Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim veriyo ve ayni iceriklerdeler ve bayada pahali doktrun anlasmali olduğu bi eczacidan 200 e alıyorum disarda 270 falan digeride 65 mideme de fazla geliyo ama doktrum ikisinide israrla devam etmemi soyluyodu
Hani tahlil sonrası verir dedim vermedi folik asit içiyorum.

Ben de estrofem hala kullanıyorum canım 11+4 um bence doktoruna güveniyorsan hiç takılma. Bir risk varsa kullandirmaz zaten. Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli bebierimiz gelecek
Bebek için yokta benim prolutex iğnem karaciğer değerimi artırmış. Şansa ayak ağrım için tedaviye başlamadan gitmiştim orda yaptırmıştım 17 olan değerim 80 olmuş. 40 olması lazım eğer haftaya artış devam ederse kesecek doktor. Tutunma problemi varsa verilir ama böyle bir problem yoksa fazla oluyor bence. Ben hem progesteron içeren iğne hem 4 tane hap hem sabah akşam jel. Haftaya tekrar verip ona göre merkezi arayacağım.

Canim mide olarak bende ayniyim yaa karnim ac aslinda ama yemek istemiyorum bi yedigimi bi daha yemek istemiyorum cok yemisimde bıkmışım gibi oldum

Sabahları uyandığımda benim de midem kazınıyor midem bulanıyor ama öğürecek kadar değil hiç iştahım da olmuyor bende aynıyım canım

Ben de yaptı hep yapıyor ama bende aşırı uyku yapıyor böyle sarhoş gibi oluyorum öğretmen olduğum halde bir şekilde atlatiyorum
Bende de aynı çok baş dönmesi oluyo çalışırken zor oluyo. Arkadaşlarınki fitilmiş o yapmaz da hapı çok fena

Canım senin doktorun hem kese hem de kalp atışını bir arada görmek için o tarihte çağırmıştır.diğer türlü kese zaten geçen haftadan görünürdü senin

Şeker ilacını tedaviden 6ay önce başlayarak kullandım ben de pco için. Yumurta kalitesi için kullanıyodum ama transferle bıraktım. Bütün ilaçlar çok fazla geldi. Hoş yumurtalarım da çok kaliteli olmadı zaten. Kendim bıraktım ben hata mı yaptım acaba devam mı edilmeliydi. Transferden sonra neyi etkiliyor ki acaba sana verdiklerine göre

Canim ben pkos olduğumu en son transferimde ogrendim 4. Tedavide oda verdiği ilaci arastrdim seker hastalari ve polikistikover hastalari kullaniyomus hemsirem seni hatrladim dedi yumurtan coktu falan ama demediler oncesinde fayda zarar soyle diyim diger 3 tedavim negatifdi ki pcoslulara taze transfer yapilmazken 2 si tazeydi bunda glifor kullandim isde tabi nasib de varmis pozitif gördük artk bi baglantisi varmi tevafuk mu bilemem keşke doktoruna danismadan bırakmasaydın

Bide yumurta kalitesi icin demissin ya kac ymurtan oldu ben bu ilaci o zmnlar kullanmadigim halde birinde 14 diğerinde 23 yumurta toplanmıştı ve genelde hepsine yakin olgundu

Sat 24 ekim transfer 14 kasım sonuc 25 kasım
Kese tarihim 9 aralık haftasonu girdiği için
cok şükür Rabbime

Selam hanımlar. Nasılsıniz. Benim bugün biraz midem tuhaf agzım sulaniyor belimde hafif ağrı var. Bide afedersiniz akıntım var. Hepsi bir arada bugün başladı. Iyiye yoruyorum. Ben bir yerde okumuştum kalp atışı başlayınca bunun gibi belirtilerde kendini gösterebilir.
Sizde ne var ne yok. Benim haftamdayken bunu yaşayan var mi

Bide yumurta kalitesi icin demissin ya kac ymurtan oldu ben bu ilaci o zmnlar kullanmadigim halde birinde 14 diğerinde 23 yumurta toplanmıştı ve genelde hepsine yakin olgundu
Çok şükür ilk tedavimde pozitifi gördüm ama 11 toplandı 5i işe yarar dediler ama 1 kaliteli embriyom oldu yani

Bünye ile alakalı bence canım. 7+4 üz bende henüz mide bulantısı yok. Mide yanmam vardı şükür ondan kurtuldum. Açlık hissi var bir haftadır ama sofraya oturunca da yemiyorum. Ağrıları bugün sordum bebek rahimde yer ediniyor. Kasık, karın, bel olabilir dedi bunlarla beraber kanama olmadıkça sorun değil dedi. Beli çok yorma canım.

Ya bide dün Ultrasona girdim ya yolk sac görseydim biraz daha rahat ederim. Doktor çok ilgisizdi. Ultrason cihazıyla hemen karnımda keseyi aradı buldu fotosunu bastı, kalktı. Resimde içinde ince Birse var gibi. Duruyor ama bilemedim. 10 gün sonra gel dedi.

Bizde yolk kesesini sormadık o da söylemedi. Kese var bebek daha yok demişti. Tüp bebek doktoruydu çok oralı değildi. Şimdi kadın iyi şimdilik ama sakin çok sakin.

Canm yolk sac ne demek cahilliğimi maruz görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…