• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ikiz anneler bebeklerimizi ayni anda emzerebilir miyiz acaba 🤣 bugun onunla ilgili biraz arastirma yaptim bu konuda duyan bilen var mi? Ayni anda emzirmek cok avantajli olcakmis hem zaman tasarruf hem aglayan diger bebege uzulmezsin ama nasil basaracagiz 😄

Aaa öyle mi çalışamaz mı verecek? Bakalım benim doktor ne diyecek merakla bekliyorum 😅 ha evet ben böyle iken çift can taşıyan seni düşünemiyorum Rabbim yardımcın olsun inşallah bebislerin gidebildigi kadar giderler 😊 ya evet zaman hızlı geçsin istiyoruz ama şuan ki duygular da eşsiz 😊
İfadesinden öyle anladım bakalım 4 Mayıs ta belli olacak 🙃😂

Kizlar bende kontrolden geldim rahim agzi uzunlugu 1.2 ye dusmus ama gecen haftaya gore rahim kendini toplamis daha saglam duruyor dedi 30+1 iz bugun oglusumda cok sukur iyi 1650 olmus kilosu ..doktorum 36 yi goruruz insallah dedi insallah oyle olur moralim biraz yerine geldi sukur :cool:
Çok ama çok sevindim canım sen kendine dikkat et inşallah daha da toparlar. Çok şükür erken fark ettiniz. Maşallah yakışıklıya onlar ne mücadeleler sonrası bize geldiler merak etmeyin daha embriyo halindeyken güçlü olmak düştü nasiplerine 💪💪💪 hepsini yerim inşallah herkes gününde sırasında doğuracak aksini hiç düşünmüyorum rabbime bol bol dua ediyorum 🙏🙏🙏

Ikiz anneler bebeklerimizi ayni anda emzerebilir miyiz acaba 🤣 bugun onunla ilgili biraz arastirma yaptim bu konuda duyan bilen var mi? Ayni anda emzirmek cok avantajli olcakmis hem zaman tasarruf hem aglayan diger bebege uzulmezsin ama nasil basaracagiz 😄
Bir video izledim yastık yardımı ile aynı anda emzirmeyi anlatıyordu ama anlatanda gülüyordu. Biraz zor olacak ama zamanla alışılır derken kendide dediğine inanmıyor gibiydi 😂😂😂😂 ikiz duruşu var canım oyuncak ayım var bir tane daha alacağım odalarına süs olsun. Onuda alınca onlarla deneyeceğim ikiz tutuşunu

Ben deniycem canım anneme yastık yaptırcam emzirme yastığının büyüğü 😂 normal boyda dikti bi tane 😃 kalıplarını kardeşim çıkarıyo yıldı artık çocuk abla danamısın nasıl emzircen ikisini birden dedi🤣

Kizlar bende kontrolden geldim rahim agzi uzunlugu 1.2 ye dusmus ama gecen haftaya gore rahim kendini toplamis daha saglam duruyor dedi 30+1 iz bugun oglusumda cok sukur iyi 1650 olmus kilosu ..doktorum 36 yi goruruz insallah dedi insallah oyle olur moralim biraz yerine geldi sukur :cool:
Canım sevindim Rabbim bebisini kourusun inşallah hayırlı zamanda gelsin 🙏🏼😊

Kizlar bebekler kiyafetleri hangi haftalarda yikadiniz yada yikamaya dusunuyorsunuz? Dun ilk kez ebebekten biraz alis veris yaptim giyisleri icin. Bundan once hep internetden aldim topladim biraz. Unibaby deterjan ve yumusatici arastirdim biraz ama hale emin degilim. Deterjan alip baslamak istiyorum ama karar vermek cok zor :) Bakim icin mustela herkes iyi diyor
Bi doktoru izlemiştim hastane çantası için 33 34. Haftalar hazır olmalı diyordu. Diğer hazırlıklar da o zaman yapılır heralde

baby me ebebegin kendi markasi ve evet memnun kalanlar var onemli olan dogal icerikli ve bebege alerji vermemesi artik ogreniyoruz 😊
Ben babyme nin sıvı deterjanini aldım kullandım. Memnunum. Ben 28. Haftada her şeyini almıştım. 29. Haftada hepsi yıkanmış ve ütülenmisti 😅 hatta haftaya hurclara koyup minik bavulu hazırlamayı düşünüyorum hastane için 32. Den sonra hazır olsun diyorlar genelde 😊

Kizlar bebekler kiyafetleri hangi haftalarda yikadiniz yada yikamaya dusunuyorsunuz? Dun ilk kez ebebekten biraz alis veris yaptim giyisleri icin. Bundan once hep internetden aldim topladim biraz. Unibaby deterjan ve yumusatici arastirdim biraz ama hale emin degilim. Deterjan alip baslamak istiyorum ama karar vermek cok zor :) Bakim icin mustela herkes iyi diyor
Ben 32. Haftada yıkayıp, çantayıda 34 te hazırlayacağım inşallah 🙏 🙏 🙏 bizim giysiler ninelerde, hastane çıkışları onlarda. Bilmiyorum kayınvalidem doğuma geleceğim diyor. Annem sen ne zaman kalkmamam gerek gel dersen o zaman gelirim diyo. Diyeceğim bir ay sonra yollayın 😂 kendimde mayıs ortası gibi alacağım burdan yazlıkları bekliyorum.

