- 7 Ağustos 2019
- 426
- 610
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #5.601
ben de sadece duş sonrası hindistan cevizi yağı sürüyorum.Kızlar çatlak için kullandığınız bir şey var mı? Ben şimdiye kadar duşta dalin bebe yağı ve duş sonrası hindistancevizi yağı kullandım. Henüz çatlak yok ama karnım büyümeye başladı. Biraz araştırdım lierac, mustela, burts bees mama ve badger balm belly butter var. İnstagramda görkem karman diye bir kadın var belki takip ediyorsunuzdur o badgeri önermiş onu sipariş verecektim ama sizin de fikirlerinizi almak istedim ☺
Hindistan cevizi yağı. Akşamları tv izlerken masaj yapıyorum onla şimdilik bişey yok çok şükür
Teşekkürler hindistancevizi sevenlerben de sadece duş sonrası hindistan cevizi yağı sürüyorum.
Canım galiba en meşhur krem liearac hatta bir çok doktor da onu öneriyor ama kokusunu sevmeyen sadece sen değilsin sanırım kullanan bir çok kişi kokusundan şikayet etmiş.ben liearac aldım şimdilik iyi gibi kokusunu çok sevemedim sadece
Ben de gratisten almıştım burda hep hindistan cevizi yağı diye duyuncaTeşekkürler hindistancevizi sevenlerthe lifeco’nun organik hindistancevizi yağı çok güzel. Gratisten almıştım hem kokusu hem de verdiği nemden memnunum ama göbüş büyüdükçe yetersiz gelirse diye ayrıca araştırmalara devam
Canım galiba en meşhur krem liearac hatta bir çok doktor da onu öneriyor ama kokusunu sevmeyen sadece sen değilsin sanırım kullanan bir çok kişi kokusundan şikayet etmiş.
Biz bundan aldıkBende stoklara girmesini bekliyorum
Wee baby nin de aynı içerikli sadece dış kaşıyıcıysı yok, yarı fiyatına 69.90tl. Malesef onun da pembesi var sadece mavisi gelse ona da razıyım bakalım
Eki Görüntüle 2620235 Eki Görüntüle 2620241
Selam 5+4te kesede bebek gorulmelimi?Ultrason kağıdı verdiyse onda yazıyor annesi alt köşede. Benim biri birinden kısa kalpte artık baş popo aralığını diyecek. 0,68cm biri 0,80 cm diğeriama bence tam ölçü alamadı karından bakalım yarın ne olmuşlar
Biz bundan aldık
60 liraya canım. Amin saçlarını taramakta nasip olsun inşallahHayırlı olsun cnmAcaba sen kaça aldın Wee baby nin bakım setini
Benim bebişler alttan görüldü. 4+6 da kesem görüldü. 6+6 günlükte kese içinde bebek ve kalp atışını duydukSelam 5+4te kesede bebek gorulmelimi?
Mochi diye bi urun duydum bebeği emzirirken kendiliğinden akıyormuş bunu bi araştırın isterseniz belki size iyi gelir.Elektrikli çok iyi çekmiyor diyorlar bende ikiz diye elektrikli istemiştim vazgeçirdi çevrem. Nerde kime sorsam Manuel diyor. Formlar da Manuel diyor ama benim halen aklım diğerinde.
Manuel aldık canım iki gün önce. İşe yaramazsa artık bakacağız ama gelinimizde çok güzel sağlıyordu. İşe başlamayacağım için bana Manuel yeterli gelir gibi. Teşekkür ederim canım önerin içinMochi diye bi urun duydum bebeği emzirirken kendiliğinden akıyormuş bunu bi araştırın isterseniz belki size iyi gelir.
