Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim oğlan çok güzel konuşuyor canım baya şey söylüyor kedi bitti ver al at mama anne baba dede teyze abla abi

Ben erkek bebek gec konusur lafına ınanmıyorum pek oğlumun maşallahı var o konuda
İşte ne bilim kimle konussam benim oğlan da diye cümle duymaktan gına geldi Yok anacim benimki yürümesi gibi çok rahat ya biz stres olduk o pat diye yürüdü gitti şimdi konuşma . Anneciğim gel bak ne güzel şeyler var anlatayım konuşayım dediği mammam aklı fikri gezme ve yemede

Benim oğlan çok güzel konuşuyor canım baya şey söylüyor kedi bitti ver al at mama anne baba dede teyze abla abi
Benimde kız öyle söylüyor söylediğinden daha çok anlıyor. Kakasini falan söylemeye başladı. Kendini geçti kardeşini diyor Ömer iyyy diyor yâda pufff pis kokmuş yani ama oğlum sanırım hep böyle olacak çünkü aşırı gamsız stressiz rahat bir bebek dünya yansa da umrunda olmaz gibi bir tavrı var. Babasına çekmiş içinde yaşıyor dede baba mama nen ( araba hastası el freni direksiyon hakimiyeti maşallah süper toplasan on defa arabaya binmemisti 12 aylıkken bunu fark ettik..el freni vitesi falan bilinçli yapıyor. Zaten sonra öne bir daha izin vermedik ağlıyor direksiyon için) düt düt yine araba ile ilgili üç defa anne dedi sağ olsun yeter sana bu kadar der gibi daha demedi. Ezan okununca elini havaya kaldırıyor camiye bakıyor aaa diyor. Anladığına eminim kal gidiyoruz dediğim de benden önce kalkıyor mutfağa gidiyoruz dediğim de mutfağa yöneliyor her şeyin farkında ama beni kanser etmeye niyetli. Evde bir bebek daha olmasa normal gelişim dönemleri hızlı yavaş olur diyeceğim de kız da maşallah tam tersi. Anne ,baba, dede ,amca amcanın ismi ,dayısının ismini elma top balon kedi, Allah mama, gel, haydi, kapı, lamba , saat , koltuk ... İsim olarak Furkan Gürkan Ayşe diyor. O uctukca benim içime kurt düşüyor. Acaba oğlanın orta kulak iltihabı mı vardır acaba başka bir şey mi vardır. Vesvese giriyor içime

En çok da addahergün gezdiryoruz yinede doymuyor
Benimkiler de öyle öğlan sabıt çıkardığımız saatlerde kriz geçiriyor öğlen sonra 4 te mesela sürekli çıktıksa bitti saati gelince kapının önünde bekliyor birde açıyor kapıyı. İçeri alana kadar savaş çıkıyor 2 yaşa az kaldı dayan diyorum kendime

bizimkilerde öyle canım papağan gibiler ama sürekli konuşuyoruz herşeyi söylüyoruz kitap falan sürekli okunuyor
İnanki çocuğun ilgisi olmazsa çok zor öğrencilerimden biliyordum bunu ama şuan yaşıyorum. İkisininde annesi benim ikisine de aynı şekilde yaklaşıyorum. Adım adım büyüyoruz setlerine abone olmuşum 15. Ay setleri bugün geldi. Kız elinde geziyor. Soru soruyor parmağı ile hı hı diye diye bugün dilim uyuştu artık. Oğlan en ilgisini çeken yemek teması bu ayın. Muzu çok sever ona şöyle bir göz ucuyla baktı bu kadar annem gülüyor oralı değil seninki diyor. Artık onunla birebir yapacağız. 12. Ayda elma ile toplu bir etkinlik vardı. Bütün yuvarlaklar yiyecek değil yiyecekler yere atılmaz tarzı Bir şey kızla yapmıştık neyse amacına ulaştı. Oğlanın eline verdi topu ve elmayı. İkisine de baktı topu yere attı elmayı yemeğe başladı. Babam diyor daha ne işte topu yememiş atmış elmayı yemiş diyor. Hergun ayrı bir komedi dram karışık geçiyor Allah can sağlığı versin hepsine

canım değerin arttımı tekrar hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah iyi cesaret etmişsin küçük bebişle
Tesekkur ederim ettim valla ikisi beraber buyusun gitsin. İlkinde tutmazsa zaman gecer demistim bi daha deneyene kadar bi de Kizim cok sukur bi sikinti cikarmiyo bana. Tabi hastaligi, tuvalet egitimi falan bunlar gelecek daha ama su an iyiyiz. Degerim de Artiyo dun 7000 olmasi gerekti 6500cikti onu cok sorun etmedim sikinti olmaz insallah. Haftaya doktora giderim bi sikinti yoktur insallah.

Su konusmanin en iyi yanı dertlerini artik anlatabiliyolarcok mutluyum o yuzden daha da rahatladik
Aynen aç olduklarını yada istemediklerini. Uykuları geldiğini yada uyumak istemediklerini , , alt bezlerinden rahatsız olduklarını belli edecek kadar büyüdüler çok şükür. Az kaldı şu kış geçti mi İkizler dahi rahatlayacagiz. Senin sil baştan başlayacak ama sıcağı sıcağına iyi yaptın araya belki mesafe girse cesaretin kırılırdi. Kızında maşallah zor bebek değil benim tek bebeğim oğlum olsaydı senin gibi peş peşe yapardım. Kızım olsaydı beş yıl en az düşünmezdim belki de hiç düşünmezdim kurban olurum burda dedikodusunu yapıyor gibi oluyorum da mahvetti beni .

Anneyiz vesvese girmesi cok normal canım sen konusmaya devam et. Bir yerde okumustum istediklerini hemen anlamayın bırakın anlatmaya calıssın herseyı anlarsanız o da konusmak istemez diyordu yazıda belkı faydası olur size. Dayımın oğlu 3 yaşındaydı anne baba dedıgınde cok gec konustu.

Sıkıntı yoktur ınsallah canım yüregını ferah tut

Maşallah canım banyoya giriyorum arkamdan anne anne dıye bağırıyor içimin yağlarını eritiyor
Demi çok başka bir şey mis kizimda anneeee bağırıyor adamm diyorum tekrar anneee mutlu olduğumu anlıyor sanki babaya da aynısını yapıyor. Gözlerim doluyor bazen.Mevlam isteyen herkese nasip etsin çok şükür bin şükür

Aynen annelik babalık çok zormuş. O benim dediklerimi anlıyor burda sorun yokta kelimeye dökmesi çokta olmasa geride kaldı. Dediğini gibi Benim arkadaşımın iki çocuğunda konuşma geriliği olduğundan psikiyatri de demişti. Biraz sen geri dur hemen tepki verme konuşmak zorunda kalsın diye. Gerçi onlarda sorun başka bir boyuttu. Eşiyle sorunları çok ileri boyutta olup kavga da kıyametler koparmış çocuk size küsmüş tepkisini böyle gösteriyor demişti. Zaten sonu boşanma ile sonuçlandı çocuklar şuan daha sağlıklı psikolojik olarak normale döndüler.

Ayyy kız bitmiyor ki çok fenalar bu bıcırıklarkışın napıcaz bilmiyorum eve kaydırak salıncak alalım diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…