- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #11.561
Allah yardımcınız olsun zordur tabi kolaylıkla cıkar ınsaşlahInsallah canim ya bi bakiyim ona valla cokmistik zormus bu dis Allahtan calismiyorum kac gundr uykusuz naprdim bilmiyorum esimde perisan oldu yazik cocuk bakiyor ise gidiyr bide
Evet az almıs sen bilirsin tabi canımBu ay 200 gr almış mesela az yani 5. Ayda. Sütüm zaten yok artık mamayla besleniyodu zaten. Onu da düzenli vermeme rağmen yeterli gelmiyo sanırım. Çalıştığım ilçedeki Tek doktor covid Ve gidemedik. Ben o yüzden kendim başladım az az bazı öğünlerde Bazen püre Bazen yoğurt ve Bazen de kaşık mama şeklinde verip bakacağım bi.
Canım boyu uzuyorsa kilo bazen dalgalı oluyor. Bizim sağlık ocağındaki hemşiresi aslında gelişimde boya bakıyoruz dedi. Benim kız ile oğlanın kilo farkı açılıyor ama boyları hemen hemen yakındı ki bu ay onda da açılma varBu ay 200 gr almış mesela az yani 5. Ayda. Sütüm zaten yok artık mamayla besleniyodu zaten. Onu da düzenli vermeme rağmen yeterli gelmiyo sanırım. Çalıştığım ilçedeki Tek doktor covid Ve gidemedik. Ben o yüzden kendim başladım az az bazı öğünlerde Bazen püre Bazen yoğurt ve Bazen de kaşık mama şeklinde verip bakacağım bi.
Allah rahmet eylesinKizlar bugun koronadan cok sevdigim birini anneannemi kaybettim benim en degerlilerim arasindaydi yaniyor cigerim yaniyor birer fatiha okurmusunuz Allah rizasi icin
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsunKizlar bugun koronadan cok sevdigim birini anneannemi kaybettim benim en degerlilerim arasindaydi yaniyor cigerim yaniyor birer fatiha okurmusunuz Allah rizasi icin
Gönderdim fatiha canım rabbim rahmet eylesinKizlar bugun koronadan cok sevdigim birini anneannemi kaybettim benim en degerlilerim arasindaydi yaniyor cigerim yaniyor birer fatiha okurmusunuz Allah rizasi icin
Verdim canım bugün yoğurt. İkiside beklediğim tepkiyi verdi. Kızım temkinli yaklaştı kediler gibi önce kaşıktaki yoğurdu diliyle bir yalamak istediYaa çok heyecanlı merak ettim neler olacak 2 bebekle
Bende bebişlerin birinden korkuyorum çok iştahlı değil diğeri obur yemeyi seviyodaVerdim canım bugün yoğurt. İkiside beklediğim tepkiyi verdi. Kızım temkinli yaklaştı kediler gibi önce kaşıktaki yoğurdu diliyle bir yalamak istediyavaş yavaş yedi iki seferde yuttu öğürtü kusma olmadı çok şükür gelelim oğluma çay kaşığı kesmedi bakalım yarın tatlı kaşığı umarım onu mutlu eder
Allah mekanını cennet eylesin başınız sağolsun canım. Rabbim hepimizi korusun bu virüsten çok dikkat edelimKizlar bugun koronadan cok sevdigim birini anneannemi kaybettim benim en degerlilerim arasindaydi yaniyor cigerim yaniyor birer fatiha okurmusunuz Allah rizasi icin
Allah rahmet eylesin canım başın sağolsunKizlar bugun koronadan cok sevdigim birini anneannemi kaybettim benim en degerlilerim arasindaydi yaniyor cigerim yaniyor birer fatiha okurmusunuz Allah rizasi icin
Canım mekanı cennet olsun inşallah başınız sağolsunAllah razi olsun hepinizden kizlar
başın sağolsun Allah sabırlar versin canm Allah rahmet eylesinKizlar zip, zip hamak kullanan var mi?
Başın sagolsun Allah sabır versin cnmKizlar bugun koronadan cok sevdigim birini anneannemi kaybettim benim en degerlilerim arasindaydi yaniyor cigerim yaniyor birer fatiha okurmusunuz Allah rizasi icin
Bal kabagı verdim bende 3 gun oldu yarın yeni besine gecicem ya havuc ya patates bakalım hangisi olursa. Haşlıyorum az suda sonra süzgecle eziyorum bugun birazını da catalla ezdim pütürlü olsun diye. 2-3 damla da zeytinyag koyuyorum canım.zuzu3838 yoğurt tadımını bugun tamamladık canım şükür bir sıkıntı çıkmadı. Yarın havuç a geçiyorum sen ne yaptın. Haşlayıp püre yapıp vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?