Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Doktorum normal doğumu destekleyen biri bende şartlar müsait olursa normal olsun istiyorum inşallah .olmazsa da sorun yok sağlık olsunda
Aslında.benim doktorum da.normal dogumcu. Benim bir tanidigimin kanamalı gebeliği geçtiği halde ben seni normal doguratacagim demis. Kız en son doktor değiştirecekti o derece. En son zor benim doktoru ikna etmiş. Bana o bayan normal doğumda diretecek haberin olsun diyordu. Ben de böyle bir tepki vermesine şaşırdım. Su Corona sebebi ile de çoğu doktor sezeryana dönmüş ondan da olabilir

Hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun inşallah doktorlara emanetiz

Her gün sürmeme rağmen hindistan cevizi yağını bugün ilk çatlaklarımı gördüm. Zaten cildim çok hassas ama bu kadar erken beklemiyodum. karnımın alt tarafı kasıklarıma doğru olduğu gibi çatlıyor mosmor

Canim catlak kremi kullanmalisin o tek basina yetersiz kalir

Canım ben de hindistan cevizi yağı ve bebe yağı kullanıyordum ama sanırım bir süre sonra yetersiz geliyorlar. Burdan da sormuştum arkadaşlara neler kullanıyorsunuz diye. Hem burdaki arkadaşların hem de internette okuduğum yorumlardan yola çıkarak lierac ve badger belly butter siparişi verdim. Bagderin içinde zararlı hiç bir madde yokmuş tamamen doğal bir ürünmüş. Ptesi kargom gelecek merakla bekliyorum. Sen de bir araştır istersen.

Şuan ben hindistan cevizi yağından devam ediyorum. Sanki çatlak yok gibi. Ya da ben anlamıyorum catlak nasıl.kendini gösteriyor

bende duştan sonra hindistan cevizi yağı kullanıyordum. bu günden itibaren badem yağı ile de karıştırıp öyle kullanacam. bide liarec pyel.. 400 ml jel sipariş verdim bu gün hepsiburada da indirime girmiş. 175 tl ye düşmüş.

Merhaba arkadaşlar bizde en son 20+2 de kontrole gitmiştik şimdi 25+4 üz. Ultrasonda 26 haftalık çıktık. 853 ile 917 kilolarımız suları çok iyi dedi hatta fazlaymış sıkıntı mı dedim hayır şekerden de fazla olabiliyor dedi ama takip edeceğiz sıkıntı yok dedi. Ben ayrıntılı ultrason da şeker yüklemesi de yaptırmadım.Sizce sularının fazla olması sıkıntı mı?? Sizde durumlar nasıl?

Benimkikerin suyu normaldi canım. Pırıl pırıl suları demişti. Azalması sıkıntılı onu biliyorum. Fazla olmasını bilmiyorum. Dokturun çok fazla olsa derdi. Onlar için bir aralık var yine onun içindedir. Yoksa mutlaka derdi.

Biraz araştırdım birica çok sebebi olabiliyormuş. Haftaya tekrar gittiğimde ayrıntılı soracağım. Haklısın belli araligin üstünde olsaydı araştirirdi herhalde. Takip ediyoruz zaten bir sıkıntı yok deyip geçti. Annede diyabet dışında da sebepleri olabiliyormuş ve de baya ciddi bir durum.

Her şeyi dikkate almak gerekir.

Merhaba teyzeler Bugün 26+0dık kontrole gittik hem şeker yüklememiz yapıldı hem de ana oğul hasret giderdik özlemişiz birbirimizi. En son 20.hafta ayrıntılı ultrasonda görmüştüm paşamı. 1035 gr ve 32cm olmuşuz. Allaha şükür her şeyimiz yolunda. Ultrasonda 26+6 duruyor ama bu önemli değil günüyle uyumlu dedi doktor amcamız. Bir sonraki görüşmemiz 30.haftamızda. Hepinize sevgiler, öpücükler

Kizlar bugun ablam tum kiyafetlerimizi utuledi hastane cantamizida hazrladik sukur siz naptiniz?
Ay bende tık yok. Biberonlar gelmedi gelse kaynatsam. Kıyafetlere hiç başlamadım. Kontrol günü son ihtiyaçları alıp yapacağım 30 haftalıkken gideceğim. Heyecan çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…