- 9 Mart 2019
- 1.597
- 1.665
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.721
Aslında.benim doktorum da.normal dogumcu. Benim bir tanidigimin kanamalı gebeliği geçtiği halde ben seni normal doguratacagim demis. Kız en son doktor değiştirecekti o derece. En son zor benim doktoru ikna etmiş. Bana o bayan normal doğumda diretecek haberin olsun diyordu. Ben de böyle bir tepki vermesine şaşırdım. Su Corona sebebi ile de çoğu doktor sezeryana dönmüş ondan da olabilirDoktorum normal doğumu destekleyen biri bende şartlar müsait olursa normal olsun istiyorum inşallah .olmazsa da sorun yok sağlık olsunda
Hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun inşallah doktorlara emanetizAslında.benim doktorum da.normal dogumcu. Benim bir tanidigimin kanamalı gebeliği geçtiği halde ben seni normal doguratacagim demis. Kız en son doktor değiştirecekti o derece. En son zor benim doktoru ikna etmiş. Bana o bayan normal doğumda diretecek haberin olsun diyordu. Ben de böyle bir tepki vermesine şaşırdım. Su Corona sebebi ile de çoğu doktor sezeryana dönmüş ondan da olabilir
Ay insallah canimYa canım cidden tabi ki normal en iyisi. Rabbim herkese normal doğum yapma metabolizması nasip etsinsana da
Canim catlak kremi kullanmalisin o tek basina yetersiz kalirHer gün sürmeme rağmen hindistan cevizi yağını bugün ilk çatlaklarımı gördüm. Zaten cildim çok hassas ama bu kadar erken beklemiyodum. karnımın alt tarafı kasıklarıma doğru olduğu gibi çatlıyor mosmor
Canım ben de hindistan cevizi yağı ve bebe yağı kullanıyordum ama sanırım bir süre sonra yetersiz geliyorlar. Burdan da sormuştum arkadaşlara neler kullanıyorsunuz diye. Hem burdaki arkadaşların hem de internette okuduğum yorumlardan yola çıkarak lierac ve badger belly butter siparişi verdim. Bagderin içinde zararlı hiç bir madde yokmuş tamamen doğal bir ürünmüş. Ptesi kargom gelecek merakla bekliyorum. Sen de bir araştır istersen.Her gün sürmeme rağmen hindistan cevizi yağını bugün ilk çatlaklarımı gördüm. Zaten cildim çok hassas ama bu kadar erken beklemiyodum. karnımın alt tarafı kasıklarıma doğru olduğu gibi çatlıyor mosmor
Kırmızı mor renkte çizgi çizgi hepŞuan ben hindistan cevizi yağından devam ediyorum. Sanki çatlak yok gibi. Ya da ben anlamıyorum catlak nasıl.kendini gösteriyor
Baktım şimdi bende yok suanlikKırmızı mor renkte çizgi çizgi hep
Catlak oluşumu tuhaf bi şey. Birden çıkıyor anlayamıyorsun bile.Baktım şimdi bende yok suanlik
Bakalım inşallah çıkmazCatlak oluşumu tuhaf bi şey. Birden çıkıyor anlayamıyorsun bile.
Umarm çıkmazBakalım inşallah çıkmaz
Benimkikerin suyu normaldi canım. Pırıl pırıl suları demişti. Azalması sıkıntılı onu biliyorum. Fazla olmasını bilmiyorum. Dokturun çok fazla olsa derdi. Onlar için bir aralık var yine onun içindedir. Yoksa mutlaka derdi.Merhaba arkadaşlar bizde en son 20+2 de kontrole gitmiştik şimdi 25+4 üz. Ultrasonda 26 haftalık çıktık. 853 ile 917 kilolarımızsuları çok iyi dedi hatta fazlaymış sıkıntı mı dedim hayır şekerden de fazla olabiliyor dedi ama takip edeceğiz sıkıntı yok dedi. Ben ayrıntılı ultrason da şeker yüklemesi de yaptırmadım.Sizce sularının fazla olması sıkıntı mı?? Sizde durumlar nasıl?
Biraz araştırdım birica çok sebebi olabiliyormuş. Haftaya tekrar gittiğimde ayrıntılı soracağım. Haklısın belli araligin üstünde olsaydı araştirirdi herhalde. Takip ediyoruz zaten bir sıkıntı yok deyip geçti. Annede diyabet dışında da sebepleri olabiliyormuş ve de baya ciddi bir durum.Benimkikerin suyu normaldi canım. Pırıl pırıl suları demişti. Azalması sıkıntılı onu biliyorum. Fazla olmasını bilmiyorum. Dokturun çok fazla olsa derdi. Onlar için bir aralık var yine onun içindedir. Yoksa mutlaka derdi.
Her şeyi dikkate almak gerekir.Biraz araştırdım birica çok sebebi olabiliyormuş. Haftaya tekrar gittiğimde ayrıntılı soracağım. Haklısın belli araligin üstünde olsaydı araştirirdi herhalde. Takip ediyoruz zaten bir sıkıntı yok deyip geçti. Annede diyabet dışında da sebepleri olabiliyormuş ve de baya ciddi bir durum.
Ay bende tık yok. Biberonlar gelmedi gelse kaynatsam. Kıyafetlere hiç başlamadım. Kontrol günü son ihtiyaçları alıp yapacağım 30 haftalıkken gideceğim. Heyecan çokKizlar bugun ablam tum kiyafetlerimizi utuledi hastane cantamizida hazrladik sukursiz naptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?