- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.741
Oy maşallah paşayaMerhaba teyzeler ☺Bugün 26+0dık kontrole gittik hem şeker yüklememiz yapıldı hem de ana oğul hasret giderdik özlemişiz birbirimizi. En son 20.hafta ayrıntılı ultrasonda görmüştüm paşamı. 1035 gr ve 32cm olmuşuz. Allaha şükür her şeyimiz yolunda. Ultrasonda 26+6 duruyor ama bu önemli değil günüyle uyumlu dedi doktor amcamız. Bir sonraki görüşmemiz 30.haftamızda. Hepinize sevgiler, öpücükler
Canim ben o sabahlık takimli cok gösterişli olanlardan almiycam fiyatlari cok uçuk 400 ler 500 ler cok gereksiz ben hastane icin alt üst lohusa pijama alicam sadece çekim yaptırırsak eğer dogum oncesi sonrasi icinde beyaz bi elbise almayi düşünüyorum daha sonrada giyebilirim.en azindankızlar bugün şu lohusa takımlarına bi bakayım dedim beynim yandı ne almak gerekiyor alan varmı
Evet canım seninle aynıyızOy maşallah paşayacanım seninle günü gününe ayniyiz bende bugun 26+0 oldum bende gittiğimde 25+3 dum benim pasamda 2 güncük küçük çıktı 823 grmdi sağlıkla gelsinler ınsallah
Her şey bitmiş ne güzel.Artik birazcık iş yaptığımda tüm gece belim tutuluyor iyi ve agirlasmadan Ben de hastane çıkışları battaniyeleri vs yıkadım yarın utuleyip dolaba kaldırmayı düşünuyordum ama direk çantaya ki koymak daha mantıklı olur bir turlu karar veremedimKizlar bugun ablam tum kiyafetlerimizi utuledi hastane cantamizida hazrladik sukursiz naptiniz?
Evet canim banada öyle soylemisti benimde baştan beri bi qun buyuk iki gun kucuk cikiyo değişiyo iki haftaya kadar normal goruluyo bizimkinin adi belli artik Kerem Ali olacak Allah nasib ederseEvet canım seninle aynıyız☺ Bugün doktorumuz o bir kaç gün önden ya da geriden gelmelerin önemli olmadığını söyledi. Sonuçta haftalarıyla uyumlu gidiyorlar maşallah minnoşlarımızabizimkinin hala bir adı yok erkek bebeğe isim seçmek de ne zormuş yahu
Bana doktorum 12.haftadan vermişti ilk ay düzenli kullanmıştım ishal de olmadım ama sonra kapsüllerin çokta faydalı olmadığını okuyunca balık yemediğim zamanlarda kullanmaya devam ediyorum ismi regemesis max. Balıkta alıp yiyoruz sen neden yememeyi tercih ediyorsun zaten ateşte pişiyor evde de tekrar temizleniyorBalık yağı ilacım bu kızlar. Siz hangi balık yağını kullanıyorsunuz. Büyük ihtimalle bu yaptı iki güne deneme yanılma ile bulacağım. Önceden aldığım ilaçlarda böyle bir şey olmadı.
Canım biz yaşadığımız yere güvenmiyoruz bu konuda. Bizim balıklar İskenderun dan geliyordu. Kayınbabam sağ olsun gönderirdi. En son şubat ayında doğuma bir hafta kala arkadaşın eşi zehirlendi bizde tamamen burdan balık yeme fikri bitti. Şimdi gönderemediği için yiyemiyorum. 23. Haftaya kadar her hafta yedim. Bakalım yarına anlarım içmeyince duracaktır.Bana doktorum 12.haftadan vermişti ilk ay düzenli kullanmıştım ishal de olmadım ama sonra kapsüllerin çokta faydalı olmadığını okuyunca balık yemediğim zamanlarda kullanmaya devam ediyorum ismi regemesis max. Balıkta alıp yiyoruz sen neden yememeyi tercih ediyorsun zaten ateşte pişiyor evde de tekrar temizleniyoren az haftada 1 kere alıp yemeye çalışıyorum
Benim dokturum da zaten ben besin olarak almanı istiyorum dedi. Nasıl yiyemedim dedimse geçen hafta verdi. Eğer yiyorsan hiç içmeyebilirsin bile benimki yediğim zaman gerek duymadı.Resimli halini de attım belki kullanmak istersin.
Anladım. Haklısın o zaman. Bu arada ben de Hataylıyim memleketimde görev yapıyorum deniz dibimizde olunca güvenerek alıp yiyoruzCanım biz yaşadığımız yere güvenmiyoruz bu konuda. Bizim balıklar İskenderun dan geliyordu. Kayınbabam sağ olsun gönderirdi. En son şubat ayında doğuma bir hafta kala arkadaşın eşi zehirlendi bizde tamamen burdan balık yeme fikri bitti. Şimdi gönderemediği için yiyemiyorum. 23. Haftaya kadar her hafta yedim. Bakalım yarına anlarım içmeyince duracaktır.
Şanslısın bol bol ye. Yerimize de yeAnladım. Haklısın o zaman. Bu arada ben de Hataylıyim memleketimde görev yapıyorum deniz dibimizde olunca güvenerek alıp yiyoruz
Ben de şaşırdım erkenden vermesine tabi araştırınca düzenli kullanmayı bıraktım. Kendisine de sormadım.ilçede oturuyorum balık almaya gidemediğim bazı haftalar yiyemedigim oluyor o zamanlar kullanıyorumBenim dokturum da zaten ben besin olarak almanı istiyorum dedi. Nasıl yiyemedim dedimse geçen hafta verdi. Eğer yiyorsan hiç içmeyebilirsin bile benimki yediğim zaman gerek duymadı.
Canim ben en basindan beri kullaniyorum balık yağı bulanti kusmadan dolayı yiyemiyorum ben balik ama ishal yapmadi magnezyum kullaniyosan o bağırsaklara baya faydali yinedr doktruna bi yaz ishal sonuçta ihmal etmeCanım biz yaşadığımız yere güvenmiyoruz bu konuda. Bizim balıklar İskenderun dan geliyordu. Kayınbabam sağ olsun gönderirdi. En son şubat ayında doğuma bir hafta kala arkadaşın eşi zehirlendi bizde tamamen burdan balık yeme fikri bitti. Şimdi gönderemediği için yiyemiyorum. 23. Haftaya kadar her hafta yedim. Bakalım yarına anlarım içmeyince duracaktır.
Bende kalsıyumu kullanmaya basladıktan sonra ishal oldum canım 3-4 gündür gecmediGüzel hanımlar günaydın. Ben geçen hafta bugün doktora gitmiştim. İki yeni ilaç kullanmaya başlamıştım. Onlarla mı alakalı bilmiyorum ama bir haftada 1.5 kilo verdim. Aşırı yiyorum ama sanırım iki bebiş daha fazlasını istiyor. Ve üç gündür afedersiniz ishalim. Kilo bundan da gitmiş olabilir. Yeni eklenen ilaçlar takviye ilaçlar reçetesiz aldık. Tedavi amaçlı verilen ilaçlardan değil. Balık yağı ile kalsiyum ilacı. Bugün hiçbir ilacı içmeyeceğim. Sadece sulandırıcı ile coaspirin akşam alacağım. Bebeklerim gayet hareketliler bir sıkıntım yok ama ishali sıkıntı veriyor. İnternetten baktım balık yağı ishal eder diyo. Ben çok fazla balık tükettim virüs çıkana kadar. O ilacı bırakacağım galiba. Semizotu ile ceviz yerim daha çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?