10.ncu gün canım.net çıkar 3.ncü gün 12.nci gün de belli olur beta hcg deArkadaşlar diyelimki 5. Gün embriyosu transfer edildi,gebelik testi ne zaman yapılır 5-6-7 gün sonra mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10.ncu gün canım.net çıkar 3.ncü gün 12.nci gün de belli olur beta hcg deArkadaşlar diyelimki 5. Gün embriyosu transfer edildi,gebelik testi ne zaman yapılır 5-6-7 gün sonra mı
Tesekkur ederim canim verdigin bilgiler icin..bunu doktoruma danisicagimm.Rahim filmini iyi bir merkez araştır bu işte uzman orda çektir bence hidrosalpenx varsa tutmaz canım.su embriyoyu iter.rahim de tutunmasını engeller.rahşm duvarın kalın değilse tutmsz.rahim duvarında kanlanma yani iyi doku yoksa tutmaz.rahim iç yapısı düzyün değilse tutmaz.yapışıklık o bölgede varsa açtırman lazım.yani bu saydıklarıma ilave troidlerine baktır
Yani bilgiçlik değil sakın yanlış anlama ben bu tedavi için neler yaptım.maddi anlamda hiç söylemeyim...manevi anlamda 7 yıldan beri gezmediğim doktor kullanmadığım ilaç tedavi kalmadı.ameliyatlar bir sürü çektiğim çile.beklemedeyim 29 u sonuç alıcam.diyeceğim şu diş doktorunu da ihmal etme diş tartar diş taşı dolgu abse ne varsa yaptır öylr başla tedavine.troid acaip önemli.kan pıhtılaşma testini yaptır.rahim film iyi bir merkez labratuar araştır orda yaptır derimTesekkur ederim canim verdigin bilgiler icin..bunu doktoruma danisicagimm.
Estafurullah canim..insan hergecen gun yeni yeni seyler ogreniyor..benim daha 6 ay olmadi tedavilere baslayali sen 7 yildan bahsediyoaunn..inan 6 ayda bicok sey ogrendim..bilmedigimde bicok sey var..2 doktorda rahim filmimi inceledi..sıkınti olmadini soylemisti..acikcasi onemsemedim bende..bendeki sıkinti 2. Kalite embriyo oldugu icin daha cok kaliteye yogunlasmistim..baskent hastanesinde cektirdim filmimi..labaratuarinin cok kotu olabilecegini dusunmuyorum ama.pihtilsmayi cok duyuyorumm.pihtilasma testi nasil oluyo acaba..devlette yaptirabiliyormuyuz..bilginiz varmi..Yani bilgiçlik değil sakın yanlış anlama ben bu tedavi için neler yaptım.maddi anlamda hiç söylemeyim...manevi anlamda 7 yıldan beri gezmediğim doktor kullanmadığım ilaç tedavi kalmadı.ameliyatlar bir sürü çektiğim çile.beklemedeyim 29 u sonuç alıcam.diyeceğim şu diş doktorunu da ihmal etme diş tartar diş taşı dolgu abse ne varsa yaptır öylr başla tedavine.troid acaip önemli.kan pıhtılaşma testini yaptır.rahim film iyi bir merkez labratuar araştır orda yaptır derim
Yaptırırsın cnm anti tpo t3 t4 değerlerine de baktırt.devlet bakar. Tsh fsh e2 progesteron değerlerine.kan değerlerine ne gerekliyse baktır rica et.kalitesiz dediğin embriyo 3.ncü gün bende tutmuştu öyle düşünme.5.nci gün derler ama 3.ncü günde 2a dı tuttu.aslında ne kadar tecrübe kazanırsan da o kadar kötü biliyor musun keşke hiçbirşey bilmeseydim bende...ilk denediğimde tutmuştu 16 haftalık düştü.değerim arttı hoca farketmedi kan pıhtısı attı hoca clexan iğneyi kesti 5 fün sonra düştü kesmeseydi düşmeuecekti ve bu dojtor prof.du.her dokor da iyi değik.riski gebe doktoru bul kendine.bu işte uzman riski gebe doktoru araştır ona görün derim.herkes kadın doğumcu ama bunlsr içinde ayrılıyor branşları.biri histereskopi de uzman biri laproskopi de biri kanser de.gibi gibiEstafurullah canim..insan hergecen gun yeni yeni seyler ogreniyor..benim daha 6 ay olmadi tedavilere baslayali sen 7 yildan bahsediyoaunn..inan 6 ayda bicok sey ogrendim..bilmedigimde bicok sey var..2 doktorda rahim filmimi inceledi..sıkınti olmadini soylemisti..acikcasi onemsemedim bende..bendeki sıkinti 2. Kalite embriyo oldugu icin daha cok kaliteye yogunlasmistim..baskent hastanesinde cektirdim filmimi..labaratuarinin cok kotu olabilecegini dusunmuyorum ama.pihtilsmayi cok duyuyorumm.pihtilasma testi nasil oluyo acaba..devlette yaptirabiliyormuyuz..bilginiz varmi..
