Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canim ben en basindan beri kullaniyorum balık yağı bulanti kusmadan dolayı yiyemiyorum ben balik ama ishal yapmadi magnezyum kullaniyosan o bağırsaklara baya faydali yinedr doktruna bi yaz ishal sonuçta ihmal etme
Bugün içmedim canım. Sabah iki ilacım var magnezyum ve d vitamini damla. Öğlen kalsiyum ve balık yağı yeni eklendi. Akşam da tedavinin ilaçları kan sulandırıcı aspirin. Birde demir ilacım var gün aşırı. Bugün hiçbirini içmeyeceğim bir gün mola. Yarın da yeni eklenen kalsiyum ile balık yağını yine içmeyip anlarım. Magnezyum 5 haftadır kullanıyorum sanırım o değil. Yenilerden biri olacak. İshal bebeğe zararı yok diyor ama ben kilo kaybettim vücut su kaybediyor nasıl zararı olmaz. Doktoru şuan değilde hangisi olduğunu bulayım onlara kalsa o yapmaz bu yapmaz diyorlar iyice sinir geliyor

Bende kalsıyumu kullanmaya basladıktan sonra ishal oldum canım 3-4 gündür gecmedi
Cumartesi hafifti. Dün çok kötü etti. Yeni eklenen ilaçlardan biri yaptı. Ya kalsiyum ya balık yağı. Balık yağı nın yan etkisinde var. Su gidiyor vücuttan bu önemli. Dünden beri deli gibi su içiyorum.

Aynen canim bende mesela magnezyuma ilk basladigimda kabizlik problemi cektim o yapmaz dedi meğer bulanti icin kullandığım ilac yapmis ama doktorum söylemedi bende senin gibi kendim buldum ilaçlara ara vererek şuanda idrar enfeksiyonuyla basım dertte ilac verdi ama bir haftadir amansiz bir bulanti kusma var en basa döndüm resmen doktoruma sorsam ilaci birak der ama onun yaptığını düşünmüyorum ben yarimda bıraka bıraka artik vücut tepki vermiyo ilaçlara bi turlu atamıyorum enfeksiyonu

Enfeksiyon bende de çıktı. Ve sadece yeşil renk akıntı vardı o da günde bir defa ya geliyor ya gelmiyor. Aile hekimliğinde dedim şüpheleniyorum enfeksiyon mu var diye neyden diyor bunu düşündüren ne oldu sana yaptı doğru tahmin etmişsin diyo tahlil yaptık çok düşük çıktı. Kendi doktoruma gittim bir kullanımlık bir ilaç ile antibiyotik verdi bir hafta. Kültür testi temiz geldi. Yıkayıp kurulayıp gün içinde iki üç defa çamaşır değiştirerek hallettim. Vallahi herkes kendini bilir şimdiye kadar yok, yeniler geldi oldu ortada onlardan biri yaptı. Ben kan tahlilini de doktoru beklemiyorum. Devlette veriyordum. Değerleri takip ediyordum ki virüs çıkana kadar. Dikkat etmek zorundayız. Onların hastası çok dalgınlık olur başkasında tehlikeli sonuç doğurmaz bizde doğurur. Kazasız belasız kalan zamanı da atlatsak hayırlısı ile

Canim ben o tek kullanımliktan cok ictim yaa daha transferden 15 gun sonra pozitif aldığımda çıktı enfeksiyon o zmn bile ictim ama kâr etmedi daha once hic böyle bi sorunum yoktu galiba biraz genetik annemde idrar yolllarindan cok cekti hala daha cekiyo bende senin gibi düşünüyodum her ay tahlillerimi yaptırıp goturuyodum ama virüsten sonra sıkıntıli oldu ben bu ay mecburen kontrle gittigim ozelde yaptrdim iykide yaptrmisim enfeksiyonm cok artmms

Acaba transfer zamanı hastaneden mi kaptın? Ben bekarken çok çektim 18 li yaşlarda. Yoğurt suyu içerdim, antibiyotik bayağı zaman aldı ama şükür bitti. Antibiyotik düşürmüyor mu canım takipte kal. Benim arkadaşım doğuma kadar öyle gitti ilaçla, daha fazla olmasın en azından durdursun.

