- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.601
2 yaşa kadar macun önerilmiyor zaten parmak fırçayla fırçalamak gerekiyormuş ama nerdeee vitaminlerini unutmadan verirsem ona şükürBen yapamıyorum düzenli acıkcası. Macun fılan da kullanmak istemıyorum daha erken bence
Nefes gitti bugünGecmıs olsun canım Rabbim tez zamanda şifa versin inşallahçok mu kötüsün komsumuzda atlattı cok sukur hava aldı 2-3 gun hastanede iyi şimdi korkma sende
Bebekler iyi canım her geçen gün semptom arttıYaa canım çok geçmiş olsun nefes mi alamıyorsun bebekler nasıl
Ah canım Allahım şifanı versin yardımcın olsunKızlar bana dua edin covid ciğerlerime inmiş hastaneye yatacağım yarın büyük ihtimalle
Eve geldim canım yatisa gerek duymadı yavrularımdan ayrı olmayacağımAh canım Allahım şifanı versin yardımcın olsun
Yok canım çok şükür hiç kalmadı büyük kopardığında yutamıyor geri atıyor ağzındanBüyük parca koparmıyor mu hıc canım elma armut fılan sert ya yutamama durumu oluyor mu
Evet canım ama azı geliyor ikitane hemde dün gündüz memede uyudu gece kendisi uyuduCiddi misin masallah diyim de. Gündüzlerids kendısı mı uyuyor? Kendi uyudugu ıcın mı boyle uzadı uykuları canım
Canım nasılsın durumun nasılEve geldim canım yatisa gerek duymadı yavrularımdan ayrı olmayacağım
Serum verdi şuan tek sorun bebekler ikisini birden tutamıyor eşimCanım nasılsın durumun nasıl
AaaDaha yeni canım 8 aylıkken gittik geldik
Al benden de o kadar2 yaşa kadar macun önerilmiyor zaten parmak fırçayla fırçalamak gerekiyormuş ama nerdeee vitaminlerini unutmadan verirsem ona şükür
Cok gecmıs olsun canım ya tez zamanda şifa bul ınsallahNefes gitti bugüncrp üç katına çıkmış diğerleri temiz ciğere inmiş.
Senın bebe bitirmedi mi daha dişleri canım yaa kolay cıkar ınsallah. Masallah ne guzel uyusun paşaEvet canım ama azı geliyor ikitane hemde dün gündüz memede uyudu gece kendisi uyudu
Rabbim yardımcınız olsun uslu dursun kuzular da inşallahSerum verdi şuan tek sorun bebekler ikisini birden tutamıyor eşim
bol çıngırak hışırlı kitap yiyorsa mama emzik arada mola verip bacak açmaAaae süper canım kendı arabamızla durursa 9 saat surer bızım de. Nasıl oyaladın ıpucu versene canım bana bıraz yanına neler aldın ne yedırdın
Oh maşallah çok sevindim canım şükür Allah hiç birimizi evlatlarımızdan uzaklarda bırakmasın aminEve geldim canım yatisa gerek duymadı yavrularımdan ayrı olmayacağım
Elini ta dibe kadar sokuyor mu sanırım oğlumun da gelecek bütün parmakları ile arkaya baskı uyguluyor.Evet canım ama azı geliyor ikitane hemde dün gündüz memede uyudu gece kendisi uyudu
360 derece dönenler var ondan aldık benimkileri ancak öyle döndürecek ki dursunlarbol çıngırak hışırlı kitap yiyorsa mama emzik arada mola verip bacak açmatabi ki arada bir ağlama:) oğlumun birisi arabada uykusu gelince uyuyor diğeri serile serile uyumaya alışık uyumakta zorlanıyor. Ama yolculuktan önce biz oto koltuğunu değiştirdik zaten ana kucağına sığmıyorlardı artık. Yüksek dışarıyı izleyebilecekleri bir model aldık onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Bu arada illaki ağlıycaklar çünkü ben bile yoruluyrum 6 saatte çocuklarda haliyle sıkılıyor yoruluyor
Yok canım 7 dişi var daha. Şuan azılar çıkıyorSenın bebe bitirmedi mi daha dişleri canım yaa kolay cıkar ınsallah. Masallah ne guzel uyusun paşa
Evet canım sokuyorElini ta dibe kadar sokuyor mu sanırım oğlumun da gelecek bütün parmakları ile arkaya baskı uyguluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?