İkizmiymiş acaba1 hafta arayla baktirdim cnm. Çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkizmiymiş acaba1 hafta arayla baktirdim cnm. Çok şükür
Gününde yaptırdıysanız biraz değer düşük gibi inş katlanarak artar 5 in üstündeki değer pozitiftir gözün Aydın hayırlı olsun inşKızlar beta 15.66 ne demek.Yarın test günümdü ben idrar testi yaptım iki gün önce negatif çıkınca ilaçları bırakmıştım.Doktorum bu değere şuan için pozitif dedi iki gün sonra tekrar ver netleşecek dedi.Bu durumu yaşayan var mı
İlaçları da söyledin mi doktora?? 5 in üstü pozitif canım, 2 gün sonraki değerde en az %60 katlanması gerekir.Kızlar beta 15.66 ne demek.Yarın test günümdü ben idrar testi yaptım iki gün önce negatif çıkınca ilaçları bırakmıştım.Doktorum bu değere şuan için pozitif dedi iki gün sonra tekrar ver netleşecek dedi.Bu durumu yaşayan var mı
Tek embriyo transfer edildi canım, bölündü mü bilmiyorum ki nasip. İkiz ise yarın görünür mü acaba??İkizmiymiş acaba
Değerin yüksek maşallah tek yumurta ikizide olabilir hayırlısı inş testten 1hafta sonra kese görünür inşTek embriyo transfer edildi canım, bölündü mü bilmiyorum ki nasip. İkiz ise yarın görünür mü acaba??
İlaçları bıraktığımı söylemedim tabi ben o an şok yaşadığım için.Katlanır mı bakalım 10.günümdü bu günİlaçları da söyledin mi doktora?? 5 in üstü pozitif canım, 2 gün sonraki değerde en az %60 katlanması gerekir.
Şöyle hep doktorlar tembihliyor sakın ilaçları bırakma diye o yüzden sordum. Peki ne yapacaksın içecek misin ilaçlarını?İlaçları bıraktığımı söylemedim tabi ben o an şok yaşadığım için.Katlanır mı bakalım 10.günümdü bu gün
İç cnm bırakma sakın. Sen yine de içini ferah tut inşallah katlanır değerin. Tam savaşçı çıktı senin bebeğin hayırlı olsun cnmEve gelince içtim canım.Aslında idrar testi çoğunlukla yanıltır diye çok okudum burda ama yine yaptım.Durumu da kabullenip tatil proğramı falan yaptım.Hayırlısı iki gün daha bekleyeceğim.
Ay hadi ınsaalhh bnce katlanır o sayı şimdiden düşük çıkmamış yani. Darısı başıma yarınTek embriyo transfer edildi canım, bölündü mü bilmiyorum ki nasip. İkiz ise yarın görünür mü acaba??
Tbrikler cnm.çok sevindimKızlar merhaba 15 haziranda transferim olmuştu bugün test günümdü sonuç 119.96. Umarım devamı da gelir inşallah. Sizlerin de güzel haberler almanızı dilerim
Süper çok sevindim değer çok güzel maşallah gelir sıkıntı yapma.Kızlar merhaba 15 haziranda transferim olmuştu bugün test günümdü sonuç 119.96. Umarım devamı da gelir inşallah. Sizlerin de güzel haberler almanızı dilerim
Çok teşekkür ederim hepiniz için dua ediyorum testi ne zaman yaptıracaksın karar verdin miTbrikler cnm.çok sevindim
Çok sağolun inşallah sizden de güzel haber alacağızSüper çok sevindim değer çok güzel maşallah gelir sıkıntı yapma.
Sağol canım inş ağzın bal yesinÇok sağolun inşallah sizden de güzel haber alacağız
Hala kararsızım canım.senşn haberin inan bana moral oldu bende isteyen herkese dua ediyorum.inancı yüksek biriyim.yarın mı versem yoksa pazartesi mi.normal 28 i.a 26 olmuş ha 29 u yarın kan vereyim diyorum.dayanamıyorum.valla şu bekleme evresi çok zor tatlımbir de ayıtır söylemesi bir gaz sancısı fena yani.onu da zsten belirtiden saymıyorum yediğim içtiğime bağlıyorumama düşünce olarak pozitifim genel de arada bir gisip geliyorumÇok teşekkür ederim hepiniz için dua ediyorum testi ne zaman yaptıracaksın karar verdin mi
Seninle aynı gün transferimiz olmuş bnde mi yapsamki sabahı beklemesemmiki icin icime sığmıyor.cok sevndm adınıza hayırlı olsun gözünüz aydınKızlar merhaba 15 haziranda transferim olmuştu bugün test günümdü sonuç 119.96. Umarım devamı da gelir inşallah. Sizlerin de güzel haberler almanızı dilerim
HerHangi bi belirtinz varmiydiKızlar merhaba 15 haziranda transferim olmuştu bugün test günümdü sonuç 119.96. Umarım devamı da gelir inşallah. Sizlerin de güzel haberler almanızı dilerim