Cok gecmis olsun canim..simdi gelde guven doktorlara..bu detaylari nasil hafife aliyolar ya..cok uzuldum..Yaptırırsın cnm anti tpo t3 t4 değerlerine de baktırt.devlet bakar. Tsh fsh e2 progesteron değerlerine.kan değerlerine ne gerekliyse baktır rica et.kalitesiz dediğin embriyo 3.ncü gün bende tutmuştu öyle düşünme.5.nci gün derler ama 3.ncü günde 2a dı tuttu.aslında ne kadar tecrübe kazanırsan da o kadar kötü biliyor musun keşke hiçbirşey bilmeseydim bende...ilk denediğimde tutmuştu 16 haftalık düştü.değerim arttı hoca farketmedi kan pıhtısı attı hoca clexan iğneyi kesti 5 fün sonra düştü kesmeseydi düşmeuecekti ve bu dojtor prof.du.her dokor da iyi değik.riski gebe doktoru bul kendine.bu işte uzman riski gebe doktoru araştır ona görün derim.herkes kadın doğumcu ama bunlsr içinde ayrılıyor branşları.biri histereskopi de uzman biri laproskopi de biri kanser de.gibi gibi
Bende normalde rahim v şekilde olur bende boru düşün o şekilde düm düz.bu şerefsiz adi insan yaptığı kürtajdan dolayı neler çektim.adiyi aradım e demez mi sen dedin ben aldım.ya ben sana al dedim de kazı mı dedim.mahfet mi dedim.hiç sorun yoktu ya bende.hakkım helal değil.öteki dünya da benim çektiğim acıyı çeksin...yemedim içmedim gezmedim.bu tedavi için harcadım yanlış anlamayım 350 bin tl civarında bu tedavi için harcadım.hayatımı adadım ya.bir çocuğum olsun.bu dünyaya iyi bir birey yetirştirmek için.ama işte bir doktor hatası,hayatı mahfetti.ama o prof.denen adi insan beni biçti resmen.mahfetti hayatımı.parada bir yerde işe yaramıyor.çözmüyor.kime gitsem zor hastasın.bilmeö ne.bu arada bu öerkezler zor hasta sevmezler.reklamdan dolayı.başsrı şansını düşürmwlerini istemezler.zor hasta sevmezler.çoğu yerden dönmüşlüğüm de vardır.inşllah rabbim bu sefer çok dua ettim bu sefer umutluyumCok gecmis olsun canim..simdi gelde guven doktorlara..bu detaylari nasil hafife aliyolar ya..cok uzuldum..
