• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Dedigine cok cok katiliyorum tatlimm..bunlarin yani sira kalitede onemli..bende rahimle alakali hicbir sikinti yok mesela..ama 2 denememdede 2. Kalite embriyo elde edildi..2 sindede negatifi yasadim..butun bahsettiklerimizle olmicak diye bisey de yok sadece rahim yada kalitede problem oldugunda sans azaliyoo..tuo bebekte onemli olan sansi artirabilmek..
Rahim duvar kalınlığın ne ?tüpler de sıvı yani hidrosalpenx olmasın.hiç baktırdın mı.troidlere anti tpo t3 t4 e baktırdın mı.bence hidrosalpenx olabilir sende.yakın zaman da rahim filmi çektirmediysen iyi bir yerde tekrar çektir derim

Selam kızlar yakın zamanda bahceci cem çelikte işlem yaptıran varmımeşimde mırfoloji 0 bendede çikolata kisti var ve sol tüpümde azcık tıkanlıklık var 1aşılama 2tüp bebek kocaeli üniv denedik malesef gebelik olmadı cem hocada tekrar rahim filmi istedi sonrasınds eşimin tedavisi bitince başlıcaz heycanlıyım uöarım bunsefer olur

Selam kızlar. Ben de 7 yıllık evliyim. Bu süreçte 5 denemem var. 4. denemem pozitif olmuştu onda da 6 haftalıkken düşük oldu. Tüplerimin ikisi kapalı, amh 0,14. Tarlusal kullandım bitti bugün adetimle başlayacam insallahhh🤲

Rahim duvar kalınlığın ne ?tüpler de sıvı yani hidrosalpenx olmasın.hiç baktırdın mı.troidlere anti tpo t3 t4 e baktırdın mı.bence hidrosalpenx olabilir sende.yakın zaman da rahim filmi çektirmediysen iyi bir yerde tekrar çektir derim
Canim inan bana hic bu sekilde aciklama yapilmadi..en son ocak ayinda rahim filmi cektirmistim..rahimle alakali soru sordugumda..sorun olmadigi soylendi..bu sayfiklarinin hepsi rahim filminde belli oluyomu

Selam kızlar. Ben de 7 yıllık evliyim. Bu süreçte 5 denemem var. 4. denemem pozitif olmuştu onda da 6 haftalıkken düşük oldu. Tüplerimin ikisi kapalı, amh 0,14. Tarlusal kullandım bitti bugün adetimle başlayacam insallahhh🤲
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah umarım bu kez de pozitifi görürsünüz ve bu kez inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Arkadaşlar şu doktorlsrın taktığı amh hiç takılmsyın.sadece yumurta rezervini gösterir başka bişey değil o değer.yani abartıyorlsr amh da amh.e 0.01 olan hamile kalıyor 0.30 olan da kaldı.ben inanmıyorum o amh.o sadece yumurta rezervini gösterir.asıl önemli olan rahim yapısı.rahim iç yapısı ve duvar kalınlığı.hidrosalpenx olmamalı tüpler açık veya olmasa daha iyi dış gebelik olmaz...gibi gibi.
En komiğini söyliyim amh ile ilgili 🤣 benim amh 3.50 civarı ama ultrasonla bakıldığında sağda 4 solda 2 yumurta var bu nasıll iş 🤣🤣

Arkadaşlar diyelimki 5. Gün embriyosu transfer edildi,gebelik testi ne zaman yapılır 5-6-7 gün sonra mı

Canım ben 6. Gün evde test yapmıştım hayalet bir çizgi çıkmıştı. 5. Gün tek embriyo transferiydi.8-9. gün gibi de kan tahlilini yaptırdım. Doktorlar garanti olsun diye 10-12. gün yapın diyolar.

Evet çok şükür. Oğlum 1,5 yaşında şimdi 2. transferin sonucunu bekliyorum. Bu sefer erken test yapmayı düşünmüyorum çünkü pozitif bile olsa yülselecek mi sağlıklı mı diye daha çok stres yapıyosun. Pozitifi görünce de bitmiyor maalesef stres bizde.
Çok haklısınız insalah bizde görürüz pozitifi sağlıklı bebişim olur cuma günü Bnm de test günüm

Merhaba kızlar. Bisey sormak istiyorum. Benim perşembe gün yumurta toplamam vardı. O gün bana ordaki hemşire 5-6 gün sonra kanamaniz olacak demisti. Dün yani işlemden sonraki 4. gün lekelenme tarzında kanamam başladı. Bu kanama neyin nesi yaşayan var mı içinizde?
Kuzum merak etme korkulacak birşey yok opudan sonra erken adet görülüyor🤗 Bende 4. Gün adet olmuştum. Hayırlı olsun inşallah sağlıklı güzel embriyoların olur, sıkı sıkı tutunur.💜

Aaa adet mi olunuyor. Yeni birşey daha öğrendim ☺
Tabi benim dondurulmuş transferim olacaktı rahim dinlendirdik o yüzden ilaç kullanmıyordum ve adet oldum erkenden. Eğer taze transfer olunacaksa bildiğim kadarı ile transfer hazırlığı ilaçları başlanıyor adet engelleniyor 🤗

Canim inan bana hic bu sekilde aciklama yapilmadi..en son ocak ayinda rahim filmi cektirmistim..rahimle alakali soru sordugumda..sorun olmadigi soylendi..bu sayfiklarinin hepsi rahim filminde belli oluyomu
Rahim filmini iyi bir merkez araştır bu işte uzman orda çektir bence hidrosalpenx varsa tutmaz canım.su embriyoyu iter.rahim de tutunmasını engeller.rahşm duvarın kalın değilse tutmsz.rahim duvarında kanlanma yani iyi doku yoksa tutmaz.rahim iç yapısı düzyün değilse tutmaz.yapışıklık o bölgede varsa açtırman lazım.yani bu saydıklarıma ilave troidlerine baktır

En komiğini söyliyim amh ile ilgili 🤣 benim amh 3.50 civarı ama ultrasonla bakıldığında sağda 4 solda 2 yumurta var bu nasıll iş 🤣🤣
Diyorum ya amh da amh doktorlar takmış amh.baksana sen rahim iç yapısına rahşm ters mi nasıl.tüpler de sıvı var mı duvar kalınlıpı.takılmışlar amh a.benim doktorum o kadsr doktor gezdim amh hiç takılmadı

Back