- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #13.121
Canım tek uykuda gündüz uyku saati 1.5 - 2.5 saat aralığı veriliyor. Ortalama 2 saat oluyor. Çok fazla araştırdım doktora da sordum çünkü benimkiler ilk geçişte 1 saat uyuyup uyandılar. Adapte olmaya çalıştıkları için normal dedi 45 dakika 1 saat zamanla 2 2.5 saati bulur dedi. Gerçekten öyle oldu 1.5 2 saat uyuyorlar gece uykusunu iyi uyumuslarsa 1.5 saat biraz erken uyandilarsa 2 saat uyuyorlar. Mızmızlanmadan duruyorlar. Sabah 7 7.30 gibi oğlum 7.30 8 gibi de kızım uyanıyor. Akşam 8.30 9 gibi uyumuş oluyorlar. Öğlen kızım 1.5 saat uyuyor çünkü gece çok kaliteli uyuyor. Oğlum 2 saat uyuyor bazen geçiyor da çünkü geceAz uyuyormuş canım nasıl dayanıyor peki mızmız mı sürekli? Eger oyleyse tek uyku ıcın erken bence. Biz hala 2 uykudayız ve uzatabileceğim kadar uzatmak istiyorum uzmanlar da öyle diyor zaten
Oda doğru bitmezAz kaldı direnin surda süper 2 yaş sendromuna ne kaldı2 olur 3 u bekleriz ömür böyle geçip gider. Canları sağ olsun gerisi kendiliğinden olur
Mızmız değil canım ama sürekli esiyor gözlerini ovuyor uykusu var uyumuyor naptysam uyumuyor bir hftdr napcağmı şaşrdım gecede aynı sürekli uyanıyor ortakulak iltihabı çıktı 7 gündür antibiyotik alıyor sanırım ondan dolayı böyleyizAz uyuyormuş canım nasıl dayanıyor peki mızmız mı sürekli? Eger oyleyse tek uyku ıcın erken bence. Biz hala 2 uykudayız ve uzatabileceğim kadar uzatmak istiyorum uzmanlar da öyle diyor zaten
Yeni geçince benim oğlan da öyleydi sonra alıştı. Ya ben 10 aylık olana kadar gece daha çok uyuyordum ne olduysa korona sonrası oldu. Evet geç uyurlardi falan ayakta falan çok sıkıntı yaşadım uyutana kadar ben orda sorun çok yaşadım ama uyudularmi da vurur kafayı yatardım. İkiz bebek ile ilk 8 9 ay gece uykusuz kaldım desem yalan söylemiş olurum. 4 aydır şu lanet illetten sonra uyutmakta zorlanmiyorum bu sefer çabuk uyuyorlar yormadan. Ama gece gitti vallahi ikiz analarının cennet iki defa ayakları altında olmalıMızmız değil canım ama sürekli esiyor gözlerini ovuyor uykusu var uyumuyor naptysam uyumuyor bir hftdr napcağmı şaşrdım gecede aynı sürekli uyanıyor ortakulak iltihabı çıktı 7 gündür antibiyotik alıyor sanırım ondan dolayı böyleyizgerçi benim oğlumun doğuştan problemli uykusu çok çektim uykudan bir ara düzeldi diye sevindim şimdi tepetaklak
Bencede kesinlikleYeni geçince benim oğlan da öyleydi sonra alıştı. Ya ben 10 aylık olana kadar gece daha çok uyuyordum ne olduysa korona sonrası oldu. Evet geç uyurlardi falan ayakta falan çok sıkıntı yaşadım uyutana kadar ben orda sorun çok yaşadım ama uyudularmi da vurur kafayı yatardım. İkiz bebek ile ilk 8 9 ay gece uykusuz kaldım desem yalan söylemiş olurum. 4 aydır şu lanet illetten sonra uyutmakta zorlanmiyorum bu sefer çabuk uyuyorlar yormadan. Ama gece gitti vallahi ikiz analarının cennet iki defa ayakları altında olmalıoğlan bebekler bence uykuyu sevmiyor kızlar gerçekten seviyor
Ben bu yılda evdeyim.. yapıp yapabileceğım en büyük fedakarlıktir onlar içinBencede kesinlikleben birtaneyle zor bakıyorum gerçi benimki ikizlere bedel kasımda işe başlycam böyle giderse napcam bilniyorum
Memlekete geldin ama demi ailen yanında. Eşinin aileside ordaysa babaanne ile anneanne bakarlar dönüşümlü.Bencede kesinlikleben birtaneyle zor bakıyorum gerçi benimki ikizlere bedel kasımda işe başlycam böyle giderse napcam bilniyorum
Evet canım kendi memleketimdeyim eşimin ailesi osmaniyede. Annem bakıcak şükürMemlekete geldin ama demi ailen yanında. Eşinin aileside ordaysa babaanne ile anneanne bakarlar dönüşümlü.
Hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre versin inşallah. Kizcene kardeş nasip etsin sonucu bize yazKizlar epeydir yoktum 28inde transferim yapildi. İyi haber su dondurulmus 3embriyom oldu bu sefer çok şükür. Ama bu sefer onceki gibi belirtim falan yok negatif cikarsa uzulecegim
Hayırlısı olsun canım kaç tane transfer yapıldı? Her zaman belirti olacak diye bişi yok takma kafana. Tekrar aynı şeyleri yaşamak nasıl bir duygu canımKizlar epeydir yoktum 28inde transferim yapildi. İyi haber su dondurulmus 3embriyom oldu bu sefer çok şükür. Ama bu sefer onceki gibi belirtim falan yok negatif cikarsa uzulecegim
Bir embriyo yapildi yine.tekrar yasamak degisikti en bastan tedavi almak zor oldu ayni stresi Sikintilari yasiyo insan bebegi olsa da en azindan ben yasadim. Bu da ayri bi umut beklenti ve tedavi sonucta. Hayirlisi bakalim. Zaten fiyatlar da alip basini gidiyo yillar gectikce. O zaman 10bin olan simdi 14bin olduHayırlısı olsun canım kaç tane transfer yapıldı? Her zaman belirti olacak diye bişi yok takma kafana. Tekrar aynı şeyleri yaşamak nasıl bir duygu canım
Uff ucmus resmen fıyatlar. Benım donmusum var ama ona bile cesaret edemiyorum suan. Hayırlısı olsun hakkınızda ne zaman test vereceksinBir embriyo yapildi yine.tekrar yasamak degisikti en bastan tedavi almak zor oldu ayni stresi Sikintilari yasiyo insan bebegi olsa da en azindan ben yasadim. Bu da ayri bi umut beklenti ve tedavi sonucta. Hayirlisi bakalim. Zaten fiyatlar da alip basini gidiyo yillar gectikce. O zaman 10bin olan simdi 14bin oldu
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırızKizlar epeydir yoktum 28inde transferim yapildi. İyi haber su dondurulmus 3embriyom oldu bu sefer çok şükür. Ama bu sefer onceki gibi belirtim falan yok negatif cikarsa uzulecegim
Ciğere indirme canım dikkat et ciğere immedikce hafif geçer çok geçmiş olsunKızlarrr bende corona ya yaklndım
Ciğere indirme canım dikkat et ciğere immedikce hafif geçer çok geçmiş OLSUN
Sağol canım inşallah inmez biraz öksürük başladıCiğere indirme canım dikkat et ciğere immedikce hafif geçer çok geçmiş olsun
Cok gecmıs olsun canım ınsallah kolay atlatırsın. Bebiş nasılKızlarrr bende corona ya yaklndım
5. Gün olduğunda ateşin çıkarsa bilki ciğere inmiş benim hastalık sonrası takibimi yapan göğüs hastalıkları doktoru yakınlarınizada bunu söyleyin demişti. Özel hastaneye gidip cektirmistim 5. Gün yeni iki ciğere inmişti mesela benim. Dikkat et kendine canım ben ayakta geçiriyor gibiyken ölümün kıyısından döndüm. Dıştan temiz bir elma içinde kurt var benimki tamamen böyleydi.Sağol canım inşallah inmez biraz öksürük başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?