- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.761
Bugün içmedim canım. Sabah iki ilacım var magnezyum ve d vitamini damla. Öğlen kalsiyum ve balık yağı yeni eklendi. Akşam da tedavinin ilaçları kan sulandırıcı aspirin. Birde demir ilacım var gün aşırı. Bugün hiçbirini içmeyeceğim bir gün mola. Yarın da yeni eklenen kalsiyum ile balık yağını yine içmeyip anlarım. Magnezyum 5 haftadır kullanıyorum sanırım o değil. Yenilerden biri olacak. İshal bebeğe zararı yok diyor ama ben kilo kaybettim vücut su kaybediyor nasıl zararı olmaz. Doktoru şuan değilde hangisi olduğunu bulayım onlara kalsa o yapmaz bu yapmaz diyorlar iyice sinir geliyorCanim ben en basindan beri kullaniyorum balık yağı bulanti kusmadan dolayı yiyemiyorum ben balik ama ishal yapmadi magnezyum kullaniyosan o bağırsaklara baya faydali yinedr doktruna bi yaz ishal sonuçta ihmal etme
Cumartesi hafifti. Dün çok kötü etti. Yeni eklenen ilaçlardan biri yaptı. Ya kalsiyum ya balık yağı. Balık yağı nın yan etkisinde var. Su gidiyor vücuttan bu önemli. Dünden beri deli gibi su içiyorum.Bende kalsıyumu kullanmaya basladıktan sonra ishal oldum canım 3-4 gündür gecmedi
Aynen canim bende mesela magnezyuma ilk basladigimda kabizlik problemi cektim o yapmaz dedi meğer bulanti icin kullandığım ilac yapmis ama doktorum söylemedi bende senin gibi kendim buldum ilaçlara ara vererek şuanda idrar enfeksiyonuyla basım dertte ilac verdi ama bir haftadir amansiz bir bulanti kusma var en basa döndüm resmenBugün içmedim canım. Sabah iki ilacım var magnezyum ve d vitamini damla. Öğlen kalsiyum ve balık yağı yeni eklendi. Akşam da tedavinin ilaçları kan sulandırıcı aspirin. Birde demir ilacım var gün aşırı. Bugün hiçbirini içmeyeceğim bir gün mola. Yarın da yeni eklenen kalsiyum ile balık yağını yine içmeyip anlarım. Magnezyum 5 haftadır kullanıyorum sanırım o değil. Yenilerden biri olacak. İshal bebeğe zararı yok diyor ama ben kilo kaybettim vücut su kaybediyor nasıl zararı olmaz. Doktoru şuan değilde hangisi olduğunu bulayım onlara kalsa o yapmaz bu yapmaz diyorlar iyice sinir geliyor
Enfeksiyon bende de çıktı. Ve sadece yeşil renk akıntı vardı o da günde bir defa ya geliyor ya gelmiyor. Aile hekimliğinde dedim şüpheleniyorum enfeksiyon mu var diye neyden diyor bunu düşündüren ne oldu sanaAynen canim bende mesela magnezyuma ilk basladigimda kabizlik problemi cektim o yapmaz dedi meğer bulanti icin kullandığım ilac yapmis ama doktorum söylemedi bende senin gibi kendim buldum ilaçlara ara vererek şuanda idrar enfeksiyonuyla basım dertte ilac verdi ama bir haftadir amansiz bir bulanti kusma var en basa döndüm resmendoktoruma sorsam ilaci birak der ama onun yaptığını düşünmüyorum ben yarimda bıraka bıraka artik vücut tepki vermiyo ilaçlara bi turlu atamıyorum enfeksiyonu
Canim ben o tek kullanımliktan cok ictim yaa daha transferden 15 gun sonra pozitif aldığımda çıktı enfeksiyon o zmn bile ictim ama kâr etmedi daha once hic böyle bi sorunum yoktu galiba biraz genetik annemde idrar yolllarindan cok cekti hala daha cekiyo bende senin gibi düşünüyodum her ay tahlillerimi yaptırıp goturuyodum ama virüsten sonra sıkıntıli oldu ben bu ay mecburen kontrle gittigim ozelde yaptrdim iykide yaptrmisim enfeksiyonm cok artmmsEnfeksiyon bende de çıktı. Ve sadece yeşil renk akıntı vardı o da günde bir defa ya geliyor ya gelmiyor. Aile hekimliğinde dedim şüpheleniyorum enfeksiyon mu var diye neyden diyor bunu düşündüren ne oldu sanayaptı doğru tahmin etmişsin diyo tahlil yaptık çok düşük çıktı. Kendi doktoruma gittim bir kullanımlık bir ilaç ile antibiyotik verdi bir hafta. Kültür testi temiz geldi. Yıkayıp kurulayıp gün içinde iki üç defa çamaşır değiştirerek hallettim. Vallahi herkes kendini bilir şimdiye kadar yok, yeniler geldi oldu ortada onlardan biri yaptı. Ben kan tahlilini de doktoru beklemiyorum. Devlette veriyordum. Değerleri takip ediyordum ki virüs çıkana kadar. Dikkat etmek zorundayız. Onların hastası çok dalgınlık olur başkasında tehlikeli sonuç doğurmaz bizde doğurur. Kazasız belasız kalan zamanı da atlatsak hayırlısı ile
