• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benimde önde doktora sezaryen mi dediğimde normal de olabilir dedi bana 🤨 eğer öyleyse beni de sezaryen alırlar.
Bilmiyorum bana ayrıntılı ultrason doktoru plesanta previa yazmıştı. Plesanta aşağı doğru yazmıştı. Doktoruma sorduğumda öyle.degil rahimini kapatmıyor demişti. Belki plesanta asagiya doğruysa o yüzden sezeryan demiş olabilir

Ben normalde başta korkuyordum full bayılsinlar diyordum. Şimdi epidurala daha sıcak.bakiyorum. full bayıltsalar bebeğimin.dogumuna hiç şahit olmayacağım biraz tuhaf olacak. Bakalım onu henüz konuşmadım doktorla

Ben epidural sezaryen istiyorum yani senin olduğun gibi. Arkadaşım oldu çok memnundu. Aynı gün sütü geldi aynı gün ayağı kalktı ve neredeyse sıfır acı 😂 üstüne de o anı yaşaması 😘💞

Aslında doğru benim de aynı gün sütüm geldi şükür. Ve ayağa kalkıp yürüyüş yaptım uyuşukluk geçince. Sadece kesilen yer hassas oluyor gülmeyi kimseye tavsiye etmiyorum 😁 aşırı Gerilme oluyor çünkü.
Bakalım inşallah hepimizin ki güzel geçer

Aslında doğru benim de aynı gün sütüm geldi şükür. Ve ayağa kalkıp yürüyüş yaptım uyuşukluk geçince. Sadece kesilen yer hassas oluyor gülmeyi kimseye tavsiye etmiyorum 😁 aşırı Gerilme oluyor çünkü.
Bakalım inşallah hepimizin ki güzel geçer
AA öyle mi. 😊 Senin niye cesaretin kırıldı 😊 bakalım ben de bebeğinin ilk o aglayisina şahit olmak istiyorum ama korkuyorum da bayilmam inşallah 😅

Sağolasın kuzum bir daha 4 hafta sonra çağırdı beni. Dedim.simdi benim.dogumum nasıl olacak. Sezeryan olacak tabi ki dedi 😅 ben de sezeryan istiyordum ama böyle bir tepki de beklemiyordum neyse artık bir sonraki gitmeme sezeryan tarihi verir heralde
Gozun aydin canim maasallah prensese :-) niye tabiki sezeryan dediki canim?

AA öyle mi. 😊 Senin niye cesaretin kırıldı 😊 bakalım ben de bebeğinin ilk o aglayisina şahit olmak istiyorum ama korkuyorum da bayilmam inşallah 😅

Hiç birsey bilmemek daha iyi idi sanki şimdi az çok biliyorum olayı nedense ameliyathane ve etrafta olan hemşireler beni korkuttu snaki daha çok. 🤷‍♀️
Bakalım kısmet

Canım raporu her türlü vermek zorunda. Onun için gitmek zorundayız da raporu nasıl vereceği ona kalmış. Benimkinin de tavrından çalışabilir vermeyecek gibi geldi. 3 hafta sonra gel raporu verelim dedi. 4 Mayıs ta hem kontrol için hem rapor için gideceğim.
Ben olumlu olarak düşünüyorum hala inşallah öyle olur

Ahaha ya cidden 😅 ben bu bilgiyi bilmiyordum canım yeni.bir şey öğrendim hemen ultrason fotoğrafindaki.bilgikere baktım şimdi FL 6.28 cm yazıyor. 6.28 u 0.7 ile çarpınca 4.396 oluyor. Şimdi benim bebiş 43 cm mi 🤣
Evet kuzum benim doktor aslında özel tüp bebek doktoru ben çalışabilir verrir düşünüyordum.hayallerim suya düştü 🥺
[/Q
Aynen 43.96 cm kızın.Benim hala umudum var bakalım nasıl sonuçlanacak.

Bilmiyorum bana ayrıntılı ultrason doktoru plesanta previa yazmıştı. Plesanta aşağı doğru yazmıştı. Doktoruma sorduğumda öyle.degil rahimini kapatmıyor demişti. Belki plesanta asagiya doğruysa o yüzden sezeryan demiş olabilir
AA durumumuz farklı Benimki plesenta anterior. Previa da bende direk sezaryen diye okumuştum.

Sağolasın kuzum benim. Plesantam aşağıya doğru galiba ben de tam bilmiyorum nedenini kuzum. Ben tüp bebek nedeniyle daha az riskli bir doğum yapmak istiyordum zaten işime geldi 😊
Benim doktorumda normal yanlisii bebek ters suan plasentam duzeldi insallah bebekte donerde normal yaptiririm diyo :-) :-)

Bebisler büyüyecek ne güzel. Ben 3 yarim gün gitmeyi düşünüyorum oda pek sorun yaratmaz diye düşündüğümden ucretsizi düşünmedim.
Sınıf öğretmeniyim gün eksiltme gibi bir şansım yok. İki bebişi kime bırakayım millet camdan atlar 😂 26 aylık olduklarında inşallah annem gelir bir yılda sonra kreş yolu görünür. Hayırlısı ile o günleri de görelim 🙏 🙏

Sınıf öğretmeniyim gün eksiltme gibi bir şansım yok. İki bebişi kime bırakayım millet camdan atlar 😂 26 aylık olduklarında inşallah annem gelir bir yılda sonra kreş yolu görünür. Hayırlısı ile o günleri de görelim 🙏 🙏
Evet sizde olmuyor maalesef.iki bebisle sen bile camdan atlamak isteyebilirsin arada 🤣 bakacak birilerinin yakında olması avantaj oluyor bu konuda.Amin inşallah görürüz.

Evet sizde olmuyor maalesef.iki bebisle sen bile camdan atlamak isteyebilirsin arada 🤣 bakacak birilerinin yakında olması avantaj oluyor bu konuda.Amin inşallah görürüz.
Annem yakında değil ama gelecek napalım 🤷 evet arkadaşım var aynısını diyo bakıcıya çok iyi davranıyorum kaçmasın diye 😂 😂 😂

Back