Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar bebegim 5 aylik 17 gun sonra 6 aylik aylik olucak. 10 gun yogun bakimda kaldi.eve geldigi gunden beri zor emiyor.mama yi da kabul etmiyor.kasik mama vermeye basladim. 7 kilo suanda sizce iyi mi kizlar ??
Bebeğin kız mı erkek mi canım? 5 aylık benim kızım 7. 850 gr dı. 6 aylık olduk 8.5 olmuş. İki ayda toplam 1 kilo aldı. İlk dört ay sadece bir ayda 1 kilodan fazla alırdı. Reflü sıkıntısı vardı. Ar mama yeyi besleyici değil. 5 aylıkken süt işi bitti. Gece uyandırma işini bitirdim kendileri kaçta uyanırsa genelde bir defa. Bunlarda büyük etken bence öyle olunca 500 gr düştü. Senin bebeğin yoğum bakımda kalmış canım ve şu ara Red yaşıyor çok düşük değil. Hatta normal bu yaşadığı sıkıntılar geçince normale döner.

Ben verdim vermeye calisiyorum. Yemedi mi Bikac gun ara verip tekrar veriyorum. Yarisi agzina yarisi disina gidiyo ama boyle boyle alisacak. Sebze tadina da alismasi lazim bi sekilde ben boyle dusunuyorum
Benimkiler de balkabağını sevmedi dediğin gibi birgün vermedim unutturdum ertesi gün elma ile yediler ıımmm akılları gitti elma ile muz iyiki var

Kızlar bizde ek gıdaya başladık bugün normalde doktorun önerisi yoğurtla ama bugğn yoğurdumuz yoktu havuçla başladık listemizi atayım sizede fikir olsun
Meyve olarakta avakado vereceğim. Eşim aldı sert yumuşamasını bekliyorum. Kaysı mevsimi değil nerden bulacaksın. Mevsim meyvesi vermeye çalışıyorum. İki hafta falan sonra Trabzon hurması vereceğim. Tükendim bu ek gıda işinden

Kiz canim.hippin kasik mamasi canim.aksam 3 4 kez emmek icin kendi uyaniyor. Hala zor emziriyorum ayakta memeyi emiyor diye oda oda geziniyorum.15 gunde sadece 250 gram almis.morelim bozuldu.napiyim ne onerirsin ki

Kiz canim.hippin kasik mamasi canim.aksam 3 4 kez emmek icin kendi uyaniyor. Hala zor emziriyorum ayakta memeyi emiyor diye oda oda geziniyorum.15 gunde sadece 250 gram almis.morelim bozuldu.napiyim ne onerirsin ki
Benim bebekler bazen yemek istemiyor bir iki günü geçmeyecek şekilde göz yumuyorum üstlerine gitmiyorum ama uzun sürse oyuna falan döker az ama sık olacak şekilde zorladım sanırım canım

Kizlar bebegim 5 aylik 17 gun sonra 6 aylik aylik olucak. 10 gun yogun bakimda kaldi.eve geldigi gunden beri zor emiyor.mama yi da kabul etmiyor.kasik mama vermeye basladim. 7 kilo suanda sizce iyi mi kizlar ??
Benden. Bir hafta sonra doğum yapmıştın benim oğlumda 10 gün yoğun bakımda yattı bizim emmede sıkıntı olmadı ama gel gör ki bende onu tatmin edecek kadar süt olmadı bende mama veriyorum formül mama ama kilosuna gelince kız bebeğe göre iyi az değil bence zaten zamanla kilo alımi azalicak cnm zayıf olsa doktorunda söylerdi zaten

Doktorlar az bile kilo olsa tam diyorlar.kizimda kist fln cikti ondan mi ki diye takildi kafamda. Elimden geleni yapiyorum zorluyorum onun istedigi sekilde davraniyorum ama iste gel gor ayni

Sayfada gördüm canım. Doktor demedi. 7. Ayda verilenler diye. Brokoli vereceğim salı günü. Onu yerde karnabahar da yer

Doktorlar az bile kilo olsa tam diyorlar.kizimda kist fln cikti ondan mi ki diye takildi kafamda. Elimden geleni yapiyorum zorluyorum onun istedigi sekilde davraniyorum ama iste gel gor ayni
Peki kisti noldu canım benim oğlumda da pipisinde eğrilik çıktı ameliyat olcak yaklaştıkça beni sitres basıyo bı yandan

Onu örnek olarak ekledi canım mevsim meyvesi ve sebzesi vereceğiz bizde. Oğluşun biri çok güzel yiyo ama bence diğeri hazır değil öğürdü yemek istemedi

tebrik ederim canım darısı başımıza

Ben karnabaharı sordum deneyip görcez dedi

Onu örnek olarak ekledi canım mevsim meyvesi ve sebzesi vereceğiz bizde. Oğluşun biri çok güzel yiyo ama bence diğeri hazır değil öğürdü yemek istemedi
Benim oğlan yirmi günde öğrenemedi pis mama yiye yiye ağzı kocaman ama açmıyor ucuna koyun ben hüp diye çekeyim diyor çok değişik bir şekilde yiyor kızım öğrendi vallahi ummadığım taş baş yardı direkt ağzını açıyor kocaman yutuyor

Kızım 7 aylık 7 kg. Doktor normal dedi bir ayda 250 aldı.Dert etmiyorum ben.
Peki kisti noldu canım benim oğlumda da pipisinde eğrilik çıktı ameliyat olcak yaklaştıkça beni sitres basıyo bı yandan
Takipteyiz her ay ultrason cekiyoruz. Gecen ay gittimizde kistlerimiz 2 cm cogalmus her iki tarfta da cikti.bebek oldugu icin ameliyat yapmak istemiyorlar hemen. 3 olursa o zman dusunelim genc kizligini etkiler diyr korkuyoruz.
Allah sizede sifa versin.

Allah korusun inşallah cogalmaz cnm kistler neresinde ki etkilesin aslında benim oğlumda yogunbakimdan taburcu olurken karaciğer de pıhtı vardı bir ay sonra gittik küçülmüş üç ay sonra yok olmuştu ultrason çeken doktor zaten büyük ihtimal yok olur demişti ama son gittiğimiz çocuk doktoru bı sene sonra tekrarlayin dedi yenileyebilir nadir de olsa dedi Rabbim şifalar versin kuzucuklarimiza kimseyi evlatla imtihan etmesin

Bizde dha kuculme yok ama ins olur. Yumurtaliklarinda canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…