Acaba transfer zamanı hastaneden mi kaptın? Ben bekarken çok çektim 18 li yaşlarda. Yoğurt suyu içerdim, antibiyotik bayağı zaman aldı ama şükür bitti. Antibiyotik düşürmüyor mu canım takipte kal. Benim arkadaşım doğuma kadar öyle gitti ilaçla, daha fazla olmasın en azından durdursun.Canim ben o tek kullanımliktan cok ictim yaa daha transferden 15 gun sonra pozitif aldığımda çıktı enfeksiyon o zmn bile ictim ama kâr etmedi daha once hic böyle bi sorunum yoktu galiba biraz genetik annemde idrar yolllarindan cok cekti hala daha cekiyo bende senin gibi düşünüyodum her ay tahlillerimi yaptırıp goturuyodum ama virüsten sonra sıkıntıli oldu ben bu ay mecburen kontrle gittigim ozelde yaptrdim iykide yaptrmisim enfeksiyonm cok artmms
Yap canim bi kenarda hazir dursun insanin ici rahat ediyomusAy bende tık yok. Biberonlar gelmedi gelse kaynatsam. Kıyafetlere hiç başlamadım. Kontrol günü son ihtiyaçları alıp yapacağım 30 haftalıkken gideceğim. Heyecan çok
Canim bence sen utuleme baskasina yaptir cok ugrastryor kucuk kucuk ablam bile cok yoruldu . Ben hastane cantasina koycaklarimi koydum digerlerini dolaba astik elinin altinda hazir bulunsunHer şey bitmiş ne güzel.Artik birazcık iş yaptığımda tüm gece belim tutuluyor iyi ve agirlasmadan Ben de hastane çıkışları battaniyeleri vs yıkadım yarın utuleyip dolaba kaldırmayı düşünuyordum ama direk çantaya ki koymak daha mantıklı olur bir turlu karar veremedim
Canim ben oceans mumy kullaniyorum multivitamin icinde balikyagi da var cok memnunumBalık yağı ilacım bu kızlar. Siz hangi balık yağını kullanıyorsunuz. Büyük ihtimalle bu yaptı iki güne deneme yanılma ile bulacağım. Önceden aldığım ilaçlarda böyle bir şey olmadı.
Hiç kullanmasam mı diyorum 23 hafta yeterince balık yedim. Annem de şimdi bir foto atmış. Kan sulandırıcı kullananlar balık yağına dikkat etsin. Beyin kanaması, felç edebilir diye. Kadın 50" den sonra makale okuyacak neredeyseCanim ben oceans mumy kullaniyorum multivitamin icinde balikyagi da var cok memnunum
Canim benim eski magnezyum ilaci ypmiyodu ishal simdi degistrdi doktorum ozel bi ilac vrdi daha etkiliymis oda bnde ishal ypyor ama sadece bir kez oluyo gecyr surekli ishal degilim surekliyse oda sknti tabikiBugün içmedim canım. Sabah iki ilacım var magnezyum ve d vitamini damla. Öğlen kalsiyum ve balık yağı yeni eklendi. Akşam da tedavinin ilaçları kan sulandırıcı aspirin. Birde demir ilacım var gün aşırı. Bugün hiçbirini içmeyeceğim bir gün mola. Yarın da yeni eklenen kalsiyum ile balık yağını yine içmeyip anlarım. Magnezyum 5 haftadır kullanıyorum sanırım o değil. Yenilerden biri olacak. İshal bebeğe zararı yok diyor ama ben kilo kaybettim vücut su kaybediyor nasıl zararı olmaz. Doktoru şuan değilde hangisi olduğunu bulayım onlara kalsa o yapmaz bu yapmaz diyorlar iyice sinir geliyor
Hadi yaa hic duymadimHiç kullanmasam mı diyorum 23 hafta yeterince balık yedim. Annem de şimdi bir foto atmış. Kan sulandırıcı kullananlar balık yağına dikkat etsin. Beyin kanaması, felç edebilir diye. Kadın 50" den sonra makale okuyacak neredeyse
Dün ağzıma ne koydumsa çıktım. Ve su kaybı oldu. Bayağı kötüydüm korktum da. Bünyeye göre değişiyor. Senin ilacı çoğu kişi kullanıyor ama balık yağını genellikle onu okuyorum formlarda.Canim benim eski magnezyum ilaci ypmiyodu ishal simdi degistrdi doktorum ozel bi ilac vrdi daha etkiliymis oda bnde ishal ypyor ama sadece bir kez oluyo gecyr surekli ishal degilim surekliyse oda sknti tabiki
Geçmiş olsun canım, bu durumu doktorunla paylaştın mı? Belki ilacı değiştirir. Ben 20. Haftadan beri Efa Mom isminde bir multivitamin kullanıyorum. İçerisinde balık yağı, bütün b grubu vitaminler, demir, d vitamini ve daha bir çok şey var. Tek hap bütün ihtiyacımı gideriyor ayrıca ilaç kullanmıyorum. Hatırladığım kadarıyla sen hala tüp bebek tedavisinden bu yana bazı ilaçları kullanmaya devam ediyorsun. Çok sayıda ilaç olunca belki etkileşime girmiş yan etki yapmış olabilir, en iyisi doktora danışmak.Dün ağzıma ne koydumsa çıktım. Ve su kaybı oldu. Bayağı kötüydüm korktum da. Bünyeye göre değişiyor. Senin ilacı çoğu kişi kullanıyor ama balık yağını genellikle onu okuyorum formlarda.
