• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar çatlak için kullandığınız bir şey var mı? Ben şimdiye kadar duşta dalin bebe yağı ve duş sonrası hindistancevizi yağı kullandım. Henüz çatlak yok ama karnım büyümeye başladı. Biraz araştırdım lierac, mustela, burts bees mama ve badger balm belly butter var. İnstagramda görkem karman diye bir kadın var belki takip ediyorsunuzdur o badgeri önermiş onu sipariş verecektim ama sizin de fikirlerinizi almak istedim ☺
ben de sadece duş sonrası hindistan cevizi yağı sürüyorum.

Hindistan cevizi yağı. Akşamları tv izlerken masaj yapıyorum onla şimdilik bişey yok çok şükür

ben de sadece duş sonrası hindistan cevizi yağı sürüyorum.
Teşekkürler hindistancevizi sevenler 😍 the lifeco’nun organik hindistancevizi yağı çok güzel. Gratisten almıştım hem kokusu hem de verdiği nemden memnunum ama göbüş büyüdükçe yetersiz gelirse diye ayrıca araştırmalara devam 😂
ben liearac aldım şimdilik iyi gibi kokusunu çok sevemedim sadece :KK43:
Canım galiba en meşhur krem liearac hatta bir çok doktor da onu öneriyor ama kokusunu sevmeyen sadece sen değilsin sanırım kullanan bir çok kişi kokusundan şikayet etmiş.

Teşekkürler hindistancevizi sevenler 😍 the lifeco’nun organik hindistancevizi yağı çok güzel. Gratisten almıştım hem kokusu hem de verdiği nemden memnunum ama göbüş büyüdükçe yetersiz gelirse diye ayrıca araştırmalara devam 😂

Canım galiba en meşhur krem liearac hatta bir çok doktor da onu öneriyor ama kokusunu sevmeyen sadece sen değilsin sanırım kullanan bir çok kişi kokusundan şikayet etmiş.
Ben de gratisten almıştım burda hep hindistan cevizi yağı diye duyunca 😊 ama daha başlamadım 21-22de falan başlarım diyorum (geç olmaz herhalde). Bende önceden Neutrogena'nın duş sonrası vücut yağı vardı, susam yağıymış o da. Geçen duştan sonra onu sürdüm, diğerine başlayana kadar duş sonrası onu kullanırım. Kokusu yok gibi neredeyse, vücutta da yağ kalıntısı vs olmuyor güzel. Hindistan cevizi yağı sürünce sonrasında giysiye bulaşmaması için napıyorsunuz acaba? Ya da emiliyor mu hemen?

Canım o bakım setini bulamadım bulursan paylaşabilir misin

Bende stoklara girmesini bekliyorum 🙄
Wee baby nin de aynı içerikli sadece dış kaşıyıcıysı yok, yarı fiyatına 69.90tl. Malesef onun da pembesi var sadece mavisi gelse ona da razıyım bakalım
Screenshot_20200415_190109_com.android.chrome.jpgScreenshot_20200415_191210_com.android.chrome.jpg

Son düzenleme:
Ultrason kağıdı verdiyse onda yazıyor annesi alt köşede. Benim biri birinden kısa kalpte artık baş popo aralığını diyecek. 0,68cm biri 0,80 cm diğeri 😂ama bence tam ölçü alamadı karından bakalım yarın ne olmuşlar 💕🙃
Selam 5+4te kesede bebek gorulmelimi?

Elektrikli çok iyi çekmiyor diyorlar bende ikiz diye elektrikli istemiştim vazgeçirdi çevrem. Nerde kime sorsam Manuel diyor. Formlar da Manuel diyor ama benim halen aklım diğerinde.
Mochi diye bi urun duydum bebeği emzirirken kendiliğinden akıyormuş bunu bi araştırın isterseniz belki size iyi gelir.