Canim bence sen utuleme baskasina yaptir cok ugrastryor kucuk kucuk ablam bile cok yoruldu . Ben hastane cantasina koycaklarimi koydum digerlerini dolaba astik elinin altinda hazir bulunsun

Canim ben oceans mumy kullaniyorum multivitamin icinde balikyagi da var cok memnunum

Canim ben oceans mumy kullaniyorum multivitamin icinde balikyagi da var cok memnunum
Hiç kullanmasam mı diyorum 23 hafta yeterince balık yedim. Annem de şimdi bir foto atmış. Kan sulandırıcı kullananlar balık yağına dikkat etsin. Beyin kanaması, felç edebilir diye. Kadın 50" den sonra makale okuyacak neredeyse

Canim benim eski magnezyum ilaci ypmiyodu ishal simdi degistrdi doktorum ozel bi ilac vrdi daha etkiliymis oda bnde ishal ypyor ama sadece bir kez oluyo gecyr surekli ishal degilim surekliyse oda sknti tabiki

Hadi yaa hic duymadim ama ic bence beyin gelisimi icin canim

Canim benim eski magnezyum ilaci ypmiyodu ishal simdi degistrdi doktorum ozel bi ilac vrdi daha etkiliymis oda bnde ishal ypyor ama sadece bir kez oluyo gecyr surekli ishal degilim surekliyse oda sknti tabiki
Dün ağzıma ne koydumsa çıktım. Ve su kaybı oldu. Bayağı kötüydüm korktum da. Bünyeye göre değişiyor. Senin ilacı çoğu kişi kullanıyor ama balık yağını genellikle onu okuyorum formlarda.

Geçmiş olsun canım, bu durumu doktorunla paylaştın mı? Belki ilacı değiştirir. Ben 20. Haftadan beri Efa Mom isminde bir multivitamin kullanıyorum. İçerisinde balık yağı, bütün b grubu vitaminler, demir, d vitamini ve daha bir çok şey var. Tek hap bütün ihtiyacımı gideriyor ayrıca ilaç kullanmıyorum. Hatırladığım kadarıyla sen hala tüp bebek tedavisinden bu yana bazı ilaçları kullanmaya devam ediyorsun. Çok sayıda ilaç olunca belki etkileşime girmiş yan etki yapmış olabilir, en iyisi doktora danışmak.

Kan sulandırıcı iğnem, coraspinim ve haftalık proluton deport adında bir iğnem daha var. Haftalık olanı virüs sonrası sadece üç defa yaptırmak için çıktım. İnşallah 32. Haftada onu ve coraspini bırakıyorum. 4 haftam kaldı. Oksapar doğuma kadar devam. 23. Haftanın sonuna kadar hiçbir ilacım yoktu hatta dert ediyordum herkes içiyor diye 4 haftadır takviye ilaç alıyorum. Bir haftadır çoğaldı. Birkaç güne arayacağım. Bendeki ilaçlarda seninki gibi içinde yok yok gerek var mı bu kadara. Bütün değerlerim normal. İlaçsızda normal yani. Kanım 12.9. Gün aşırı demir ilacım var. Onu gün aşırı iç dedi. Kalsiyum vermiş içinde var, balık yağı verdi onda da var, d vitamini damla da var bence çok geldi. Arayacağım canım birkaç gün içinde.

Benim kullandığım balık yağı ismi Marincap 500mg 4 günde bir içiyorum canım hiç problem yapmadı.
Geçen sene kaslarım ağırıyordu doktor bana magnesium yazmıştı ishal yapmıştı ama şimdi yine kullanıyorum sorun yok.Çok geçmiş olsun ama doktoruna bildir bence

çekim yaptırabilecekmiyiz acaba Ankarada hastanelere refakatçi bile eşden başka almıyorlar, eşimde böyle devam ederse doğuma giremiycek. Sezeryan olursa diye elbiseli olan geceliklerden alcam ama bulamadım bi türlü içime sinen dediğin gibi takımlar çok uçuk

Resimli halini de attım belki kullanmak istersin.
Canım seninki sadece balık yağı değil bu vitamin kompleks ben geçen sene kullanmıştım hamilelikten önce içebilrsin diye doktor yazmıştı. Bildiğim kadar ile omega içerekli vitamin hamileliğin ilk aylarda tavsiye edilmiyor sonradan ekleniyor diye biliyorum. Benim 12.haftadan beri içtiğim vitamin ismi decavit ve omega içermiyor. Balık yağı yeni eklendi doktorundan bir sor istersen.

Ben de tedavinin başından beri decavit kullandım. Bunu kadın doğum doktoru verdi sanırım 4. Aydaydım yani ilk aylar kullanmadım şimdi de düzenli kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…