- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
Hani tahlil sonrası verir dedim vermediBenim veriyo ve ayni iceriklerdeler ve bayada pahali doktrun anlasmali olduğu bi eczacidan 200 e alıyorum disarda 270 falan digeride 65 mideme de fazla geliyo ama doktrum ikisinide israrla devam etmemi soyluyodu
Bebek için yokta benim prolutex iğnem karaciğer değerimi artırmış. Şansa ayak ağrım için tedaviye başlamadan gitmiştim orda yaptırmıştım 17 olan değerim 80 olmuş. 40 olması lazım eğer haftaya artış devam ederse kesecek doktor. Tutunma problemi varsa verilir ama böyle bir problem yoksa fazla oluyor bence. Ben hem progesteron içeren iğne hem 4 tane hap hem sabah akşam jel. Haftaya tekrar verip ona göre merkezi arayacağım.Ben de estrofem hala kullanıyorum canım 11+4 um bence doktoruna güveniyorsan hiç takılma. Bir risk varsa kullandirmaz zaten. Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli bebierimiz gelecek
Evet canim oyle.. kalbi duyunca kestik canim estrofemiBana kan sulandırıcı ecopirin iğnem yok.herkese çizilen yol farkli o yuzden. Estrofem kullaniyo musn
Canim mide olarak bende ayniyim yaa karnim ac aslinda ama yemek istemiyorum bi yedigimi bi daha yemek istemiyorum cok yemisimde bıkmışım gibi oldumKızlar mide bulantısından ziyade tiksinme ve mide kazınması gibi oluyor karnım bomboş gibi ama canım da bişey yemek istemiyor sabah bulantılarım yok baş dönmesi anlık sarsıp geçiyor normal mi acep sabah bulantısı olmaması 6 haftalık bu arada
Ben keseyi dün gördüm estrofem i o zaman bıraktirdi doktor anlayamadım simdiEvet canim oyle.. kalbi duyunca kestik canim estrofemi
Sabahları uyandığımda benim de midem kazınıyor midem bulanıyor ama öğürecek kadar değil hiç iştahım da olmuyor bende aynıyım canımKızlar mide bulantısından ziyade tiksinme ve mide kazınması gibi oluyor karnım bomboş gibi ama canım da bişey yemek istemiyor sabah bulantılarım yok baş dönmesi anlık sarsıp geçiyor normal mi acep sabah bulantısı olmaması 6 haftalık bu arada
Bende de aynı çok baş dönmesi oluyo çalışırken zor oluyo. Arkadaşlarınki fitilmiş o yapmaz da hapı çok fenaBen de yaptı hep yapıyor ama bende aşırı uyku yapıyor böyle sarhoş gibi oluyorumöğretmen olduğum halde bir şekilde atlatiyorum
Canım senin doktorun hem kese hem de kalp atışını bir arada görmek için o tarihte çağırmıştır.diğer türlü kese zaten geçen haftadan görünürdü seninEvet canim cogul gebelik olasilivi var beta bu yuzden yuksek cikmis ola bilir 24,25i adet sancilarim cok olmustu bide hafif lekelenmem olunca cok koktum bi gideyimde bakayim diyorum doktorum baksanda bsiiy gozukMez diyo ben rahim incelmismi kanama baslamismi ve ya dis gebelikmi falan diye aklimda binbir turlu seyler gecirirken doktorum cumartesiyi beklememi soyledi zaten iki gun kaldi sabr edicez artik
Şeker ilacını tedaviden 6ay önce başlayarak kullandım ben de pco için. Yumurta kalitesi için kullanıyodum ama transferle bıraktım. Bütün ilaçlar çok fazla geldi. Hoş yumurtalarım da çok kaliteli olmadı zaten. Kendim bıraktım ben hata mı yaptım acaba devam mı edilmeliydi. Transferden sonra neyi etkiliyor ki acaba sana verdiklerine göreKizlar bende ilaçlarıma aynen devam ediyorum estrofem 4 tane iciyorum gunde bide progesteron hap baslatmisdi gecen hafta gunde 2 jelimide 1 e düşürdü seker ilaci verdi bana transfer oncesi yarim yarim gunde bi tane (sekerim yok pcos luymusum onun icin verdi sanirim) sonra kan sulandirici oksapar balik yağı bide farkli vitamin ve d vitamn damla aay yazarken yoruldumhepsi neysede jel ve iğne kesilse yetr ikiside zulüm
Canim ben pkos olduğumu en son transferimde ogrendim 4. TedavideŞeker ilacını tedaviden 6ay önce başlayarak kullandım ben de pco için. Yumurta kalitesi için kullanıyodum ama transferle bıraktım. Bütün ilaçlar çok fazla geldi. Hoş yumurtalarım da çok kaliteli olmadı zaten. Kendim bıraktım ben hata mı yaptım acaba devam mı edilmeliydi. Transferden sonra neyi etkiliyor ki acaba sana verdiklerine göre
Bide yumurta kalitesi icin demissin ya kac ymurtan oldu ben bu ilaci o zmnlar kullanmadigim halde birinde 14 diğerinde 23 yumurta toplanmıştı ve genelde hepsine yakin olgunduŞeker ilacını tedaviden 6ay önce başlayarak kullandım ben de pco için. Yumurta kalitesi için kullanıyodum ama transferle bıraktım. Bütün ilaçlar çok fazla geldi. Hoş yumurtalarım da çok kaliteli olmadı zaten. Kendim bıraktım ben hata mı yaptım acaba devam mı edilmeliydi. Transferden sonra neyi etkiliyor ki acaba sana verdiklerine göre
Sat 24 ekim transfer 14 kasım sonuc 25 kasım
@gizem_ar Sat:16 Ekim Transfer tarihi:5 Kasım Sonuç 15 Kasım 25 Kasım kese görüldü.
