- 9 Mart 2019
- 1.597
- 1.665
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.701
Bilmiyorum bana ayrıntılı ultrason doktoru plesanta previa yazmıştı. Plesanta aşağı doğru yazmıştı. Doktoruma sorduğumda öyle.degil rahimini kapatmıyor demişti. Belki plesanta asagiya doğruysa o yüzden sezeryan demiş olabilirBenimde önde doktora sezaryen mi dediğimde normal de olabilir dedi banaeğer öyleyse beni de sezaryen alırlar.
Ben normalde başta korkuyordum full bayılsinlar diyordum. Şimdi epidurala daha sıcak.bakiyorum. full bayıltsalar bebeğimin.dogumuna hiç şahit olmayacağım biraz tuhaf olacak. Bakalım onu henüz konuşmadım doktorla
Ben epidural sezaryen istiyorum yani senin olduğun gibi. Arkadaşım oldu çok memnundu. Aynı gün sütü geldi aynı gün ayağı kalktı ve neredeyse sıfır acıüstüne de o anı yaşaması
AA öyle mi.Aslında doğru benim de aynı gün sütüm geldi şükür. Ve ayağa kalkıp yürüyüş yaptım uyuşukluk geçince. Sadece kesilen yer hassas oluyor gülmeyi kimseye tavsiye etmiyorumaşırı Gerilme oluyor çünkü.
Bakalım inşallah hepimizin ki güzel geçer
Gozun aydin canim maasallah prenseseSağolasın kuzum bir daha 4 hafta sonra çağırdı beni. Dedim.simdi benim.dogumum nasıl olacak. Sezeryan olacak tabi ki dediben de sezeryan istiyordum ama böyle bir tepki de beklemiyordum neyse artık bir sonraki gitmeme sezeryan tarihi verir heralde
AA öyle mi.Senin niye cesaretin kırıldı bakalım ben de bebeğinin ilk o aglayisina şahit olmak istiyorum ama korkuyorum da bayilmam inşallah
Ben olumlu olarak düşünüyorum hala inşallah öyle olurCanım raporu her türlü vermek zorunda. Onun için gitmek zorundayız da raporu nasıl vereceği ona kalmış. Benimkinin de tavrından çalışabilir vermeyecek gibi geldi. 3 hafta sonra gel raporu verelim dedi. 4 Mayıs ta hem kontrol için hem rapor için gideceğim.
Ahaha ya ciddenben bu bilgiyi bilmiyordum canım yeni.bir şey öğrendim hemen ultrason fotoğrafindaki.bilgikere baktım şimdi FL 6.28 cm yazıyor. 6.28 u 0.7 ile çarpınca 4.396 oluyor. Şimdi benim bebiş 43 cm mi
Evet kuzum benim doktor aslında özel tüp bebek doktoru ben çalışabilir verrir düşünüyordum.hayallerim suya düştü
[/Q
Aynen 43.96 cm kızın.Benim hala umudum var bakalım nasıl sonuçlanacak.
AA durumumuz farklı Benimki plesenta anterior. Previa da bende direk sezaryen diye okumuştum.Bilmiyorum bana ayrıntılı ultrason doktoru plesanta previa yazmıştı. Plesanta aşağı doğru yazmıştı. Doktoruma sorduğumda öyle.degil rahimini kapatmıyor demişti. Belki plesanta asagiya doğruysa o yüzden sezeryan demiş olabilir
İnşallah canım. İki yıl ücretsiz izne ayrılacağım onun için ne kadar sonrasına aktarma olsa iyi olacak ama bakalımBen olumlu olarak düşünüyorum hala inşallah öyle olur
Bizim durum aynı canım benimde anterio. Bizde kesin sezeryan değil ama genellikle tercih edilen sezeryan oluyormuş.AA durumumuz farklı Benimki plesenta anterior. Previa da bende direk sezaryen diye okumuştum.
Sağolasın kuzum benim. Plesantam aşağıya doğru galiba ben de tam bilmiyorum nedenini kuzum. Ben tüp bebek nedeniyle daha az riskli bir doğum yapmak istiyordum zaten işime geldiGozun aydin canim maasallah prenseseniye tabiki sezeryan dediki canim?
Doktorum normal doğumu destekleyen biri bende şartlar müsait olursa normal olsun istiyorum inşallah .olmazsa da sorun yok sağlık olsundaBizim durum aynı canım benimde anterio. Bizde kesin sezeryan değil ama genellikle tercih edilen sezeryan oluyormuş.
Bebisler büyüyecek ne güzel. Ben 3 yarim gün gitmeyi düşünüyorum oda pek sorun yaratmaz diye düşündüğümden ucretsizi düşünmedim.İnşallah canım. İki yıl ücretsiz izne ayrılacağım onun için ne kadar sonrasına aktarma olsa iyi olacak ama bakalım
Benim doktorumda normal yanlisii bebek ters suan plasentam duzeldi insallah bebekte donerde normal yaptiririm diyoSağolasın kuzum benim. Plesantam aşağıya doğru galiba ben de tam bilmiyorum nedenini kuzum. Ben tüp bebek nedeniyle daha az riskli bir doğum yapmak istiyordum zaten işime geldi
Sınıf öğretmeniyim gün eksiltme gibi bir şansım yok. İki bebişi kime bırakayım millet camdan atlarBebisler büyüyecek ne güzel. Ben 3 yarim gün gitmeyi düşünüyorum oda pek sorun yaratmaz diye düşündüğümden ucretsizi düşünmedim.
Gönlüne göre olsun canım nasıl kendini iyi hissedeceksek öyle yapman en doğrusu olacak :))Doktorum normal doğumu destekleyen biri bende şartlar müsait olursa normal olsun istiyorum inşallah .olmazsa da sorun yok sağlık olsunda
Evet sizde olmuyor maalesef.iki bebisle sen bile camdan atlamak isteyebilirsin aradaSınıf öğretmeniyim gün eksiltme gibi bir şansım yok. İki bebişi kime bırakayım millet camdan atlar26 aylık olduklarında inşallah annem gelir bir yılda sonra kreş yolu görünür. Hayırlısı ile o günleri de görelim
Annem yakında değil ama gelecek napalımEvet sizde olmuyor maalesef.iki bebisle sen bile camdan atlamak isteyebilirsin aradabakacak birilerinin yakında olması avantaj oluyor bu konuda.Amin inşallah görürüz.
Ya canım cidden tabi ki normal en iyisi. Rabbim herkese normal doğum yapma metabolizması nasip etsinBenim doktorumda normal yanlisii bebek ters suan plasentam duzeldi insallah bebekte donerde normal yaptiririm diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?