Canım senle ne çok ortak yanımız varmış. 16 haftalık bebek kaybetme.rahim inceligi ve senin gibi boru rahim inşallah hamile kalırsın banada umut olursunBende normalde rahim v şekilde olur bende boru düşün o şekilde düm düz.bu şerefsiz adi insan yaptığı kürtajdan dolayı neler çektim.adiyi aradım e demez mi sen dedin ben aldım.ya ben sana al dedim de kazı mı dedim.mahfet mi dedim.hiç sorun yoktu ya bende.hakkım helal değil.öteki dünya da benim çektiğim acıyı çeksin...yemedim içmedim gezmedim.bu tedavi için harcadım yanlış anlamayım 350 bin tl civarında bu tedavi için harcadım.hayatımı adadım ya.bir çocuğum olsun.bu dünyaya iyi bir birey yetirştirmek için.ama işte bir doktor hatası,hayatı mahfetti.ama o prof.denen adi insan beni biçti resmen.mahfetti hayatımı.parada bir yerde işe yaramıyor.çözmüyor.kime gitsem zor hastasın.bilmeö ne.bu arada bu öerkezler zor hasta sevmezler.reklamdan dolayı.başsrı şansını düşürmwlerini istemezler.zor hasta sevmezler.çoğu yerden dönmüşlüğüm de vardır.inşllah rabbim bu sefer çok dua ettim bu sefer umutluyum