Güle güle kullan canımIki takim aldim
Iki takim aldim baya zorlandim secmek icin
sezeryan annelere gecelik daha iyi diyorlar malum dikis flan . Erkek bebis anneleri mavi yakisir
Eki Görüntüle 2622941 Eki Görüntüle 2622942
Kan sulandırıcı iğnem, coraspinim ve haftalık proluton deport adında bir iğnem daha var. Haftalık olanı virüs sonrası sadece üç defa yaptırmak için çıktım. İnşallah 32. Haftada onu ve coraspini bırakıyorum. 4 haftam kaldı. Oksapar doğuma kadar devam. 23. Haftanın sonuna kadar hiçbir ilacım yoktu hatta dert ediyordum herkes içiyor diyeGeçmiş olsun canım, bu durumu doktorunla paylaştın mı? Belki ilacı değiştirir. Ben 20. Haftadan beri Efa Mom isminde bir multivitamin kullanıyorum. İçerisinde balık yağı, bütün b grubu vitaminler, demir, d vitamini ve daha bir çok şey var. Tek hap bütün ihtiyacımı gideriyor ayrıca ilaç kullanmıyorum. Hatırladığım kadarıyla sen hala tüp bebek tedavisinden bu yana bazı ilaçları kullanmaya devam ediyorsun. Çok sayıda ilaç olunca belki etkileşime girmiş yan etki yapmış olabilir, en iyisi doktora danışmak.
Benim kullandığım balık yağı ismi Marincap 500mg 4 günde bir içiyorum canım hiç problem yapmadı.Cumartesi hafifti. Dün çok kötü etti. Yeni eklenen ilaçlardan biri yaptı. Ya kalsiyum ya balık yağı. Balık yağı nın yan etkisinde var. Su gidiyor vücuttan bu önemli. Dünden beri deli gibi su içiyorum.
çekim yaptırabilecekmiyiz acabaCanim ben o sabahlık takimli cok gösterişli olanlardan almiycam fiyatlari cok uçuk 400 ler 500 ler cok gereksiz ben hastane icin alt üst lohusa pijama alicam sadece çekim yaptırırsak eğer dogum oncesi sonrasi icinde beyaz bi elbise almayi düşünüyorum daha sonrada giyebilirim.en azindan
Canım seninki sadece balık yağı değil bu vitamin kompleks ben geçen sene kullanmıştım hamilelikten önce içebilrsin diye doktor yazmıştı. Bildiğim kadar ile omega içerekli vitamin hamileliğin ilk aylarda tavsiye edilmiyor sonradan ekleniyor diye biliyorum. Benim 12.haftadan beri içtiğim vitamin ismi decavit ve omega içermiyor. Balık yağı yeni eklendi doktorundan bir sor istersen.Resimli halini de attım belki kullanmak istersin.
Ben de tedavinin başından beri decavit kullandım. Bunu kadın doğum doktoru verdi sanırım 4. Aydaydım yani ilk aylar kullanmadım şimdi de düzenli kullanmıyorum.Canım seninki sadece balık yağı değil bu vitamin kompleks ben geçen sene kullanmıştım hamilelikten önce içebilrsin diye doktor yazmıştı. Bildiğim kadar ile omega içerekli vitamin hamileliğin ilk aylarda tavsiye edilmiyor sonradan ekleniyor diye biliyorum. Benim 12.haftadan beri içtiğim vitamin ismi decavit ve omega içermiyor. Balık yağı yeni eklendi doktorundan bir sor istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?