- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #13.141
Çok sevindim ya vallahi iki bebe peş peşe biraz zor olur ama sen kizcende bayağı yol aldin. Desteksiz uyuyor yeme problemi yok her şeyi veriyorsun. Onun için çokta zorlanmazsin gibime geliyor. Soğukkanlı bir insansın öyle bir izlenim aldım. Anneliği benim gibi abartarak yaşamadın.Sonucum 400insallah iki gune iyi artar da tam sevinirim
Ayy insallah aynen dedigin gibiyim bu insallah her sey yolunda olirsa dogana kadar kizim biraz daha büyürse daha da iyi olir her seyÇok sevindim ya vallahi iki bebe peş peşe biraz zor olur ama sen kizcende bayağı yol aldin. Desteksiz uyuyor yeme problemi yok her şeyi veriyorsun. Onun için çokta zorlanmazsin gibime geliyor. Soğukkanlı bir insansın öyle bir izlenim aldım. Anneliği benim gibi abartarak yaşamadın.Onu vermedim bunu vermedim halen vermiyorum gerçi o saatte yatsın illa şu saate kalmasın gibi şeyler yıprattı beni. Allah gönlüne göre versin inşallah bir de oğlun olur
Canım gözün aydın cok sevındım hayırla yukselır ınsallahAyy insallah aynen dedigin gibiyim bu insallah her sey yolunda olirsa dogana kadar kizim biraz daha büyürse daha da iyi olir her sey
Ben de hala tuhafim hamileligi de ozledimCanım gözün aydın cok sevındım hayırla yukselır ınsallahcok tuhaf hıssettım kendımı gecmıs zamana götürdün beni
İnşallah canım iyi çok şükür eşimle oğlumda bişey yokCok gecmıs olsun canım ınsallah kolay atlatırsın. Bebiş nasıl
Canım hayırlı olsunSonucum 400insallah iki gune iyi artar da tam sevinirim
Ay Allah korusun canım inşallah sıkıntısız atlatırım aşı oldunmu sen5. Gün olduğunda ateşin çıkarsa bilki ciğere inmiş benim hastalık sonrası takibimi yapan göğüs hastalıkları doktoru yakınlarınizada bunu söyleyin demişti. Özel hastaneye gidip cektirmistim 5. Gün yeni iki ciğere inmişti mesela benim. Dikkat et kendine canım ben ayakta geçiriyor gibiyken ölümün kıyısından döndüm. Dıştan temiz bir elma içinde kurt var benimki tamamen böyleydi.
Darisi tekrar sizlereCanım hayırlı olsun
Sonrasında oldum canım iki doz biontech oldum. İkincisini iki hafta önce oldum sarstı biraz. Ateşim çıkar gibi oldu tansiyonum düştü şükür birgün sürdü.Ay Allah korusun canım inşallah sıkıntısız atlatırım aşı oldunmu sen
Hamileliğimi bende özledimBen de hala tuhafim hamileligi de ozledim
Ben mecbur sinovac olcam canım penisilin alerjim varSonrasında oldum canım iki doz biontech oldum. İkincisini iki hafta önce oldum sarstı biraz. Ateşim çıkar gibi oldu tansiyonum düştü şükür birgün sürdü.
İyim canım çok şükür hafif öksürüğü var onun diş da iyimAngelnursee canım nasıl oldun
Anladım canım benimde niyetimde o vardı bulunduğum yerde diğeri vardı. Sevindim iyi olduğunaBen mecbur sinovac olcam canım penisilin alerjim var
O da gecer ınsallah canım yaİyim canım çok şükür hafif öksürüğü var onun diş da iyim
canım değerin arttımı tekrar hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah iyi cesaret etmişsin küçük bebişleDarisi tekrar sizlere
her bebek kendine özel takma bence bizde 2 erkek bebek var ikisinin de istekleri becerileri birbirinden çok farklı. Bizimde birisi her şeyi önce yapıyor diğeri ondan görüp yapıyor ama birbirlerini geliştirdikleri çok nokta da var.Kızlar bebeklerin dil gelişimleri ne durumda ? Kızım ayından önde de erkek bebeğim ayına göre biraz geri kaldı sanki. Erkek bebekler geç konuşur diyorlar kime sorsam. Oğlum genel anlamda rahat bir bebeksaf çıkarcı işine gelenle ilgileniyor . İşine geldiği gibi yapıyor her şeyi. Anlıyor gidelim gelelim. Yiyelim isteklerini de belli ediyor ama Kelimeye dökümuyor henüz. Bireysel farklılıkları var üniversiteside gördüğüm derslerdenolsun mesleğim gereği olsun bunun farkındayım da kızımın önden gitmesi oğlumun rahatlığı bende ister istemez stres oluşturuyor
Evet taklit ile çok şey katıyorlar birbirlerineher bebek kendine özel takma bence bizde 2 erkek bebek var ikisinin de istekleri becerileri birbirinden çok farklı. Bizimde birisi her şeyi önce yapıyor diğeri ondan görüp yapıyor ama birbirlerini geliştirdikleri çok nokta da var.
Ben erkek bebek gec konusur lafına ınanmıyorum pekKızlar bebeklerin dil gelişimleri ne durumda ? Kızım ayından önde de erkek bebeğim ayına göre biraz geri kaldı sanki. Erkek bebekler geç konuşur diyorlar kime sorsam. Oğlum genel anlamda rahat bir bebeksaf çıkarcı işine gelenle ilgileniyor . İşine geldiği gibi yapıyor her şeyi. Anlıyor gidelim gelelim. Yiyelim isteklerini de belli ediyor ama Kelimeye dökümuyor henüz. Bireysel farklılıkları var üniversiteside gördüğüm derslerdenolsun mesleğim gereği olsun bunun farkındayım da kızımın önden gitmesi oğlumun rahatlığı bende ister istemez stres oluşturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?