Dis taşı bncede var ya acaba 2 denemem başarısız oldu ondan olabilir mi ve triod lerime baktirmadim tedaviden önce mutlaka baktirayim sadece pıhtılaşma var onun için de kan sulandırıcı kullanıyorum simdidenYani bilgiçlik değil sakın yanlış anlama ben bu tedavi için neler yaptım.maddi anlamda hiç söylemeyim...manevi anlamda 7 yıldan beri gezmediğim doktor kullanmadığım ilaç tedavi kalmadı.ameliyatlar bir sürü çektiğim çile.beklemedeyim 29 u sonuç alıcam.diyeceğim şu diş doktorunu da ihmal etme diş tartar diş taşı dolgu abse ne varsa yaptır öylr başla tedavine.troid acaip önemli.kan pıhtılaşma testini yaptır.rahim film iyi bir merkez labratuar araştır orda yaptır derim
Üniversite hastahanelerinde genetik bölümünde yapılıyor canım bn orda yaptırdımEstafurullah canim..insan hergecen gun yeni yeni seyler ogreniyor..benim daha 6 ay olmadi tedavilere baslayali sen 7 yildan bahsediyoaunn..inan 6 ayda bicok sey ogrendim..bilmedigimde bicok sey var..2 doktorda rahim filmimi inceledi..sıkınti olmadini soylemisti..acikcasi onemsemedim bende..bendeki sıkinti 2. Kalite embriyo oldugu icin daha cok kaliteye yogunlasmistim..baskent hastanesinde cektirdim filmimi..labaratuarinin cok kotu olabilecegini dusunmuyorum ama.pihtilsmayi cok duyuyorumm.pihtilasma testi nasil oluyo acaba..devlette yaptirabiliyormuyuz..bilginiz varmi..
Benim doktorum 8.gun yaptırdı10.ncu gün canım.net çıkar 3.ncü gün 12.nci gün de belli olur beta hcg de
Iki tane 4. Gun embriyosu transfer edilmisti 16 haziranda.23 haziranda test yaptim , erken gebelik testi. Bu ikinci denememiz ve daha oncede bir dis gebelik gecirdim. Cok yoruldugumu hissediyorum, gucum tukeniyor. Hamile olsam bilirdim, hic bir belirtim yok. Cuma kanda test gunum , ve sonucu simdiden biliyorum. Umutsuzluk degil brnimki canim , gercegi biliyorum. Hissediyorum , olmadiCnm at çöpe o testleri bende dedim alıcam ama yok daha önce yaşadıklarım var.o testlere inanmıyorum kan da ver en sağlıklısı kaçıncı gün transferinin
Yasadiklariniz hic kolay degil..doktor resmen olmussunnuz..bilginizle..yasa ya yasaya..canim..cok haklisiniz..zaten bende onu yasiyorumm..zoru sevmiyolar..cunki basari cok dusuk..niye kotu reklamini yapsinki..suan gittigim doktor mesela 3. Gun embriyosu yapmiyo 5. Gun yapiyo..dusuk sansla yola cikmiyo yani..Bende normalde rahim v şekilde olur bende boru düşün o şekilde düm düz.bu şerefsiz adi insan yaptığı kürtajdan dolayı neler çektim.adiyi aradım e demez mi sen dedin ben aldım.ya ben sana al dedim de kazı mı dedim.mahfet mi dedim.hiç sorun yoktu ya bende.hakkım helal değil.öteki dünya da benim çektiğim acıyı çeksin...yemedim içmedim gezmedim.bu tedavi için harcadım yanlış anlamayım 350 bin tl civarında bu tedavi için harcadım.hayatımı adadım ya.bir çocuğum olsun.bu dünyaya iyi bir birey yetirştirmek için.ama işte bir doktor hatası,hayatı mahfetti.ama o prof.denen adi insan beni biçti resmen.mahfetti hayatımı.parada bir yerde işe yaramıyor.çözmüyor.kime gitsem zor hastasın.bilmeö ne.bu arada bu öerkezler zor hasta sevmezler.reklamdan dolayı.başsrı şansını düşürmwlerini istemezler.zor hasta sevmezler.çoğu yerden dönmüşlüğüm de vardır.inşllah rabbim bu sefer çok dua ettim bu sefer umutluyum
