Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

KıZlar ya oruç tutsak nolur acaba çok istiyorum en azından bi gün tutup bi gün tutmamayı Düşündüm ama cesaretim de yok gibi çok kafaya taktım ağlayasım geliyo aklıma geldikçe
Canim bende cok istiyorum ama sabahlari kalkinca yarim saat bile duramiyorum bayilcak gibi oluyorum doktorumda bu halde tutamazsin dedi artik daha sonra tutucaz ınsallah

KıZlar ya oruç tutsak nolur acaba çok istiyorum en azından bi gün tutup bi gün tutmamayı Düşündüm ama cesaretim de yok gibi çok kafaya taktım ağlayasım geliyo aklıma geldikçe
Canım hamilelik bu öylesine bırakmıyoruz sonuçta bebişleri düşünmek lazım Allah ömür verirse tutarız inşallah

Benimde ekstra damlam var. Şimdi yeni iki tane ilaca başladım. Kalsiyum ve balık yağı ilacı onların içindede var. Her şeyde d vitamini oldu.
Evet olsun bizim.kemiklerimiz guclensin ki bebiskerimiz de guclensin bana doktorum balık yağı vermedi, biraz rahat bir doktor kadın doğumcum, endokrin doktoru önerdi. Ben de kendi kafama göre aldım gebeler için balık yağı

Canım sen yine 75 levatrom kuklaniyorsun ben normalde 100 kullanıyordum.bu son üç ay 125 kullanıyorum troitlerle alakalı kullandığım bu ilaçlar inşallah bebeğe zarar vermiyordur çok korkuyorum benimkikerin dozajı yüksek ay ne güzel sen de muayne olmuşsun bugün gözün aydın canım.bir ben kaldım yarın sabah muayne olacağım kızımı uzun süredir görmüyorum insallh

Kuzum Rabbim biz bebeklerimizi besleyelim diye bize kolaylık sağlamış. Ben eğer oruç tutup bebeğimin sağlığını tehlikeye atarsam daha büyük günah işlemiş olurum diye düşünüyorum. Ki doktorum da canlı yayında öyle dedi gebelere oruç önermiyor. Rabbim inşallah orucumuzu gününe gün tuttuğumuz gunleri de görmeyi nasip eder

Virüs olayı çıkana kadar her hafta bir defa yiyordum her seferinde soruyordu. Besin olarak almanı tercih ediyorum demişti. Virüs çıktığından beri almadık. Kendi balık yiyemiyorsundur yazayım mı dedi bende zaten not almıştım yaz dedim. Bir o eksikti onu da yaz gitsin dedim

Hayırlı haberlerle gel canım. Prensesi görde mutluluk depola

Ben tutucam. Önceden tam tutmuştum.yine doktoruma sordum yine tutabilirsin çok sivi8tuket ve azar azar ye demişti. Ama cogu zamanda yattm. Yemek icin esimden yardim almistm.sonucta denicem yine beni zorlamazsa önceki gibi hep tutarm inş

Evet canim korkarakda olsa gittim tiroit takibi yapilmasi gerekiyo ve iyki gitmişim enfeksiyonda artmis tedavi edilmezse bebegede bobreklerinede zarar verir dedi oğlumda büyümüş renkli poz vermesede 2 boyutluda bile bayağı belirginleşmiş artık biz bakarn 3kere falan ağzını acip kapadi birde elini yüzüne koydu hadi darisi başına sende guzel haberlerle gel inşallah

Bu 3.hamileligim hepsi de ramazana denk geldi. Bu yıl da tutmiycam bebeklerim hep zayıf doğdu zaten riske atamam. Allah'a şükür kaza oruçlarımı sorunsuz tutum
Yinede kendini bi dene istersen herkesin bünyesi farklı.

Arkadaşlar ben de muayne oldum sonunda. Şükürler olsun kizimda bir sıkıntı yok. Kilosu 1960, her şeyi normal dedi ama yüzünü net göremedim eliyle yüzünün yarısını kapattı yayamaz kızım
Gözün aydın az kaldı zaten hep göreceksin yüzünü ne güzel darısı başıma

Arkadaşlar ben de muayne oldum sonunda. Şükürler olsun kizimda bir sıkıntı yok. Kilosu 1960, her şeyi normal dedi ama yüzünü net göremedim eliyle yüzünün yarısını kapattı yayamaz kızım
Maşallah maşallah kuzuna çok şükür canım çok şükür güzel güzel atlatıyoruz kontrolleri. Kazasız belasız hedef 38. Hafta Allahın izniyle

Yadee profil resmine bayıldım bende ikizini buldum bir yerde kullanmak istiyorum. Onlar için tuttuğum günlük kapağına yapabilirim. Buda benimki

Seninki de çok tatlıymıș

Gözün aydın canım darısı bizlere.

Maşallah maşallah kuzuna çok şükür canım çok şükür güzel güzel atlatıyoruz kontrolleri. Kazasız belasız hedef 38. Hafta Allahın izniyle
Sağolasın kuzum bir daha 4 hafta sonra çağırdı beni. Dedim.simdi benim.dogumum nasıl olacak. Sezeryan olacak tabi ki dedi ben de sezeryan istiyordum ama böyle bir tepki de beklemiyordum neyse artık bir sonraki gitmeme sezeryan tarihi verir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…