- 27 Eylül 2019
- 489
- 890
- 53
- 40
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.621
Anladım canım çok teşekkür ederim. Vakit kaybetmeden bir tane sipariş verip kullanmaya başlasam iyi olacak sanırım. İnşallah çok çatlamadan tamamlarız hamileliğimiziŞöyle bi şey ben geçen yıl hamileydim. Bu kremi bilmiyordum. Yaglar sürmüştüm çatlagm olmadı saniyordm son 2 hafta şoka girdim. Birden morardm . Doğum sonrası bu kremi buldum biraz iyi gelmişti. Biraz yapış yapış oluyor evet. Ama her yağ bana göre öyle artk. Kullanıp memnun olan çok vardı. Ben de şimdi yine .kullanıyorum inşa iyi geliyordur diye ümit ediyorum. Vücudumda kaşıntı falan yok ama işte genetik iste yapacakbi şey yok
Evet canım 23. Haftadan sonra verdi. 5 haftadır içiyorum. Magvital 365 mg saşe canım.Minnaklarimm canım hatırladıgım kadarıyla sen kalsıyum kullanıyordun degıl mı? Hangi ilacı kullanıyorsun?
Kullanan baska arkadaslar varsa ilac isimlerini söyleyebilir mi?
Kaçıncı haftadasın canım. Normal olan var olmayan var. Normaldir deyip yönlendirmek istemiyorum korkarım yanlış bir şey demekten.2 gündür ozellikle de bugun oturdugum yerden kalkarken ozellikle karnımın alt kismi ağrıyor internette baktimda bebek büyüdükçe kaslar esniyor agri normal yaziyordu ama normal midir ki?
Sürünce biraz sonra geçiyor ama ben çok araştırmadım kuzenim ve arkadaşım bunu kullanıyordu bende aldımTeşekkürler hindistancevizi sevenlerthe lifeco’nun organik hindistancevizi yağı çok güzel. Gratisten almıştım hem kokusu hem de verdiği nemden memnunum ama göbüş büyüdükçe yetersiz gelirse diye ayrıca araştırmalara devam
Canım galiba en meşhur krem liearac hatta bir çok doktor da onu öneriyor ama kokusunu sevmeyen sadece sen değilsin sanırım kullanan bir çok kişi kokusundan şikayet etmiş.
Lierac kullaniyorum canim cok memnunum hic catlagim yokKızlar çatlak için kullandığınız bir şey var mı? Ben şimdiye kadar duşta dalin bebe yağı ve duş sonrası hindistancevizi yağı kullandım. Henüz çatlak yok ama karnım büyümeye başladı. Biraz araştırdım lierac, mustela, burts bees mama ve badger balm belly butter var. İnstagramda görkem karman diye bir kadın var belki takip ediyorsunuzdur o badgeri önermiş onu sipariş verecektim ama sizin de fikirlerinizi almak istedim ☺
calcıday d3 kullanıyorum.Minnaklarimm canım hatırladıgım kadarıyla sen kalsıyum kullanıyordun degıl mı? Hangi ilacı kullanıyorsun?
Kullanan baska arkadaslar varsa ilac isimlerini söyleyebilir mi?
24. haftadayiz canim. haklisin insan bisey demeye korkuyor. cok farkli bi agri degil heralde hareket ederken oluyor sadece ozellikle oturup kalkarken onun dışında bisey yok. bi kac gun takip edicem devam ederse doktoruma danisicam. saolasin yorumun için.Kaçıncı haftadasın canım. Normal olan var olmayan var. Normaldir deyip yönlendirmek istemiyorum korkarım yanlış bir şey demekten.Şöyle diyeyim benimde oldu. benimki normal bebek ve rahim büyümesinden oldu. Çok farklı gelen bir ağrısı ise doktorunla iletişime geçmen en iyisi.
Ağırlık aşağıda olunca ağrıyı oraya veriyor. Benimde o haftalarda ara ara oluyordu. Halen birkaç günde bir öyle ağırlık oluyor. Takibini yaparsın için rahat etmezse ararsın. Rica ederim24. haftadayiz canim. haklisin insan bisey demeye korkuyor. cok farkli bi agri degil heralde hareket ederken oluyor sadece ozellikle oturup kalkarken onun dışında bisey yok. bi kac gun takip edicem devam ederse doktoruma danisicam. saolasin yorumun için.
Çok şükür canım benim sagolasınVosvos88 canım epeydir yoksun. Her şey yolunda değil mi??
Hepimizi telaş aldıÇok şükür canım benim sagolasınarada girip okuyorum birkaç gündür de siparişler geldi onlarla ugraşıyorum
Bana da calcımax kullan dedi arkasına da tansıyon takibi yap dedi endişelendim bende acaba tansıyonumu yukseltıyorcalcıday d3 kullanıyorum.
Evet canım 23. Haftadan sonra verdi. 5 haftadır içiyorum. Magvital 365 mg saşe canım.
Tesekkurler kızlar aklımda olsun bu ılac soruyum bunu dazuzu3838 bende Minnaklarim in kullandığı şașe den alıyorum.
Hep güzel telaşlarımız olsun canım inşallahHepimizi telaş aldıiyi olmana sevindim
Doktorum da tansiyon takibi istiyor ilaçtan değil de gebelik zehirlenmesi sebebi ile genel kontrol olarak istiyorlar.14 olursa tansiyon sorun olabiliyorBana da calcımax kullan dedi arkasına da tansıyon takibi yap dedi endişelendim bende acaba tansıyonumu yukseltıyor
Tesekkurler kızlar aklımda olsun bu ılac soruyum bunu da
Benimki de 20. Haftadan itibaren hergün ölçmemi istedi 11/7 gidiyoruz. Preeklampsi en sık o haftalarda baş gösteriyor.Doktorum da tansiyon takibi istiyor ilaçtan değil de gebelik zehirlenmesi sebebi ile genel kontrol olarak istiyorlar.14 olursa tansiyon sorun olabiliyor
Benim 110 120lerde hep alıştım artık ama ben kansızlığım değil de tsh için levotiroksin kullanıyorum ondan biliyorum açıkçasıKizlar benim tansiyonum normal ama uc gudur nabzim 100ustu hep agzimda atyoo sanki kalbim dktoruma dedim kansizlitan dedi bende kansizlik vardi sizin nabizlar kac?
Zaten 2 günde bir filan ölçüyordum da ilacın arkasına söyleyınce acaba mı dedimDoktorum da tansiyon takibi istiyor ilaçtan değil de gebelik zehirlenmesi sebebi ile genel kontrol olarak istiyorlar.14 olursa tansiyon sorun olabiliyor
Magnezyumu ben 15. Haftadan beri ara ara kullanıyorum tansiyonda sıkıntı yapmadı canımBenimki de 20. Haftadan itibaren hergün ölçmemi istedi 11/7 gidiyoruz. Preeklampsi en sık o haftalarda baş gösteriyor.zuzu3838 magnezyum yapar mı ki
Kan hapı kullanmıyor musun canım?Kizlar benim tansiyonum normal ama uc gudur nabzim 100ustu hep agzimda atyoo sanki kalbim dktoruma dedim kansizlitan dedi bende kansizlik vardi sizin nabizlar kac?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?