karar vermedim🤣sabah ki psikolojime bağlı.normalmde 28 i o da pazara geliyor.yarın kan verecekler nerede ???🤗

Çok teşekkür ederim hepiniz için dua ediyorum testi ne zaman yaptıracaksın karar verdin mi
Hala kararsızım canım.senşn haberin inan bana moral oldu bende isteyen herkese dua ediyorum.inancı yüksek biriyim.yarın mı versem yoksa pazartesi mi.normal 28 i.a 26 olmuş ha 29 u yarın kan vereyim diyorum.dayanamıyorum.valla şu bekleme evresi çok zor tatlım🤣bir de ayıtır söylemesi bir gaz sancısı fena yani.onu da zsten belirtiden saymıyorum yediğim içtiğime bağlıyorum🤣ama düşünce olarak pozitifim genel de arada bir gisip geliyorum🤣

Kızlar merhaba 15 haziranda transferim olmuştu bugün test günümdü sonuç 119.96. Umarım devamı da gelir inşallah. Sizlerin de güzel haberler almanızı dilerim 🙏🏼
Seninle aynı gün transferimiz olmuş bnde mi yapsamki sabahı beklemesemmiki icin icime sığmıyor.cok sevndm adınıza hayırlı olsun gözünüz aydın

Back