Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Bir de 90 değeri gerçekten yüksek bir değer 7. Gün için maşallah. 2 embrio mu transfer edilmişti?

Bir de 90 değeri gerçekten yüksek bir değer 7. Gün için maşallah. 2 embrio mu transfer edilmişti?
Doktorlar biraz garantici davranıyor demekki cnm. Ama inan yükselecek değerin ve üzüldüğümüzle kalıcaz.
Teşekkür ederim, yok canım tek embriyo transfer edildi 5.gün embriyosu. işin garibi dün transferin 14. günü idi ve test günümdü. 2800 lü bi değer çıktı ve doktor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. 4. kez kan veriyorum delik değik oldu kollarım.

Canım tekrar vermene gerek yok aslında hatta ultrason a gitsen kese görünür

Canım tekrar vermene gerek yok aslında hatta ultrason a gitsen kese görünür
Biliyorum cnm ama doktorum çok garantici. 5. gün embriyosu transfer edildi 14.gün test dedi. Nasıl dayanıcam o kadar gün. Benden sonra transfer olanların test tarihi bile benden önce idi. Gönlü olsun doktorumun vericem kan.
Yarın için şehir hastanesine randevu aldım muhtemelen o görecek keseyi. Başka bi doktor ama olsun hem ilaçta yazdırmak istedim jeli filan yazdırıcam, uygun görürse belki raporda çıkartırım.

Çok sevindim hayırlı olsun canım

Gözünüz Aydın

Aynı denize giemiştim aptallık ettiğimi düşünüyorum.clexane da kullanma dedi.ama o salak prof.beni sürekli alttan muayne etti ordan da kapmış olma olasılığım yüksek
Ben kıştı işyerinde salgın vardı grip oldum 10 gün yattım Dr gittim ilaç bile vermedi verseydi belki çoçupum yaşıcaktı kısmet

Kaç gün arayla baktırdınız da bu kadar yüksek çıkmış maşallah

Kızlar beta 15.66 ne demek.Yarın test günümdü ben idrar testi yaptım iki gün önce negatif çıkınca ilaçları bırakmıştım.Doktorum bu değere şuan için pozitif dedi iki gün sonra tekrar ver netleşecek dedi.Bu durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…