Bir de 90 değeri gerçekten yüksek bir değer 7. Gün için maşallah. 2 embrio mu transfer edilmişti?hayırlı olsun cnm. bende 7.günü kan verdim 90 çıktı değerim. Doktorum çok erken vermişsin yorumlayamam değerini, test günü kan ver dedi. o an çok moralim bozuldu, üzüldüm. 2 gün sonra tekrar verdim 2 kat artışı gördüm rahatladım. dün test günümdü. çok şükür değerim artmış. Moralini çok bozma içini rahatlatmak için 2 gün sonra tekrar kan ver artışa bak cnm.
Doktorlar biraz garantici davranıyor demekki cnm. Ama inan yükselecek değerin ve üzüldüğümüzle kalıcaz.Bir de 90 değeri gerçekten yüksek bir değer 7. Gün için maşallah. 2 embrio mu transfer edilmişti?
Canım tekrar vermene gerek yok aslında hatta ultrason a gitsen kese görünürDoktorlar biraz garantici davranıyor demekki cnm. Ama inan yükselecek değerin ve üzüldüğümüzle kalıcaz.
Teşekkür ederim, yok canım tek embriyo transfer edildi 5.gün embriyosu. işin garibi dün transferin 14. günü idi ve test günümdü. 2800 lü bi değer çıktı ve doktor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. 4. kez kan veriyorum delik değik oldu kollarım.
Biliyorum cnm ama doktorum çok garantici. 5. gün embriyosu transfer edildi 14.gün test dedi. Nasıl dayanıcam o kadar gün. Benden sonra transfer olanların test tarihi bile benden önce idi. Gönlü olsun doktorumun vericem kan.Canım tekrar vermene gerek yok aslında hatta ultrason a gitsen kese görünür
Teşekkür eddrim ☺
amin benimde 16 haftalıkkem kese yurtıldı çok zordu doğum yaptım 8 saat sancılarla evladımı kaybettim18 haftalıkken aynı şey başıma geldi.enfeksiyon yüzünden kesen delinmisti çok zor bir surecti Allah kimseye yasatmasin
Çok sevindim hayırlı olsun canımBiliyorum cnm ama doktorum çok garantici. 5. gün embriyosu transfer edildi 14.gün test dedi. Nasıl dayanıcam o kadar gün. Benden sonra transfer olanların test tarihi bile benden önce idi. Gönlü olsun doktorumun vericem kan.
Yarın için şehir hastanesine randevu aldım muhtemelen o görecek keseyi. Başka bi doktor ama olsun hem ilaçta yazdırmak istedim jeli filan yazdırıcam, uygun görürse belki raporda çıkartırım.
Çok teşekkür ederim cnm. Darısı size inşallah, Allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğuÇok sevindim hayırlı olsun canım
Sebep ne gösterildi cnm.bende ki durumamin benimde 16 haftalıkkem kese yurtıldı çok zordu doğum yaptım 8 saat sancılarla evladımı kaybettim
Gözünüz Aydınhayırlı olsun cnm. bende 7.günü kan verdim 90 çıktı değerim. Doktorum çok erken vermişsin yorumlayamam değerini, test günü kan ver dedi. o an çok moralim bozuldu, üzüldüm. 2 gün sonra tekrar verdim 2 kat artışı gördüm rahatladım. dün test günümdü. çok şükür değerim artmış. Moralini çok bozma içini rahatlatmak için 2 gün sonra tekrar kan ver artışa bak cnm.
Enfeksiyon malesefSebep ne gösterildi cnm.bende ki durum
Aynı denize giemiştim aptallık ettiğimi düşünüyorum.clexane da kullanma dedi.ama o salak prof.beni sürekli alttan muayne etti ordan da kapmış olma olasılığım yüksekEnfeksiyon malesef
AminnnnnnÇok teşekkür ederim cnm. Darısı size inşallah, Allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu
Ben kıştı işyerinde salgın vardı grip oldum 10 gün yattım Dr gittim ilaç bile vermedi verseydi belki çoçupum yaşıcaktı kısmetAynı denize giemiştim aptallık ettiğimi düşünüyorum.clexane da kullanma dedi.ama o salak prof.beni sürekli alttan muayne etti ordan da kapmış olma olasılığım yüksek
Kaç gün arayla baktırdınız da bu kadar yüksek çıkmış maşallahDoktorlar biraz garantici davranıyor demekki cnm. Ama inan yükselecek değerin ve üzüldüğümüzle kalıcaz.
Teşekkür ederim, yok canım tek embriyo transfer edildi 5.gün embriyosu. işin garibi dün transferin 14. günü idi ve test günümdü. 2800 lü bi değer çıktı ve doktor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. 4. kez kan veriyorum delik değik oldu kollarım.
1 hafta arayla baktirdim cnm. Çok şükürKaç gün arayla baktırdınız da bu kadar yüksek çıkmış maşallah
Benim de 8.günde 102, 3 çıktı yarın bidaha baktıracam inşallah katlanır1 hafta arayla baktirdim cnm. Çok şükür
Inşallah kat kat katlansın değerin cnmBenim de 8.günde 102, 3 çıktı yarın bidaha baktıracam inşallah katlanır
İnşallah canım anladık ki bir tek pozitif görmeyle kalmıyormuş daha arkası da var kese kalp atışı inşallah o günleri de atlatırda Rabbim kucağımıza almayı nasip ederInşallah kat kat katlansın değerin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?