Siş taşı ileri zaman da abse de varsa düşüğe sebep olur.tutunmasına engel değilDis taşı bncede var ya acaba 2 denemem başarısız oldu ondan olabilir mi ve triod lerime baktirmadim tedaviden önce mutlaka baktirayim sadece pıhtılaşma var onun için de kan sulandırıcı kullanıyorum simdiden
3.ncü gün embriyosu ise baya erken yapmışsın.tabi bilmiyorum yazmamışsın cnm 5.nci gün mü.adına sevindim aynı gün transfer olmuşuz.darısı bana isteyen herkese olsun .inşallahMerhaba kızlar. Herkese selamlar sevgiler diliyorum. Öncelikle umarım hepimiz hayırlı sonuçlar alırız diyelim.. 34 yaşındayım. Bizde 4 yıldır uğraşıyoruz. 2017 yılında bir gebeliğim var ancak kalbi atmadığı için 8. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. O gün bu gundur doğal yollarla olması için elimizden geleni yaptık. Bir kez de aşılama denedik ama başarılı olamadık. Bende hafif derece pko, eşimin spermlerinde morfoloji sorunu var. İleri hareket sayı vs diğerleri gayet güzel. Ayın 16 sında 1. Kalite tek embrio transferim gerçekleşti. Dün test yaptım sonuç 55. Doktorum çok erken yapmışsın ilaçların etkisi olabilir ama var olma ihtimali yüksek dedi. Yarın tekrar test yapacağız. Bakalım neler bekliyor bu süreçte bizi.
Nasıl anladılar canım yumurtanın kalitesını? Bana anlaşılmıyo dendı embrıyo oluştgunda kalitesi soylenıyo sadece. Bi tek spermı anlayabılıyorlar sanırım kaliteli mi degıl mi diyeBende öyle sanıyordum eşimin sperm sayısı azdı. Ama yumurtalarımdan 1. kalite olan yoktu çok üzüldüm Çoğu orta kaliteydi 5. Gün dondurdukları da var nasıl oluyor anlamıyorum.. yarın test yapcam hayırlısı bakalımm.. valla erkekte sorun olsa bile acıyı yine biz çekiyoruz adalete bakın
Canım amh içinde kaliteyıde gosterıyo dıyorlar yumurtalık rezervın azaldıysa kalitelerıde azalmıştır dıye bir teorı var ama nasıl oluyor hiç bilmiyorumArkadaşlar şu doktorlsrın taktığı amh hiç takılmsyın.sadece yumurta rezervini gösterir başka bişey değil o değer.yani abartıyorlsr amh da amh.e 0.01 olan hamile kalıyor 0.30 olan da kaldı.ben inanmıyorum o amh.o sadece yumurta rezervini gösterir.asıl önemli olan rahim yapısı.rahim iç yapısı ve duvar kalınlığı.hidrosalpenx olmamalı tüpler açık veya olmasa daha iyi dış gebelik olmaz...gibi gibi.
Yani şöyle 35 yaş üstü amh giderek düşüyor rezerv de düşüyor buna bağlı rahim için de ysşs bsğlı işte yumurtalar ysşlı .işte rahim de de aynı düşünceler.aslında ben bir ara çok takılmıştm bu konuya.artık bıraktım 0.30 0.50 ile kalan insanlar var.çevrem de de görüyorum.takılmamak lazım.ysni hocalar dese de kulağın bir kenarında dursun fakst çok da takmamak lazımCanım amh içinde kaliteyıde gosterıyo dıyorlar yumurtalık rezervın azaldıysa kalitelerıde azalmıştır dıye bir teorı var ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Amh ın degiştiğini duydum bir doktorda saglıklı yaşam ve takviyelerle, bazı doktorlarda sabit dıyo cunku aslında degısıyo. Aman her kafadan bir ses cıkıyo veren AllahYani şöyle 35 yaş üstü amh giderek düşüyor rezerv de düşüyor buna bağlı rahim için de ysşs bsğlı işte yumurtalar ysşlı .işte rahim de de aynı düşünceler.aslında ben bir ara çok takılmıştm bu konuya.artık bıraktım 0.30 0.50 ile kalan insanlar var.çevrem de de görüyorum.takılmamak lazım.ysni hocalar dese de kulağın bir kenarında dursun fakst çok da takmamak lazım