Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

İş yerinde belim ayrıldı resmen bugün yatacak yer aradım yoktu tabi Mide değişik ya benim kazınıyır ağız sulanması var sanki kusmadan önceki mide tuhaflığı gibi akıntı da var aynı

İş yerinde belim ayrıldı resmen bugün yatacak yer aradım yoktu tabi Mide değişik ya benim kazınıyır ağız sulanması var sanki kusmadan önceki mide tuhaflığı gibi akıntı da var aynı
benimde bel agrim hic gitmiyor yani cok guclu bir agri degil ama surekli orda bir his tum gun oturyorum bugun ofiste ufak yurusler yaptim aksam eve gelir gelmez yattim bide afedersin akintim hep var

Yolk kesesi
Gebelik kesesi gözlendikten kısa bir süre sonra yolk kesesi de gözlenebilir hale gelir.

Yolk kesesi bir erken gebelik yapısıdır ve işlevi net olarak aydınlatılamamıştır. Bu yapı bir çem-ber görünümündedir ve içi siyah olarak gözlenir

Yolk kesesinin gözlenmiş olması anembriyonik gebelik olasılığını azaltması açısından önemlidir.

Yolk kesesi genellikle vajinal ultrasonografide gebelik kesesi 8–10 milimetre çapına ulaştığında, abdominal ultrasonografide ise gebelik kesesi 16–20 milimetreye ulaştığında gözlenebilir hale gelir.

Bende de kalp atışı ile estrofem kesti kızlar, şuan sadece prolutex göbekten iğne ve vitaminler var.
Mide bulantısı ben de çok yaşıyorum işe servisle gidip geliyorum yolda midem inanılmaz bulanıyor. Yemek görmek bile istemiyorum doktorum ilk 3 ayda 3kilodan fazla alma dedi.

Gözün aydın cnm
Kalp atışını duydun mu? Vajinal mi. Baktı? Kaç mm ölçtü keseyi ve kaç haftalık dedi?

Hımm bende diyorum sac ne ne kadar cahilim aslında biz cok ayrıntıya giriyoruz ya yakında bırakıcam kk. Annelerimizin zamanında yolk sac mi varmış
bir komik hikayen benim annem 8 cocuk dogurmus bir bayan bunlarin hic birinden haberi yok ben anlatiyorum allah allah diyor o kadar ayrintilar mi var diyor

Hımm bende diyorum sac ne ne kadar cahilim aslında biz cok ayrıntıya giriyoruz ya yakında bırakıcam kk. Annelerimizin zamanında yolk sac mi varmış
Valla bende burda öğrendim yolk sac kendimi kese görmeye odaklamıştım onu öğrendim hastaneden geldim yolk sac çıktı önceden haberim olsa sorardım belki

bir komik hikayen benim annem 8 cocuk dogurmus bir bayan bunlarin hic birinden haberi yok ben anlatiyorum allah allah diyor o kadar ayrintilar mi var diyor
Aynen benimkide 3. Cinsiyeti bile bilmiyolarmis 9 ay yatmış bana dusuk tehlikesi varmış ee tabi ozaman progestan mi vardi varsada annem bilmiyodu tabi :))

Gözün aydın cnm
Kalp atışını duydun mu? Vajinal mi. Baktı? Kaç mm ölçtü keseyi ve kaç haftalık dedi?
Çok sağol canımm senin de gözün aydın vajinal baktı kalp atışı duyduk, kesenin kaç mm olduğunu bilmiyorum ama bebek için 4,5 mm dedi canım. Sata göre 6+3 idim doktor 6+2 dedi sanırım heyecandan tam anlamadım hesaplar fln yaptı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…