- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.581
Kızlar ateş ölçer için ne düşüyosunuz? Temassızlar pahalı geldi. Alcak mısınız ya da ne almayı düşünüyosunuz
Insallah canimmm senin miniklerde maasallah iyi buyumusler annnesiiÇok ama çok sevindim canım sen kendine dikkat et inşallah daha da toparlar. Çok şükür erken fark ettiniz. Maşallah yakışıklıya onlar ne mücadeleler sonrası bize geldiler merak etmeyin daha embriyo halindeyken güçlü olmak düştü nasiplerinehepsini yerim inşallah herkes gününde sırasında doğuracak aksini hiç düşünmüyorum rabbime bol bol dua ediyorum
Aminnn insallah canim sen nptin gittinmiCanım sevindim Rabbim bebisini kourusun inşallah hayırlı zamanda gelsin
Sagol canimAngelnursee canım aklımdaydın naptın diye soracaktım ki sen yazmıssın. İyi olmanıza cok sevındım bebişinde kilosu gayet iyi masallah stres yapma daha da büyüsün yavrun
Canım bu cuma gideceğim, şu bir kaç gün geçmek bilmiyor. İple çekiyorum cumayıAminnn insallah canim sen nptin gittinmi
Hadi bakalim canim guzel haberlerini alalimmCanım bu cuma gideceğim, şu bir kaç gün geçmek bilmiyor. İple çekiyorum cumayı
Ay inşallah canım cuma günü şuraya güzel haberler yazmayı Rabbim nasip eylesin banaHadi bakalim canim guzel haberlerini alalimm
Canim onu hic takma kafana benim ilk baslarda 3 gun falan bazen onde bazen gerindendi sonra günüyle uyumlu gitti ben o zmanlar soruyodum doktora cok normal iki haftaya kadar dedikizlar merhaba. biz de 23. haftadan gidiyoruz cok şükür. benim bebegim ultrasonda 5 gun geriden geliyor. detayli ultrasonda da ayni cikti ordaki doktor da bi sknti olmadigini soyledi kendi doktorumda ayni sekilde sknti yok dedi. hatta detayli ult. doktoru en basindan beri boyle muhtemeln dedi bende evet dedim uc bes gun geriden gelme durumi vardi hep. aranizda boyle bi durum yasayan yok ama duyan falan var mi acaba?
Ben canım yürüsem nefes gidiyor. Ben çok kilo almadım 28 haftada iki bebişle 9-10 kilo aldım. Ben zaten kilolu hamile kaldımKizlar mesajlarinizi tek tek okudum ne guzel sohbet etmişsiniz gec kalmışım bisey sorucam aranizda hic nefes alirken sorun yaşayan varmı yaa ben cok kilo aldim ona veriyorum ama hemen tıkaniyorum ozellikle yemek sonrasi bide siskinlik oluyo ikisi birden mahvediyo beni az bisey ayakta kalsam bi is yapsam cok hafif isler yani is dedigim nefes Nefese kaliyorum
Gecen hafta bugun gitmiştim canım iyiydi şükürSagol canimsen naptin canim gittinmi kontrole
Canım o bakım setini bulamadım bulursan paylaşabilir misinBen oğlumda philips avent koltuk altından olanından kullandım memnun kaldım, evet bazen ölçmekte zorlanıyoruz ama 2.ye de aynısını kullanmayı düşünüyorum. Benimki set halindeydi çantasıyla beraber. Philip's avent bakım seti
Ben ilk aylardan beri öyleyim canım biraz yürüsem nefesim kesiliyor yemek olayıda midenize bebişler baskı yapıyo normal öğünleri artırıp daha az yemek gerekKizlar mesajlarinizi tek tek okudum ne guzel sohbet etmişsiniz gec kalmışım bisey sorucam aranizda hic nefes alirken sorun yaşayan varmı yaa ben cok kilo aldim ona veriyorum ama hemen tıkaniyorum ozellikle yemek sonrasi bide siskinlik oluyo ikisi birden mahvediyo beni az bisey ayakta kalsam bi is yapsam cok hafif isler yani is dedigim nefes Nefese kaliyorum
Aynen canım valla üstümden bir yük kalktı sankiİyi gözün aydın canım aşıyı da halletmiş noldun kazasız belasız çok şükürbenim de geçen hafta takibim vardı gitmedim aradılar nasıl durumun iyi mi gelmesen de olur dediler aşı olayı yok diye Allah'tan
Canım benim de yemekten sonra şişkinlik, çarpıntı oluyor. Çok kilo almadım 26.haftayız şuana kadar 4 kilo aldım ama nefes darlığı zaman zaman ben de yaşıyorum. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum nefesim açılsın diye. Bir de sakın sırtüstü yatma artık o da nefes darlığı yapıyor zaten doktorlar da önermiyor sırtüstü yatmayı.Kizlar mesajlarinizi tek tek okudum ne guzel sohbet etmişsiniz gec kalmışım bisey sorucam aranizda hic nefes alirken sorun yaşayan varmı yaa ben cok kilo aldim ona veriyorum ama hemen tıkaniyorum ozellikle yemek sonrasi bide siskinlik oluyo ikisi birden mahvediyo beni az bisey ayakta kalsam bi is yapsam cok hafif isler yani is dedigim nefes Nefese kaliyorum
Hindistan cevizi yağı. Akşamları tv izlerken masaj yapıyorum onla şimdilik bişey yok çok şükürKızlar çatlak için kullandığınız bir şey var mı? Ben şimdiye kadar duşta dalin bebe yağı ve duş sonrası hindistancevizi yağı kullandım. Henüz çatlak yok ama karnım büyümeye başladı. Biraz araştırdım lierac, mustela, burts bees mama ve badger balm belly butter var. İnstagramda görkem karman diye bir kadın var belki takip ediyorsunuzdur o badgeri önermiş onu sipariş verecektim ama sizin de fikirlerinizi almak istedim
ben liearac aldım şimdilik iyi gibi kokusunu çok sevemedim sadeceKızlar çatlak için kullandığınız bir şey var mı? Ben şimdiye kadar duşta dalin bebe yağı ve duş sonrası hindistancevizi yağı kullandım. Henüz çatlak yok ama karnım büyümeye başladı. Biraz araştırdım lierac, mustela, burts bees mama ve badger balm belly butter var. İnstagramda görkem karman diye bir kadın var belki takip ediyorsunuzdur o badgeri önermiş onu sipariş verecektim ama sizin de fikirlerinizi almak istedim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?