Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar benim tansiyonum normal ama uc gudur nabzim 100ustu hep agzimda atyoo sanki kalbim dktoruma dedim kansizlitan dedi bende kansizlik vardi sizin nabizlar kac?
Canım benim nabzım bebekler uyanıksa hep 100 üstü atıyor. Normal nabzım 72 75 civarında. İlk haftalar 85 95 arasında atar oldu. 16. Haftadan sonra 95 105 arasında atıyor. Benimde Tansıyon normal kalp atışı yüksek. Doktorum normal dedi iki bebek ile. kan oranımda yüksek. 12.9 çıktı iki gün önce. İlk hergün yazmıştı gün aşırıya düştü. Mesela iki bebek uyanıksa 110 falan oluyor, teki hareket halinde olunca 95, benimkiler gece uyuyor minnoşlarım birgün ölçtüm 85 di.

Bana da calcımax kullan dedi arkasına da tansıyon takibi yap dedi endişelendim bende acaba tansıyonumu yukseltıyor

Tesekkurler kızlar aklımda olsun bu ılac soruyum bunu da
Canım ben calcimax kullanıyorum. Benim normalde de kemiklerim güçsüz olduğundan dolayı kullanıyordum. Bir ara bırakmıştım ilacı ama.endokrin doktorum tekrar başlattı gebelikte ekstra kemik erimesi olmaması için

Zaten 2 günde bir filan ölçüyordum da ilacın arkasına söyleyınce acaba mı dedim

Magnezyumu ben 15. Haftadan beri ara ara kullanıyorum tansiyonda sıkıntı yapmadı canım
Kuzum ben gebekigimin başından beri bu ilacı kullanıyorum. Tansiyonum.hep 10/6 bir sıkıntı olacağını sanmıyorum

Kullaniyirum canim pekmezde iciyirum .

Benim uc gndr hep 100 ustu canim rahatsiz ediyor senide rahtsiz ediyormu?

Benim uc gndr hep 100 ustu canim rahatsiz ediyor senide rahtsiz ediyormu?
ya benimde ilk aylardar beri hep çok yüksek nabzım ilk başlarda çok korkuyodum ağzımda atıyo gibiydi. Şimdide bakıyorum hiç 95 i 100 ü düşmüyo ama o kadar kötü olmuyorum. Sanırım bizim çift olduğu için erken başladı doktor nabzın hızlı atması arada oluşan çarpıntılar normal dedi. Bide ağır yersem çarpıntım oluyo

Kuzum ben gebekigimin başından beri bu ilacı kullanıyorum. Tansiyonum.hep 10/6 bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Benim de kan tahlilinde kalsıyum dusuk cıktı onun için verdi canım tesekkur ederim bilgilendirme için. Sen hergün mü kullanıyorsun bana gunde bir sefer dedi ama prospektüsünde d vitamini yüksekliği filan bişeyler yazıyordu gün aşırı içeyim dedim. D vitaminime hic baktırmadım cunku kanda

Ben her gün gece yatmadan suya atıp içiyorum canım. Genellikle yatmadan önce için deniliyor ondan sonra bir şey yemiyorum. Bana ekstra d vitamini damla verdi doktorum

Ben her gün gece yatmadan suya atıp içiyorum canım. Genellikle yatmadan önce için deniliyor ondan sonra bir şey yemiyorum. Bana ekstra d vitamini damla verdi doktorum
Benimde ekstra damlam var. Şimdi yeni iki tane ilaca başladım. Kalsiyum ve balık yağı ilacı onların içindede var. Her şeyde d vitamini oldu.

Dogrudur canim ikiz bebis olunca daha ck olur ay valla sonlara yaklastkca zorlnmaya basladim

KıZlar ya oruç tutsak nolur acaba çok istiyorum en azından bi gün tutup bi gün tutmamayı Düşündüm ama cesaretim de yok gibi çok kafaya taktım ağlayasım geliyo aklıma geldikçe

KıZlar ya oruç tutsak nolur acaba çok istiyorum en azından bi gün tutup bi gün tutmamayı Düşündüm ama cesaretim de yok gibi çok kafaya taktım ağlayasım geliyo aklıma geldikçe
Canım ben tutmayacağım. Bu hem kendi vücuduna hem bebeğine eziyet olurki Allah'ta bunu istemiyor. Ben en fazla 4 5 saat aç kalabiliyorum. Yemezsem halsizlik çöküyor üzerime bayılacak gibi oluyorum. İki tane bebeğimle kendime bunu yapamam. Gelecek yıl inşallah kazasını tutacağım rabbim nasip ederse. Çok kafaya takıyorsan bir hocaya danış o da gerekli olanı diyecektir. Bir kere su çok önemli. Yinede istersen dene birgün bence vücutta kaldıramayacak.

Selam kizlar bizde şükür doktor kontrolümüzu atlattik benim yine idrar yolu enfeksiyonum artmış ilac başlıycaz dedi doktor tsh icinde 50 mg. Ye yukseltmisdi simdi 75 mg. Çıkardı gebelik ilerledikce artiyo ihtiyaç dedi birde altta baski oluyo dedim alttan muayene edip ölçmem lazim dedi 33 cıktı doktorum kisalma yok dedi ama bir ay önce ayrıntılı da 40 çıkmıştı baskının sebebide bebek kafasını aşağıya doğru bastırdığı için mi duphastona devam edicem yani birde renkli ultrason istedim ama plesantada önde olduğu için malesef dedi yüzü plesantaya dönük artik dogumda görücez oglusu nasibse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…