Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Arkadaşlar ben de muayne oldum sonunda. Şükürler olsun kizimda bir sıkıntı yok. Kilosu 1960, her şeyi normal dedi ama yüzünü net göremedim eliyle yüzünün yarısını kapattı yayamaz kızım
ayy canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla kucağına da al inşallahhh

Niye direkt sezeryan dedi. Plesantan seninde göbekteydi demi yanlış mı hatırlıyorum. Heyecan geldi bana benim dokturun ilk yazdığı tarih 15 Haziran

Arkadaşlar ben de muayne oldum sonunda. Şükürler olsun kizimda bir sıkıntı yok. Kilosu 1960, her şeyi normal dedi ama yüzünü net göremedim eliyle yüzünün yarısını kapattı yayamaz kızım
Ben de seni merak ediyorum sabahtan beri.ne guzell gözün aydın olsun. Burdaki her annenin derdi kendi derdimiz her annenin bebegi kendi bebegimiz gibi oldu. Güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum ben.kilosu da masallah boyu kaç oldu acaba? Çalışabilir raporunu aldın mı?

Niye direkt sezeryan dedi. Plesantan seninde göbekteydi demi yanlış mı hatırlıyorum. Heyecan geldi bana benim dokturun ilk yazdığı tarih 15 Haziran
Arkadaş minyon tipli olduğunu söylemişti.Normal doğum zor oluyor açılma çok olmuyor diye biliyorum yakinimdan dolayı.doktor o sebeple sezaryen demiş olabilir diye tahmin ediyorum ben.

Kuzum çalışabilir vermedi maalesef ona üzüldüm. Şuan idari izinli olduğumuzdan dolayı onların çalışabilir vermesi yasakmış. Ama bir çok doktor da verdi yani diğer gruplarda okumuştum. Her neyse hayırlısı diyelim. Aynen canım burada birbirimizden güzel haberler almak insana mutluluk veriyor. Boyunu sormadım açıkçası soracaktım ama randevuya gitmem biraz olaylı oldu stres yaptım unuttum çoğu şeyi. Telefondan randevu almıştım. Randevum sistemde görünmedi. Doktor almak istemedi randevum gorunmediginden dolayı çağrı merkezini arattilar niye böyle oldu diye. Saçma sapan bir şey oldu. Sanki ben randevu almadım öyle.gittim. bir de benim doktor boy söylemiyor. Bir kere.ben sormuştum şöyle demişti. Anne karnında bebeğin boyu kesin değil belli olmaz. Bebek iki büklüm olduğundan dolayı boy ölçüsü vermek yanlış demişti. Bana yine kabataslak bir ölçü demişti eskiden.

Evet galiba anladığım kadarıyla o yüzden. Bana açıklama yapmadı ama benim ultrason bilgilerini sekretere verirken plesanta önde dedi. Ben de o yüzden düşünüyorum.

Arkadaş minyon tipli olduğunu söylemişti.Normal doğum zor oluyor açılma çok olmuyor diye biliyorum yakinimdan dolayı.doktor o sebeple sezaryen demiş olabilir diye tahmin ediyorum ben.
Evet o sebepte olabilir göz var nizam var küçük bir bayanım ben normal doğum yapacak insan değilim ama ultrason bikgilerimi sekretere söylerken plesanta önde diyor. Muhatenelen o yüzden sezeryan dedi kuzum

Evet o sebepte olabilir göz var nizam var küçük bir bayanım ben normal doğum yapacak insan değilim ama ultrason bikgilerimi sekretere söylerken plesanta önde diyor. Muhatenelen o yüzden sezeryan dedi kuzum
Benimde önde doktora sezaryen mi dediğimde normal de olabilir dedi bana eğer öyleyse beni de sezaryen alırlar.

Aaa doktordan doktora değişiyor demekki bu rapor işi.Gecen hafta gittiğimde 32 de çalışır raporu için geleceksin zaten demişti benim doktorum.Bugun de 32+0 da gelemeyebilirim 32+5 de gelsem olur mu çalışır raporu için diye sordum rapor birimine yönlendirdi onlarda sorun olmayacağını dedi.Vermiyor olsalardı verilmiyor artık derdi sanirim inşallah bana da böyle sürpriz yapmazlar sistemle alakalı bir hatayı size yansitmalari da tuhaf olmuş sonucta sen almışsın sorun onların neyse ki hallolmuş.boyu FL ölçüsü ile 0.7 yi çarpınca buluyorlar yani öyle hesaplanıyor.benim doktorum baştan beri söylüyor zaten sekreterine ölçümleri söylerken ben de hesaplamış oluyorum

Peki belden aşağısı mi sadece uyușacak yoksa sende full anestezi mi istiyorsun?
Benim oğlumda herşey çok ani oldu aslında uyutulacam sandım belden iğneyi vurduktan sonra. Bi baktım doktor geldi ve başladı sezeryana.. Aslinda çok güzel ilk bebeğin sesini duymak ve onu görmek ama nedense bu sefer korkuyorum full anestezi mi alsam diyorum. Sen ne düşünüyorsun naisl istiyorsun

Canım raporu her türlü vermek zorunda. Onun için gitmek zorundayız da raporu nasıl vereceği ona kalmış. Benimkinin de tavrından çalışabilir vermeyecek gibi geldi. 3 hafta sonra gel raporu verelim dedi. 4 Mayıs ta hem kontrol için hem rapor için gideceğim.

Ahaha ya cidden ben bu bilgiyi bilmiyordum canım yeni.bir şey öğrendim hemen ultrason fotoğrafindaki.bilgikere baktım şimdi FL 6.28 cm yazıyor. 6.28 u 0.7 ile çarpınca 4.396 oluyor. Şimdi benim bebiş 43 cm mi
Evet kuzum benim doktor aslında özel tüp bebek doktoru ben çalışabilir verrir düşünüyordum.hayallerim suya düştü

Ben epidural sezaryen istiyorum yani senin olduğun gibi. Arkadaşım oldu çok memnundu. Aynı gün sütü geldi aynı gün ayağı kalktı ve neredeyse sıfır acı üstüne de o anı yaşaması

Ben normalde başta korkuyordum full bayılsinlar diyordum. Şimdi epidurala daha sıcak.bakiyorum. full bayıltsalar bebeğimin.dogumuna hiç şahit olmayacağım biraz tuhaf olacak. Bakalım onu henüz konuşmadım doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…