Ben 32. Haftada yıkayıp, çantayıda 34 te hazırlayacağım inşallah 🙏 🙏 🙏 bizim giysiler ninelerde, hastane çıkışları onlarda. Bilmiyorum kayınvalidem doğuma geleceğim diyor. Annem sen ne zaman kalkmamam gerek gel dersen o zaman gelirim diyo. Diyeceğim bir ay sonra yollayın 😂 kendimde mayıs ortası gibi alacağım burdan yazlıkları bekliyorum.
Kız 34 cok gec degıl mi? Benim tek olmasına ragmen 32 den sonra hazır edecem inşallah.

Kızlar ateş ölçer için ne düşüyosunuz? Temassızlar pahalı geldi. Alcak mısınız ya da ne almayı düşünüyosunuz

Kızlar ateş ölçer için ne düşüyosunuz? Temassızlar pahalı geldi. Alcak mısınız ya da ne almayı düşünüyosunuz
Ben temassız almayı planlıyordum lakin bu virüs nedeniyle piyasada uçtu fiyatları zaten internetten pek temassız bulamıyorum. O yüzden hem koltuk altı hem makat ölçümü yapan bir ateş ölçer alacağım

Kız 34 cok gec degıl mi? Benim tek olmasına ragmen 32 den sonra hazır edecem inşallah.
Kıyafetler burda yok 😂 😂 kargo ile gönderin desem ayıp olur mu? 🤔Gerçi ben sadece 6 aylığa kadar alacağım. 0-3 3-6 onuda diğer kontrol günü çıkınca alıp getirir yıkarım. Onların aldıkları nasıl olacak bilmiyorum. Onlu hastane çıkışı aldılar ki annemin aldığını giydireceğim. Kızınki öyle süslü ki. Benim hastane çıkışım onda süslü almış. Ben pijama alacağım yedek olarak. Vallahi bilmiyorum şimdi siz böyle deyince napsam bilemedim.

Temassız 600 liraya var 1000 e var ben şok 😱yiğenimde dijital aldılar çubuk olanlardan yetti vallahi bende ondan aldım. Çok şükür hasta pek olmadı. İnşallah bizimkilerde olmazda sonradan iyisini almak zorunda kalmayız.

Kıyafetler burda yok 😂 😂 kargo ile gönderin desem ayıp olur mu? 🤔Gerçi ben sadece 6 aylığa kadar alacağım. 0-3 3-6 onuda diğer kontrol günü çıkınca alıp getirir yıkarım. Onların aldıkları nasıl olacak bilmiyorum. Onlu hastane çıkışı aldılar ki annemin aldığını giydireceğim. Kızınki öyle süslü ki. Benim hastane çıkışım onda süslü almış. Ben pijama alacağım yedek olarak. Vallahi bilmiyorum şimdi siz böyle deyince napsam bilemedim.
Benimde cogu esyam annemlerdeydi doğuma oraya gideceğim diye getirtmedim ama böyle virüs olunca ne olur ne olmaz diye kargoyla gönder dedim. Bizimkininde 0-3 3-6 var daha büyük almadık sonra da alırız nasıl olsa diye. Benim sadece hastane cıkısı kaldı onu da 15 inde sipariş vericem sonra hastane cantasını hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz canım. Bence ayıp olmaz ne olur ne olmaz hazırlıyayım dersin gönderirler onlar da inşallah 🤗

Benimde cogu esyam annemlerdeydi doğuma oraya gideceğim diye getirtmedim ama böyle virüs olunca ne olur ne olmaz diye kargoyla gönder dedim. Bizimkininde 0-3 3-6 var daha büyük almadık sonra da alırız nasıl olsa diye. Benim sadece hastane cıkısı kaldı onu da 15 inde sipariş vericem sonra hastane cantasını hazırlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz canım. Bence ayıp olmaz ne olur ne olmaz hazırlıyayım dersin gönderirler onlar da inşallah 🤗
Doğuma gelebilirler mi o bile şüpheliyken demi yavaş yavaş önce anneme sonra kayınvalideme girişgah yapayım en iyisi 😂💞

Back