Mochi diye bi urun duydum bebeği emzirirken kendiliğinden akıyormuş bunu bi araştırın isterseniz belki size iyi gelir.
Manuel aldık canım iki gün önce. İşe yaramazsa artık bakacağız ama gelinimizde çok güzel sağlıyordu. İşe başlamayacağım için bana Manuel yeterli gelir gibi. Teşekkür ederim canım önerin için 😘🙏

Manuel aldık canım iki gün önce. İşe yaramazsa artık bakacağız ama gelinimizde çok güzel sağlıyordu. İşe başlamayacağım için bana Manuel yeterli gelir gibi. Teşekkür ederim canım önerin için 😘🙏
Inş kolay olur snn için. Bu aklında kalsın bazıları çok memnun hiç hi efor sarfetmeden emzirince geliyormuş diğer göğüsten

Kizlar cok sağolun yorumlar için tek değilmişim ben acaba kötü bisey mi olduda nefes almakta zorlaniyorum diye korktum Allah korusun virs mu bulaştı diye psikolojimizi alt üst etti 😔 yarin doktor randevum var dunden beri su gibi olan akintim arttı insallah bi sorun yoktur birde ben duphaston kullaniyorum en başından beri doktorum bu ikidir bana onu azaltarak biraktiriyo ama ilkinde 4. Ayliktim bildiginiz kan gibi lekem olmusdu bundada 6. Aydayim yine biraktim bir kac gun sonra akintim pul pul leke gördüm doktora soyledim tekrar başlattı oda kafama takildi biraz uzun oldu kizlar kusura bakmayin hepinizi öptüm siz ve minnaklarimiz Allaha emanet olun😚😚
Nefes sorununu bende çok yaşıyorum.ama doktor hep normal olduğunu söylüyor kansizlikta var buda tetikliyor. Yemek yerken de normal olduğunu söylüyor. Hatta benim kolumda zoR kalkiyorr bazi gunler. Kol bacak egzersizleri yapiyorum bazen yumuşatmak icin

Kızlar çatlak için kullandığınız bir şey var mı? Ben şimdiye kadar duşta dalin bebe yağı ve duş sonrası hindistancevizi yağı kullandım. Henüz çatlak yok ama karnım büyümeye başladı. Biraz araştırdım lierac, mustela, burts bees mama ve badger balm belly butter var. İnstagramda görkem karman diye bir kadın var belki takip ediyorsunuzdur o badgeri önermiş onu sipariş verecektim ama sizin de fikirlerinizi almak istedim ☺
Ben palmers cacao butter kullaniyorum.

2 gündür ozellikle de bugun oturdugum yerden kalkarken ozellikle karnımın alt kismi ağrıyor internette baktimda bebek büyüdükçe kaslar esniyor agri normal yaziyordu ama normal midir ki? :KK64:

ben hep bebeyagi kullandim. lierac kullanan arkadasim olmustu onada doktor onermisti sanirim ama baya kimyasal içeriyor diye okumuştum bi yerde. o tarz kremlerdense bebeyagi daha mantikli geldi bana ama tabi sonuclari nasil olur bilmiyorum.

Memnun musun canım? Onu da okudum forumlardan. Fiyatı diğerlerine göre daha uygun. Sadece sürülmesi biraz zor yazmışlar. Yapış yapış oluyor mu , ciltte emilmesi ve nemlendirmesi nasıl?
Şöyle bi şey ben geçen yıl hamileydim. Bu kremi bilmiyordum. Yaglar sürmüştüm çatlagm olmadı saniyordm son 2 hafta şoka girdim. Birden morardm . Doğum sonrası bu kremi buldum biraz iyi gelmişti. Biraz yapış yapış oluyor evet. Ama her yağ bana göre öyle artk. Kullanıp memnun olan çok vardı. Ben de şimdi yine .kullanıyorum inşa iyi geliyordur diye ümit ediyorum. Vücudumda kaşıntı falan yok ama işte genetik iste yapacakbi şey yok

Back