Inş kolay olur snn için. Bu aklında kalsın bazıları çok memnun hiç hi efor sarfetmeden emzirince geliyormuş diğer göğüstenManuel aldık canım iki gün önce. İşe yaramazsa artık bakacağız ama gelinimizde çok güzel sağlıyordu. İşe başlamayacağım için bana Manuel yeterli gelir gibi. Teşekkür ederim canım önerin için
A şimdi baktım ben bunu İnstagramda bebek sayfalarında görmüştüm. Aklımda bulunsun canım sağ ol.Inş kolay olur snn için. Bu aklında kalsın bazıları çok memnun hiç hi efor sarfetmeden emzirince geliyormuş diğer göğüsten
Nefes sorununu bende çok yaşıyorum.ama doktor hep normal olduğunu söylüyor kansizlikta var buda tetikliyor. Yemek yerken de normal olduğunu söylüyor. Hatta benim kolumda zoR kalkiyorr bazi gunler. Kol bacak egzersizleri yapiyorum bazen yumuşatmak icinKizlar cok sağolun yorumlar için tek değilmişim ben acaba kötü bisey mi olduda nefes almakta zorlaniyorum diye korktum Allah korusun virs mu bulaştı diye psikolojimizi alt üst ettiyarin doktor randevum var dunden beri su gibi olan akintim arttı insallah bi sorun yoktur birde ben duphaston kullaniyorum en başından beri doktorum bu ikidir bana onu azaltarak biraktiriyo ama ilkinde 4. Ayliktim bildiginiz kan gibi lekem olmusdu bundada 6. Aydayim yine biraktim bir kac gun sonra akintim pul pul leke gördüm doktora soyledim tekrar başlattı oda kafama takildi biraz uzun oldu kizlar kusura bakmayin hepinizi öptüm siz ve minnaklarimiz Allaha emanet olun
Ben palmers cacao butter kullaniyorum.Kızlar çatlak için kullandığınız bir şey var mı? Ben şimdiye kadar duşta dalin bebe yağı ve duş sonrası hindistancevizi yağı kullandım. Henüz çatlak yok ama karnım büyümeye başladı. Biraz araştırdım lierac, mustela, burts bees mama ve badger balm belly butter var. İnstagramda görkem karman diye bir kadın var belki takip ediyorsunuzdur o badgeri önermiş onu sipariş verecektim ama sizin de fikirlerinizi almak istedim ☺
ben hep bebeyagi kullandim. lierac kullanan arkadasim olmustu onada doktor onermisti sanirim ama baya kimyasal içeriyor diye okumuştum bi yerde. o tarz kremlerdense bebeyagi daha mantikli geldi bana ama tabi sonuclari nasil olur bilmiyorum.Kızlar çatlak için kullandığınız bir şey var mı? Ben şimdiye kadar duşta dalin bebe yağı ve duş sonrası hindistancevizi yağı kullandım. Henüz çatlak yok ama karnım büyümeye başladı. Biraz araştırdım lierac, mustela, burts bees mama ve badger balm belly butter var. İnstagramda görkem karman diye bir kadın var belki takip ediyorsunuzdur o badgeri önermiş onu sipariş verecektim ama sizin de fikirlerinizi almak istedim ☺
Memnun musun canım? Onu da okudum forumlardan. Fiyatı diğerlerine göre daha uygun. Sadece sürülmesi biraz zor yazmışlar. Yapış yapış oluyor mu , ciltte emilmesi ve nemlendirmesi nasıl?Ben palmers cacao butter kullaniyorum.
Şöyle bi şey ben geçen yıl hamileydim. Bu kremi bilmiyordum. Yaglar sürmüştüm çatlagm olmadı saniyordm son 2 hafta şoka girdim. Birden morardm . Doğum sonrası bu kremi buldum biraz iyi gelmişti. Biraz yapış yapış oluyor evet. Ama her yağ bana göre öyle artk. Kullanıp memnun olan çok vardı. Ben de şimdi yine .kullanıyorum inşa iyi geliyordur diye ümit ediyorum. Vücudumda kaşıntı falan yok ama işte genetik iste yapacakbi şey yokMemnun musun canım? Onu da okudum forumlardan. Fiyatı diğerlerine göre daha uygun. Sadece sürülmesi biraz zor yazmışlar. Yapış yapış oluyor mu , ciltte emilmesi ve nemlendirmesi nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?