- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
İş yerinde belim ayrıldı resmen bugün yatacak yer aradım yoktu tabiSelam hanımlar. Nasılsıniz. Benim bugün biraz midem tuhaf agzım sulaniyorbelimde hafif ağrı var. Bide afedersiniz akıntım var. Hepsi bir arada bugün başladı. Iyiye yoruyorum. Ben bir yerde okumuştum kalp atışı başlayınca bunun gibi belirtilerde kendini gösterebilir.
Sizde ne var ne yok. Benim haftamdayken bunu yaşayan var mi
İş yerinde belim ayrıldı resmen bugün yatacak yer aradım yoktu tabiMide değişik ya benim kazınıyır ağız sulanması var sanki kusmadan önceki mide tuhaflığı gibi akıntı da var aynı
Gördüm kalp atışı için 2 hafta sonraya gel dediSen kese I görmüşmüydün
Canm yolk sac ne demek cahilliğimi maruz görün
Gördüm kalp atışı için 2 hafta sonraya gel dedi
benimde bel agrim hic gitmiyor yani cok guclu bir agri degil ama surekli orda bir his tum gun oturyorum bugun ofiste ufak yurusler yaptim aksam eve gelir gelmez yattim bide afedersin akintim hep varİş yerinde belim ayrıldı resmen bugün yatacak yer aradım yoktu tabiMide değişik ya benim kazınıyır ağız sulanması var sanki kusmadan önceki mide tuhaflığı gibi akıntı da var aynı
Ben onu sormadım ya kese var dedi işte o detaylı bilgi bilmediğim için sormadım açıkçası siz biliyor musunuz karındab bakıldı tüp bebekmiş alttan bakmayalım dediAltan mi muayene oldun? Yolk sac göründü mü? Kaç mm kese ölçtü ?
Aynen canım işten gelince tv izlerken de yatar konumdayım dinlensin belim diyebenimde bel agrim hic gitmiyor yani cok guclu bir agri degil ama surekli orda bir his tum gun oturyorum bugun ofiste ufak yurusler yaptim aksam eve gelir gelmez yattim bide afedersin akintim hep var
Yolk u öğrendim de sac nerede oluyo acabaAltan mi muayene oldun? Yolk sac göründü mü? Kaç mm kese ölçtü ?
Sac demek kese galiba cnm yani beraber yolk sacYolk u öğrendim de sac nerede oluyo acaba
Hımm bende diyorum sac ne ne kadar cahilimSac demek kese galiba cnm yani beraber yolk sac
Bende de kalp atışı ile estrofem kesti kızlar, şuan sadece prolutex göbekten iğne ve vitaminler var.
Mide bulantısı ben de çok yaşıyorum işe servisle gidip geliyorum yolda midem inanılmaz bulanıyor. Yemek görmek bile istemiyorumdoktorum ilk 3 ayda 3kilodan fazla alma dedi.
Hımm bende diyorum sac ne ne kadar cahilimaslında biz cok ayrıntıya giriyoruz ya yakında bırakıcam kk. Annelerimizin zamanında yolk sac mi varmış
Valla bende burda öğrendim yolk sac kendimi kese görmeye odaklamıştım onu öğrendim hastaneden geldim yolk sac çıktı önceden haberim olsa sorardım belkiHımm bende diyorum sac ne ne kadar cahilimaslında biz cok ayrıntıya giriyoruz ya yakında bırakıcam kk. Annelerimizin zamanında yolk sac mi varmış
Aynen benimkide 3. Cinsiyeti bile bilmiyolarmis 9 ay yatmış bana dusuk tehlikesi varmış ee tabi ozaman progestan mi vardi varsada annem bilmiyodu tabi :))bir komik hikayen benim annem 8 cocuk dogurmus bir bayan bunlarin hic birinden haberi yok ben anlatiyorum allah allah diyor o kadar ayrintilar mi var diyor
Bende burda öğrendim canım daha önce oyle muhabbet vardı okumuştum yoksa bende bilmiyordumValla bende burda öğrendim yolk sac kendimi kese görmeye odaklamıştım onu öğrendim hastaneden geldim yolk sac çıktı önceden haberim olsa sorardım belki
Çok sağol canımm senin de gözün aydınGözün aydın cnm
Kalp atışını duydun mu? Vajinal mi. Baktı? Kaç mm ölçtü keseyi ve kaç haftalık dedi?
Yok bana oyle bisey demedi kese gorunuyo icide dolu dedi sadece baska bisey demedi simdi bende takarim kafama bunuYolk sac görününce bebek de var demek yani boş gebelik değil. Onlar göründükten kısa bir süre sonra kalp atışı görülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?