@Red Velvet Sat:19 Ekim Transfer tarihi:7 Kasım Sonuç 15 Kasım 5 Aralık kese /kalp randevu
@shemsim Sat:24 Ekim Transfer tarihi:8 Kasım Sonuç 18 Kasım kese randevu tarihi 30 Kasım
@Muallim09 Sat:24 Ekim Transfer tarihi: 11 Kasım Sonuç 19 Kasım Kese randevu 1 Aralık
@Babydust80 Sat:25 Ekim Transfer tarihi: 13 Kasım Sonuç 23 Kasım Şükür rabbime listeyi yaptım
Dera34 Sat:26 Ekim Transfer tarihi:13 Kasım Sonuç 20 Kasım 5 Aralık kese randevu yeni sonuç alan arkadaşlar keseyi görelim sizi de listeleyeyim
Her doktorun farkli oluyor canim kimisi 12.haftaya kdr kullandrtyorBen keseyi dün gördüm estrofem i o zaman bıraktirdi doktor anlayamadım simdi
Çok şükür ilk tedavimde pozitifi gördüm ama 11 toplandı 5i işe yarar dediler ama 1 kaliteli embriyom oldu yaniBide yumurta kalitesi icin demissin ya kac ymurtan oldu ben bu ilaci o zmnlar kullanmadigim halde birinde 14 diğerinde 23 yumurta toplanmıştı ve genelde hepsine yakin olgundu
Bünye ile alakalı bence canım. 7+4 üz bende henüz mide bulantısı yok. Mide yanmam vardı şükür ondan kurtuldum. Açlık hissi var bir haftadır ama sofraya oturunca da yemiyorum. Ağrıları bugün sordum bebek rahimde yer ediniyor. Kasık, karın, bel olabilir dedi bunlarla beraber kanama olmadıkça sorun değil dedi. Beli çok yorma canım.Selam hanımlar. Nasılsıniz. Benim bugün biraz midem tuhaf agzım sulaniyorbelimde hafif ağrı var. Bide afedersiniz akıntım var. Hepsi bir arada bugün başladı. Iyiye yoruyorum. Ben bir yerde okumuştum kalp atışı başlayınca bunun gibi belirtilerde kendini gösterebilir.
Sizde ne var ne yok. Benim haftamdayken bunu yaşayan var mi
Bünye ile alakalı bence canım. 7+4 üz bende henüz mide bulantısı yok. Mide yanmam vardı şükür ondan kurtuldum. Açlık hissi var bir haftadır ama sofraya oturunca da yemiyorum. Ağrıları bugün sordum bebek rahimde yer ediniyor. Kasık, karın, bel olabilir dedi bunlarla beraber kanama olmadıkça sorun değil dedi. Beli çok yorma canım.
Aynen canım hakkımızda hayırlısıHer doktorun farkli oluyor canim kimisi 12.haftaya kdr kullandrtyor
Bizde yolk kesesini sormadık o da söylemedi. Kese var bebek daha yok demişti. Tüp bebek doktoruydu çok oralı değildi. Şimdi kadın iyi şimdilik ama sakin çok sakin.Ya bide dün Ultrasona girdim ya yolk sac görseydim biraz daha rahat ederim. Doktor çok ilgisizdi. Ultrason cihazıyla hemen karnımda keseyi aradı buldu fotosunu bastı, kalktı. Resimde içinde ince Birse var gibi. Duruyor ama bilemedim. 10 gün sonra gel dedi.
Canm yolk sac ne demek cahilliğimi maruz görünYa bide dün Ultrasona girdim ya yolk sac görseydim biraz daha rahat ederim. Doktor çok ilgisizdi. Ultrason cihazıyla hemen karnımda keseyi aradı buldu fotosunu bastı, kalktı. Resimde içinde ince Birse var gibi. Duruyor ama bilemedim. 10 gün sonra gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?